Hepatit zayıflama

  • Hocam merhaba ben 34 yaşındayım hepatit b taşıyıcısı olduğumu tesadüfen evililik için kan testi verdiğimde öğrendim bitkisel zayıflamak için çay kullansam zararı olur mu hbv dna takipte ats normal aynı zamanda çocukluğumdan aşılı olduğum halde 4.000 civarı hbsag pozitif hbv dna 1.300 çıkmıştı 2 ay sonra baştan tahlillerim olacak bu süre zarfında bitkisel destekli zayiflama çayı içsem bir zararı olur mu acaba?

  • Anladım hocam ben yeşil çay veya hibiskus çayını düşünmüştüm kullansam bir zararı olur mu acaba danışmak istedim

  • Teşekkür ederim hocam günde 2 bardağı geçmeyeceğim söz veriyorum 🙏😇

  • Merhaba hocam ne gibi ne önerirsiniz tabiki de kurtulmak istiyorum bu hastalıktan

  • Doktor Cevabı:

    Bağışıklık sistemini güçlendirerek virüsleri yok edebilirsiniz. hücresel inceleme yaparak bedenininzdeki eksiklikler saptanır ve nrmwr yapılması gerektiği görülür

    tarihinde cevapladı.
  • Anladım hocam nrmwr testi ne demek nasil bir yol izlemeliyim önümüzdeki ay kan testimden sonra mı başlayayım? Biliyorum kızacaksınız ama sigara da içiyorum bırakacağım ama hocam çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏

  • Teşekkür ederim hocam çok faydalı oldu

  • Günaydın hocam çok teşekkür ederim

  • Teşekkürler hocam takip edeceğim 🙏👍😊


İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Acil yardım lütfen

    Hocam merhaba, 1193 doğumluyum. 28 yaşındayım insülin direnci geçmişim var. buna istinaden metformin kullandım. diyet ile 14 kg verdim. ancak yeniden 7-8 kg aldım geriye. ciddi anlamda şeker düşme atakları yaşıyorum. uykudan uyandırıyor bulantı titreme ve taşikardi ile. 45 e indi en düşük . cihazım...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Testikuler hipofonksiyon

    Merhaba hocam, sakal çıkmaması, yumurtalık ve penisim gelişmediği için endokrinoloji bölümüne gittim ve testiküler hipofonksiyon tanısı konuldu, ve tedavi olarak 1 sene kadar ovitrelle 250mcg kullandım, kullandığım süre zarfında hem kıllanma hemde yumurtalık ve peniste büyüme biraz oldu ve boşalma d...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gaz tutma davranış

    Hocam benim sürekli aşırı gaz çıkarma şikayet im var özellikle geceleri çok fazla oluyor. ama ben vardiyalı çalıştığım zaman gece nöbetçi olduğumda toplum içinde olduğum için utancımdan gazımı o gece tutuyorum daha önce muayene oldum her şeye bakıldı bişi bulunamadı tahlillerim temiz çıktı size soru...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ramazan Sarı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hocam bakabilir misiniz

    Merhaba hocam ben 5 sene once reaktif hpoglisemi icin 5 saatlik yukleme testi yaptirmistim teshis icin tekrar aynı tetkikleri mi yaptirmaliyim baska tahlili var mi bunun anlasilebilecegi?simdiden tesekkur ederim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sizce neden böyle belirtilerim oluyor?

    Merhaba hocam dün hastanede kan verdim vitamin tahlilleri için hepsi normal çıktı bazı şikayetlerim olduğu halde tırnak bacak morarmaları elim hep soğuk oluyor sıcakta bile. sadece ferritin 14.1 çıktı değer aralığı 13 ila 150 ml arasında gösteriyor. düşük mü sizce sonuçlar için hastaneye gitmeme ge...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hasimato hastalıgı

    Merhaba hocam yaptırdıgım test sonuclarına göre anti tpo : 141 referans aralıgı :0-60 ant. tg : 25 referans aralıgı :0-60 serbest t4 :1,15 referans aralıgı :0,93-1,7 serbest t3 :3.02 referans aralıgı :2-4,4 tsh : 1.89 referans aralıgı :0,27-4,1 bu değerlere göre hasimatodan söz edebilirmiyi...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kilo aldıran ilaçları bırakınca kilo kaybı

    Ben 55 kg dım ozaprin ve mirtaron ile 90 kg oldum.yaklaşık 1 yıl önce bu kilo aldıran ilaçları bıraktım .bırakınca 1 yılda 25 kg verdim.bu ilaçları bırakınca böyle hızlı kilo kaybı normal mi?iştahsızlık ateş terleme ishal kabızlık halsizlik yok ayrıca.ben dahiliyeye gittim kan tahlili yapıldı ultras...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Reaktif hipoglisemi

    Hocam merhaba, 22 yaşındayım yaklaşık 3 sene önce yemek yedikten üç saat sonra titreme terleme sinirlilik haliyle açlık tokluk normal çıkınca şeker yüklemesi yaptılar 3. saatte 38 e düştükten sonra diyet ve uzamış 3 günlük açlık testi yaptılar test negatif çıktı. çölyak negatif. reaktif hipoglisemi...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Şükran Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Prolaktin adenom

    Adenom ve prolaktin hocam merhaba ben cinsel isteksizlik ve ereksiyon problemim için ürolojiye gittim ve prolaktinimin 250lerde yüksek olduğunu söyledi. sonrasında bana sustanon 250mg vurdurdu. iki gün sonrasinda da endokrin doktoru test ve renkli mr sonunda 11mmlik adenom olduğunu söyledi ve dostin...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sakal çıkmaması ve ufak gösterme

    Hocam merhaba sakallarım çıkmaması, çocuksu yüz ifadesi sebebiyle igf-1 testi yaptırdım. 21 yaşıma yeni girdim, igf-1 somatomedin-c sonucu 237,2 çıktı. serbest testestoron 20, total testestoron 3.36 sonuç nedir? başka hangi testler yapılmalı, bilgi verebilir misiniz?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çocuk diyabet

    Merhaba 1 ay önce 4 yaşındaki oğlumun parmaktan ölçülen açlık kan şekeri 46 çıktı çok halsizdi sabah ve nerdeyse 14 saattir açtı. doktoru endokrinoloji uzmanına yönlendirdi götürdüm açlık kan şekeri 88 hba1c 5,0 insülin 2,55 fakat sadece c peptid değeri 0,59 ve dr bu değer normalin biraz altında ded...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Erdal Eren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Diyabet ve insülin

    Yıllardır seker hastasiyim hb1ac 8.2 , ılaclarım dropia (gunde1 defa tok trejenta(gunde 1 defa yemekle ) ve glifor 850mg sabah akşam tok. akşamları 9 da da insülin vuruyorum lantus, 16 doz. glifor da akşam kullandigim için saat 6,7 gibi yemekten sonra . saat 9 da ınsulun vurmadan once sekerımı ölçtü...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hasimato tiroidi

    Merhabalar hasimato hastasıyım ve kasım ayında tsh değerim 3 e düşmüştü suan hamileyim 4haftalik tsh değerim 23 e çıkmış 100luk euthrox kullanıyordum 150ye çıkarttım sizce yeterli olurmu 150lik düşmesi için

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Perieto-oksibital bnlgede tanımlanan kronik iskemik gliotik değişiklikler

    Merhabalar ilker bey. şu an 11 aylık olan 35 hafta solunumsuz doğan bebegim için çekilen mr sonucu her iki serebral hemisfer beyaz cevherde yaşı ile uyumlu hipomyelinize sahalar, bilateral serebral hemisfer perieto-oksibital bnlgede tanımlanan kronik iskemik gliotik değişiklikler . (olgunun perineta...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. İlker Önder Ferah

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Perieto-oksibital bnlgede tanımlanan kronik iskemik gliotik değişiklikler

    Merhabalar hasan bey. şu an 11 aylık olan 35 hafta solunumsuz doğan bebegim için çekilen mr sonucu her iki serebral hemisfer beyaz cevherde yaşı ile uyumlu hipomyelinize sahalar, bilateral serebral hemisfer perieto-oksibital bnlgede tanımlanan kronik iskemik gliotik değişiklikler . (olgunun perineta...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x