Haşimato ve tiroid

  • Merhaba alerjik rinit hastalığım var. Kan testleri: Anti ****,57 Tsh serbest T4 değerler normal. **** ****,75 ****,63 ****,339. Glubolin, eGFR, Total Ige, Alkalen fosfotaz, albumin, ggt, ast, protein, ldh, kreatinin, crp, sedimantasyon, serum indexleri ve geriye kalan hemogram değerleri normal. Hocam sizce haşimato ya da tiroid kaynaklı bir hastalığım var mı? Yoksa farklı bir hastalık olma ihtimali varmıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim

  • Doktor Cevabı:

    Alerjik rinit farklıdır. tiroid ile ilgili şikayetiniz var mı? tirod bezini muayene eden doktor ve,in yapisini nasıl buldu?

    tarihinde cevapladı.
  • Hocam halsizlik, saç dökülmesi ve çok terleme şikayetim var. Bu değerlerde şans eseri alerji bölümünde ki muayenemde bulundu. Bide anlamadığım tsh ve t4 1 ay önceki teste göre normal değerler içinde aynı anda yükselmesi. Gittiğim bölümde başka şehirde olduğu için gitmek çok sorun. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Teşekkür ederim

  • Doktor Cevabı:

    Bu bgular tirod iltihaplanması lehine olabilir. hashimoto da olma olasılığı mevcut. bunlarin görünür tedavisi yok. instagramda bununla ilgili paylaşımlar yaptım. bazı destek urunleri faydalıdır ama maliyetlidir

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Anksiyete bozukluğu

    Merhaba ben lustral 25 mg kullanıyordum anksiyete bozukluğundan dolayı 2 3 ay 25 mg kullandım fakat gerginliğim huzursuzluğum tam anlamıyla geçmedi doktorum dozu 50 mg a çıkardı 3 gündür 50 mg kullanıyorum sersemlik iştahsızlık bulantı kusma gibi.şikayetlerim var özellikle sabahları bir şey yiyemiyo...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Zafer Gören

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tarlusal kullanmadan adet olamamak

    Merhaba hocam. ben temmuz ayindan beri hap kullanmadan adet olamiyorum. 25 yasindayim. bugune dek hep gununde 28 gunde bir olurdum hic boyle bi sorun yasamadim. bu surecte dianelle, tarlusal kullandim. temmuz ayindan beri bu ilaclari kullanmadikca adet olamadim. rahimde kist yok. 3-4 kez bakildi. il...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hüseyin Şahin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Diyabette kullanılan ilac

    Anneme bir ay önce diyabet teşhisi kondu günde iki kere 1000mg galvusmet ve 20 unite insulin yapıyor.aksamlari midesi çok bulanıyor.doktoru nyzant verdi ama midesi hala bulanıyor.sizce bu geçici bir durum mu?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yemek sonrası tansiyon ve nabızda artış

    Merhaba iyi günler. şikayetim yemek yememle birlikte tansiyon ve nabızda artış. mide çevresinde şişkinlik, bağırsaklarda aşırı hareket tuvalete çıkma ihtiyacı. ama asıl şikayetim nabız ve tansiyonun yükselmesi. uzanıp geçmesini beklemekten başka bir şey yapamıyorum. yemeklerden önce dideral kullanıy...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Melek Vuslat Özdoğan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid sorunu

    Peki hocam hastalık nedir? bi anda oldu bu değerler. subakut tiroit dedikleri şey mi? teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid sorunu

    Merhaba hocam anti tpo, tsh ve t4 değerlerinin 1 ay önceki yaptığım teste göre beraber yükselmeleri awınlamlımıdır?(önceki testte değerler normal, bunda tsh hafif yüksek, t4 yüksek, anti tpo yüksek) teşekkür ederim.

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Haşimato ve tiroid

    Hocam halsizlik, saç dökülmesi ve çok terleme şikayetim var. bu değerlerde şans eseri alerji bölümünde ki muayenemde bulundu. bide anlamadığım tsh ve t4 1 ay önceki teste göre normal değerler içinde aynı anda yükselmesi. gittiğim bölümde başka şehirde olduğu için gitmek çok sorun. sizce nasıl bir yo...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Haşimato ve tiroid

    Merhaba alerjik rinit hastalığım var. kan testleri: anti tpo:84,57 tsh serbest t4 değerler normal. alt:79 wbc:10,75 rbc:5,63 pct:0,339. glubolin, egfr, total ige, alkalen fosfotaz, albumin, ggt, ast, protein, ldh, kreatinin, crp, sedimantasyon, serum indexleri ve geriye kalan hemogram değerleri nor...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anksiyete etkileri

    İyi günler hocam.30 yaşındayım ve sağlık personeliyim.aşırı stresli bir dönem sonrası yaklaşık 2-3 aydır sonrası derealizasyon ve depersonalizasyon yaşıyorum.bir psikiyatriste gideceğim yakın zamanda ve merak ettiğim birkaç şey var.yaşadıklarımın organik bir sebepten kaynaklanmadığını ekarte etmek...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mahmut Emre Kızıl

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Anksiyete etkileri

    İyi günler hocam.30 yaşındayım ve sağlık personeliyim.aşırı stresli bir dönem sonrası yaklaşık 2-3 aydır sonrası derealizasyon ve depersonalizasyon yaşıyorum.bir psikiyatriste gideceğim yakın zamanda ve merak ettiğim birkaç şey var.yaşadıklarımın organik bir sebepten kaynaklanmadığını ekarte etmek...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Cem Özdağ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anksiyete etkileri

    İyi günler hocam.30 yaşındayım ve sağlık personeliyim.aşırı stresli bir dönem sonrası yaklaşık 2-3 aydır sonrası derealizasyon ve depersonalizasyon yaşıyorum.bir psikiyatriste gideceğim yakın zamanda ve merak ettiğim birkaç şey var.yaşadıklarımın organik bir sebepten kaynaklanmadığını ekarte etmek...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tunay Karlıdere

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anksiyete etkileri

    İyi günler hocam.aşırı stresli bir dönem sonrası yaklaşık 2-3 aydır sonrası derealizasyon ve depersonalizasyon yaşıyorum.bir psikiyatriste gideceğim yakın zamanda ve merak ettiğim birkaç şey var.yaşadıklarımın organik bir sebepten kaynaklanmadığını ekarte etmek için beyin mr çektirdim ve temiz çıkt...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Burak Toprak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Reaktif hipoglisemi mi?

    Çok teşekkür ederim kıymetli hocam, eksik olmayınız. yıllardır farklı şeyler söylediler. en son psikolojiktir demişlerdi. inşallah istanbul'a yolum düştüğünde randevu alacağım. telefonu da arayacağım.

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Reaktif hipoglisemi mi?

    Merhabalar saygıdeğer hocam. fırat üniversitesinde öğretim üyesiyim. yaşım 47, boyum 174, kilom 72. yaklaşık 15 yıl önce reaktif hipoglisemi tanısı konuldu. beslenme düzenine sıkı bir biçimde uymama rağmen yıllardır yemek yer yemez gözlerimde ağırlık, baskı hissi, baş ağrısı, sersemlik oluyor özell...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Titreme

    Merhabalar 22 yaşındayım sürekli durduk yere titremem oluyor tok olduğum halde parmaktan şekerim 75 çıktı tansiyonda 80/50 çıktı bu sürekli tekrarlıyor psikolojik mi diye düşündüm ama bir sorunumda yok kafama taktigim falan sıradan gülüp eğlenirken bazende çalışırken oluyor 1 yıl gecmedi bt beyin ,...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Yeşim Abanoz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x