Hemogram sonucu

  • Hemogram sonucu

    Wbc 5.3 rbc 4.74 hgb 13.7 hct 39.2 mcv 83 mch 28.8 mchc 34.8 ne 59 ly 32 mo 5 ne 3.1 ly 1.7 mo 0.2 plt 198 mpv 11.1 pdw 11.2 rdw-sd 13.5 bu sonuçlarla nasıl bir yol cizmeliyim

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemogram sonucu

    İyi günler dört yaşındaki oğlumun kan tahlilinde wbc 12,5 plt 491 neu 7,5 lym 3,7 mon 1,1 gelmiştir diğer degerler normal sinirlardadir lokosit sayısından dolayı risk var mıdır kanser uzmanına göstermem gerekir mı teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemogram sonucu

    Yener bey öncelikle kolay gelsin...geçen sene ve bu ay test yaptırdım...sonuçlar korkutucumu yoksa önemli birşey yokmu sizden başkasının bileceğini sanmıyorum..burdaki meslektaşlarınız size yönlendirdi..teşekkür ederim.. mch:26,2 mchc:30,7 plt:135 pdv:17,5

    Doktor Cevabı:
     Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemogram sonucu

    Hocam hemogram sonuçlarımıı yorumlarmısınız ? 15+5 hamileyim. coraspirin- progestan- decavit kullanıyorum.bazı değerlerim referans aralığından yüksek çıkmış çok korkuyorum. wbc 11.0 ne%75.2 ly%19.5 mo%4.7 eo%0.3 ba%0.3 ne#8.2 ly#2.1 mo#0.5 eo#0.0 ba#0.0 rbc 4.2 hgb 12.0 hct 37.3 mcv 87.9 mch 28....

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemogram sonucu

    hocam merhaba,wbc 14,03 (referans aralığı 1,03-14,03)ve lymph % 12,4 çıktı (referans aralağı 19,4-44,9) dur. diğer değerlerim normal şuan boğaz enfeksiyonu geçirmekteyim bu değerler hk bilgi verebilirsiniz. teşekkürler

    Doktor Cevabı:
     Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemogram sonucu

    Doktor bey merhaba ben 29 yaşında evli bir bayanım hemogram sonucumda ne% 47.0 ly% 41,4 çıktı. olması gereken referans ağırlıkları ne% 50-70 ly% 20-40 acaba değerlerim normalmidir.

    Doktor Cevabı:
     M. Ziya Mocan

    Prof. Dr. M. Ziya Mocan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemogram sonucu

    Hocam 8.5 aylik oğlumun rutin tarama için yapilan hemogram sayiminda lokosit 13.1 lenfosit 6.8 hemoglobin 11.4 trombosit 885 çikti. özellikle trombosit yüksekliği ile ilgili beni aydinlatirmisiniz.

    Doktor Cevabı:
     Leyla Ağaoğlu

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemogram sonucu

    Hocam merhaba yaklasik iki ay once bebegimin kulak arkasinda mercimek tanesi kdar beze fark ettik smdi alti aylik surekli notrofil dusuk lenfosit yuksek cikio yani 3. aydada ayniydi bu sislik buna baglimidir onemlimidir kan sonucu soyle yorumlarmisiniz wbc 5.90 rbc4.39 hgb11.1 hct34.8 mcv79.26 mch25...

    Doktor Cevabı:
     Leyla Ağaoğlu

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemogram sonucu

    Kedimin zylexis aşıları tamamlandı imuneksi içirmeye devam ediyorum hemogram sayımı şu şekildedir. wbc 8.03 lym 1.28 mono 0.88 - gra 5.86 ly% 16.0 - mono% 11.0 + gra% 73.0 rbc 10.93 + hcb 15.7 + hct 45.85 + mcv 42 mca 14.5 mchc 34.3 rdvc 21.7 plt 167 pct 0.13 mpv 7.5 pdwc...

    Doktor Cevabı:
     Ozan Ezgi Berberoğlu

    Uzm. Dr. Ozan Ezgi Berberoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemogram sonucu

    Mrb hocam arkadaşimin 9 aylik oğlunun hemogram sonuçlarini yorumlayabilir misiniz? wbc 14,3 ref.3,5-10 lym 7,7 ref 0,5-5 lym% 54,3 ref.15-50 hgb 10.4 ref 11-13,5 hct 31,9 ref 33-39 mcv 65,6 ref 70-86 mch 21,5 ref 23-31 plt 640 ref 120-400 pct 0,58 ref 0,1-0,38 fer...

    Doktor Cevabı:
     Duran Canatan

    Prof. Dr. Duran Canatan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/2 | Toplam 15 kayıt bulundu.
.
x