Hemogram yuksekligi

  • Rbc referans 4.44-5.61 iken benim 5.64 10^6 hemoglobin 16.9 Hct 40.0-49.4 iken benim 49.5 Mpw 9.13- 12.1 iken benim 13.4 Mdw 10.1-16.1 iken benim 18.6 P-lcr 18.5-42.3 iken benim 51.6 Ly# 1.6- 2.5 iken benim 3.5 10^3 Bu değerler yüksek sorun nedir acaba yaşım 24 sigara kullanmıyorum bilinen bir hastalığım bulunmamakta yardımcı olurmusunuz ?

  • Doktor Cevabı:

    Hemoglobin ve ilgili değerlerin yüksek olmasi ya genetik sebeplerden ya da diger sonradan kazanılmış durumlardan ( astım, bronşit, digara , şeker hastalığı vs) olabilir. bir hematoloji uzmanına gitmenizde fayda var. geçmiş olsun

    tarihinde cevapladı.

Kayseri Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Hemogram yuksekligi

    Rbc referans 4.44-5.61 iken benim 5.64 10^6 hemoglobin 16.9 hct 40.0-49.4 iken benim 49.5 mpw 9.13- 12.1 iken benim 13.4 mdw 10.1-16.1 iken benim 18.6 p-lcr 18.5-42.3 iken benim 51.6 ly# 1.6- 2.5 iken benim 3.5 10^3 bu değerler yüksek sorun nedir acaba yaşım 24 sigara kullanmıyorum bilinen bir has...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Serdar Şıvgın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide agrısı nefes

    Hocam mrb benim birkaç yıldır mide agrısı yanması şikayetim vardı yılda bikaç ay agrıyıp geçiyordu gecen ay agrıdı yine ve bu agrıdan sora bogazımda bişey var gibi hissetmeye başladım sanki bogazım küçülmüş gibi zor nefes alıyo gıbıyım bikaç km de koştum nefesimde bi skntı olmadı oksurme hissi duyuy...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Turgut

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x