Hepatit varmı

  • APTT 36.5 (09.06.17) 37.3 (18.05.17) 25.1 - 36.5 Eliza Y 37.8 sn Numune Türü : KAN Numune Kabul Zamani: 24.07.2019 10:39 Birimi : Uzman Onay Zamani : 25.07.2019 12:38 Tetkiki Isteyen Gastroenteroloji Poliklinigi - Mevkii Tetkik Adi Sonuç Anti HBs (ELISA) 224.31 (POZITIF) Y Tetkik Istem Zamani : 24.07.2019 9:14 Numune Alma Zamani: 24.07.2019 9:16 Referans Araligi Önceki Sonuçlari Birim Karar Siniri 0 - 10 Anti HCV(ELISA) 0.26 NEGATIF (22.05.17) 0.00 - 0.90 0.13 (NEGATIF) 0.17 NEGATIF (30.03.15) AntiHIV (ELISA) 0.33 NEGATIF (22.05.17) 0.00 - 0.90 0.39 (NEGATIF) 0.31 NEGATIF (30.03.15) HBsAg(ELISA) 0.54 NEGATIF (22.05.17) 0.00 - 0.90 Tibbi Laboratuvar Yorum Açiklama Rapor Revizyon No: V1.01 0.46 (NEGATIF) 0.53 NEGATIF (30.03.hocam Merhaba kan değerlerimin sonucu sizce nasıl hepatit varmı hocam rica edersem bana yardımcı olabilirmisiniz


Ankara Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Biontech asisi

    Hocam merhaba karaciğer enzimlerim yüksek biraz alt 90 ast 50 en son ki tahlilde hocam bir de hocam eozonofil yüksekligi var bunların olması biontech aşısı olsam bu sorun eder mi sorun olur mu bide önceden beri surekli lym 40 55 arası neu ise hep 30 40 arası bu duurmlar biontech aşısı olsam sorun çı...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dekort tablet nasıl bi ialçtır

    Hayırlı günler hocam annem mide ülseri hastası şeker tansiyon gibi hastalıklarıda var maalesef yaklaşık 10 yıl önce bi doktor tarafından anneme dekort 75 mg tablet vermiş hala kullanıyor ve yeni gittiğimiz bi doktor acil bırakması gerektiğini söyledi şuan bırakmaya çalışıyor ama iştah kaybı aşırı k...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Halil Karataş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gaz sikismasi

    Sikismadi gazsikismasi saygılar oğlum 21 yaşıda obezdir bir süredir gaz şikâyeti yaşıyor geğirdikçe rahatladığını söylüyor kan tahlilleri normal çıktı sadece alt100ast55cikti karaciğer yağlanması var oda bu şikayetleri yaparmı pulcher hap meteospam kullanıyor bu hapları iki ay kullanmasını dr söyle...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Karaciğer hastalıkları

    Hocam merhaba.karaciğer hastalıkları veya tümörleri doğrudan psikyatrik bozukluklara sebebiyet verir mi? cevaplarsanız sevinirim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Acar TÜZÜNER

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gaz sikismadi

    Gazsikismasi saygılar oğlum 21 yaşıda obezdir bir süredir gaz şikâyeti yaşıyor geğirdikçe rahatladığını söylüyor kan tahlilleri normal çıktı sadece alt100ast55cikti karaciğer yağlanması var oda bu şikayetleri yaparmı pulcher hap meteospam kullanıyor bu hapları iki ay kullanmasını dr söyledi başka ö...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Antrumda nodüler lezyon(gist?ektopik pankreas)

    Merhaba hocam; kontrasli tomografi sonucumu degerlendirebilir misiniz, siyah dışkı,halsizlik baş dönmesi ve bayılma sonucu acile başvurdum,mide kanaması oldugu söylendi ,kan degerlerim çok düşmüştü,endoskopi yapıldı hemen, sonuç kısmında; les yetersizliği, antrumda nodüler lezyon(gist?ektopik p...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yusuf Akcan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gazsiksmasi

    Saygılar oğlum 21 yaşıda obezdir bir süredir gaz şikâyeti yaşıyor geğirdikçe rahatladığını söylüyor kan tahlilleri normal çıktı sadece alt100adt55cikti karaciğer yağlanması var oda bu şikayetleri yaparmı pulcher hap meteospam kullanıyor bu hapları iki ay kullanmasını dr söyledi başka öneriniz yokmu

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yusuf Akcan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Muayene icin

    Hocam kist karaciğerde 2.segment. yaklaşık 4 cm cıvarı. tıp 4 demişler.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gazsiksmasi

    Saygılar oğlum 21 yaşıda obezdir bir süredir gaz şikâyeti yaşıyor geğirdikçe rahatladığını söylüyor kan tahlilleri normal çıktı sadece alt100adt55cikti karaciğer yağlanması var oda bu şikayetleri yaparmı pulcher hap meteospam kullanıyor bu hapları iki ay kullanmasını dr söyledi başka öneriniz yokmu

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Midede lezyon

    Merhaba hocam geçen hafta siyah dışkı terleme ve bayılma sonucu acile gittim,yapılan incelemeler sonucunda mide kanaması olduğunun kanaatine varıldı,hemen endoskopi yapıldı,endoskopi sonucumda; les yetersizliği, antrumda modüler lezyon(gist?ektopik pankreas?) bulbusta ülser(forrest iii) bı de he...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yusuf Akcan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid bezi ve karaciğer yağlanması

    Merhaba hocam yapılan tahlil sonuçlarımda tsh 6.01 alt 79 çıktı bu sonuçlara istinaden bir ay boyunca euthyrox 25 mcg tablet kullanıp tekrardan aynı değerlere baktırdım bir ay sonra sonucum tsh 4.080 alt 18 çıktı ve ilacı kullanmayı bıraktım sizce bir sorun var mıdır? bilgilendirirseniz sevinirim...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Cengiz Kırmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sarılık bilirubin

    Meraba hocam kardeşim kovit temaslı olduğu için kan testleri yaptılar hemoglobin kan değerleri hepsi normal çıktı sadece indirekt bilirubin 1.45 referans 0.0 0.9 total bilirubin de 1.96 referens 0.0 1.2 ama bu zamana kadar herhangi bi şikayeti olmadı ne karın ağrısı nede herangi belirgin bir sarılığ...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zülfikar Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Enzim değerleri 2

    Hocam tekrardan selamlar sabah yazmıstim enzim değerleri için hocam uzun zaman sonra değerlerim alt 94 ast 50 ye düştü ilaç kullanmadan 5 gün önceki tahlil böyleydi gaziantep medikal park hastanesi prof. doktora gitmistim hani bı sorun olmicani degerleirmin ay sonuna kadar düşeceğini garantisini...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsk sağlık yönetmeliği

    Hocam bugün tsk için sağlık raporu almaya gittim. dahiliye 41 a4 yazdı yani hiperlipidemi diye 2 ay önce kolesterol ilacı kullanmıştım şimdi kan tahlillerim temiz sağlık kurulu olumsuz verir mi saygılarımla

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Enzim değerleri

    Hocam selamlar karaciğerin ilaçlar yüzünden toksik atımı uzun süre devam edebilir mi cunku hocam karaciğer enzimleri için bı sebep bulunamadı tüm testler yapıldı ultrason ilaçlı mr vs vs herşey temiz seruploplazmin ferritinin ama ana asa ce elecsy ca19.9 igg kas ottonium hepatit antikor testi hormon...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x