Hemorojik materyal ve seyrek benign epitel hücreleri

  • Hocam merhaba hastamız 45 yaşında erkek . 31 Aralık günü onkoloji devlet hastanesinde yapılan biyopsi sonucu HEMOROJİK MATERYAL VE SEYREK BENİGN EPİTEL HÜCRELERİ tanısı koyuldu. bunlar ne anlama gelir? bu saatten sonra izleyeceğimiz yol hakkında bilgi alabilir miyim Teşekkürler

  • Doktor Cevabı:

    Biyopsi sonucunda kötü görünümlü hücre saptanmamış, kanamalı ve normal görünümde hücreler görülmüş. ama mutlaka biyopsiyi isteyen doktorunuzla görüşmelisiniz.

    tarihinde cevapladı.

Bursa Genel Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Tiroid usg sonucu hocam

    Bir sikayeti yok hocam kanser riski yuksek midir?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ferit Taneri

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid usg sonucu hocam

    Annemin sonuclari sol tiroid lob ve istihmus boyutu normal sağ tiroid lob boyutu artmistir parankim ekolari homojendir sağ tiroid lobunda 37x20mm boyutta icerisinde kistik alanlar bulunan heterojen ekojenitede solid nodül izlenmistir sol tiroid lobunda 21x14mm ve isthmusta 12x8mm boyutlarinda hiperk...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ferit Taneri

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Merhabalar hocam

    Merhaba hocam ☀️ 29 yaşımdayım timüs den dolayı geçen yıl 2 ak bt 1 pet ct ve bide beyin bt çekildi. aldığım radyasyondan dolayı çok endişeliyim. çok mu zarar vermiştir

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kamil Kumanlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kaslarda segirme

    Hocam merhabalar kranial mr sonucumda aksiyal düzlemde t1 a , aksiyal ve saggital düzlemde t2/flair ,aksiyal dwi , adc haritalama ,aksiyal ve koronal düzlemde t2 a sekansta görüntüler elde oldu. bilateral frontal lobda beyaz cevher alanlarında milimetrik boyutlarda t2/flair hiperintens multiple n...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyunda şişlik

    Iyi akşamlar hocam, benim gırtlagimin üstünde bir şişlik mevcut. karşıdan belli olmuyor ancak dokununca ele geliyor. 2 sene once ebv gecirdigim icin önce bir kbb uzmanina gosterdim ancak kbb lik bir sorun olmadigini söyledi . guatr vs. olabilir dedi ancak 1 ay once yapilan kan testlerindeki guatr d...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyunda şişlik

    Merhaba,annem 53 yaşında.boyununda şans eseri elimize gelen bir kitle oldu.bu sebeple kbb uzmanına müracaat ettik.ultrosonu çekildi.ultrasondan önce enfeksiyona bağlı şişlik olabileceği düşünüldüğünden antibiyotikle tedavisi verildi.ultrasonda antibiyotik bittiğinde çekildi.antibiyotik öncesi çekile...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Erdal Gül

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Guatır ve yağ bezesi

    Merhaba dr.nazim bey yarın 1 de yağ bezesi için randevu almıştım. muayne olduktan hemen sonra alınırmı?birde bende hayır var uzun zaman önce doktor söyledi şu an sislik hissediyorum ilaç tedavisi vermediler .ameliyat gerektirmeyen bir tedavi var mıdır?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Nazım Serhat Parlak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vitiligo tacrolin krem etkilimi

    27 yasindayim hocam 15 yildir hasimato guatr hastasiyim 3 sene oncede genital bolgemde 2 parca beyaz leke olusdu 15 gun incede dudagimin kenarinda oldu doktora gittigimde vitiligo dedi tacrolin 0.1 yatarken beyaz olan yerlere surmemi soyledi bu krem faydalimi onericeniz baska krem varmi yayilmasinda...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Berna Aksoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Graves hastalığı

    Merhaba doktor bey, benim graves hastalığına bağlı gözlerimde dışa doğru çıkma ve açıklık var.ilaçlarımı kullanıyorum fakat bana gözlerim için damla vermediler, yaklaşık 1 senedir gözlerim de açıklık ve çıkıklık var .lumıgan adlı göz damlasını sadece kirpik diplerime uyguladım ve gözlerimde küçülme...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Tunç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Total tiroidektomi

    Merhaba hocam benim annem 59 yaşında bir hafta önce total tiroidektomi ameliyatı oldu 7 sene önce anjio yapılmıştı ve yüksek tansiyonu var tansiyon ilacı ve ecopirin kullanıyor ameliyattan bir hafta önce ecopirin kesmişti ameliyattan sonra5 gun(taburcu olana kadar) kan inceltici iğne yapmislar annem...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Düşük yapmasının nedeni levotiron ve protestan olabilirmi

    Hocam merhaba annem 7 yıl önce zehirli guatr ameliyatı oldu ve sağ olduğu sürece levotiron almak zorunda.hamile kaldı hamileliği güzel gidiyordu ki progestan(100 mg×3 kez) aldığı hafta düşük yaptı acaba hocam düşük yapmasının sebebi levotiron ve progestan alakası varmı?yine hamile kalabilirmi

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Nodül ve aneztezi

    Hocam çok sıkıntılıyım adrenalinli lokal aneztezi olmam lazım diş tedavim icin ama korkumdan ertelediğim için diğer dişlerim de çürüdü. guatr nodüllerim var ama tsh t3 t4 hormonlarım normal ilaç kullanmıyorum. bir de panik atak var korkunca tansiyonum 14 15 e çıkıyor nabzım 100 110 oluyor. trombosit...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Figen Atak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tiroid hastası olabilirmiyim

    Merhaba hocam, 28 yaşındayım 7 aydır bebek düşünüyoruz henüz olmadığı için kadın doğum doktoruna gittim. test sonuçlarıma göre - tsh(clia) 1,69 ref:0,35-5,6 - serbest t4(clia) 1,26 ref0,86-1,72 -serbest t3(clia) 2,75 ref:2,3-4,2 -fsh (clia) 6,2 (fsh6,2 lh 6,3 estradiol 76 prolaktin 27)...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh hormonu

    Merhabalar hocam ben 10 haftalık gebeyim (ilk gebeliğim) tsh hormonum 0.06 çıktı ancak serbest t3 ve t4 hormonlarım normal aralıkta tsh hormonunun tek başına bu kadar düşük çıkması bir sıkıntı teşkil eder mi

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kafasa şişlik

    Merhaba hocam umarım iyisinizdir benim sorum şöyle olacak. hiç başı ağrımayan biriyim normalde ama üç gündür çok ağrım vardı. dün farkettim ki kafamın arkasında sağ kulak hizasında kemik üzerinde sanırım orası ceviz büyüklüğünde bir şişlik var. aynısı sol tarafta yok. lenf bezi bu kadar yukarda olma...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Cemalettin Camcı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x