Hamile kalamıyorum.

  • Merhaba ben 7 yıllık evliyim. Çocuğumuz olmadı. Doktora gittiğimde rahmimin ters olduğunu tesadüfen öğrendim. Sorduğumda bunun çocuk olmasına engel olmadığını söylediler. 2 kez de aşılama yapıldı. Fakat rahmi ters olup hamile kalamayan bir kac arkadasim ameliyat ya da başka işlem yaptırarak hamile kaldıklarını söylediler. Bununla ilgili beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. İyi çalışmalar.

  • Doktor Cevabı:

    Rahim egriligi sac goz renginiz gibi normsl bir ozelliktir kadinlarfa . ancak doktor mua ederse bir problem varmi soyliyebilir. konu ile ilgili bir uzmsn arkadas yardimci olacaktir gerekli islem konusunda

    tarihinde cevapladı.

Antalya Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Cocuk sahibi olabilme

    Hocam çok özür dileyerek söylüyorum ama hangi numaraya güvenip arayabilecegimizi bilmiyoruz herhangi bi sorun yaşamamak için emin olmak istiyoruz başka numara da var internette resmi siteniz olarak gözüküyor

    Doktor Cevabı:

    Dr. Hakan Özkul

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cocuk sahibi olabilme

    Hocam eşim azosperm hormon bozukluğu sebebi. testesteron seviyesi düşük fsh yüksek testis masajini önerir misiniz?

    Doktor Cevabı:

    Dr. Hakan Özkul

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hsg sonucum

    Merhabalar, hsg sonucumu değerlendirmenizi rica ederim; bulgular: kavim uteri 'y' formundadır. uterin kavite normal hacimdedir. uterus istmusu bölgesinde yaklaşık 3x5 mm boyutlarında polipoid dolum defekti görülmektedir. kontrast madde her iki tubadan intraperitoneal mesafeye geçmiş ve bu alanda s...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Gülten Karabay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Aşılama h. k

    Merhaba hocam 02. 10.2019 çarşamba günü aşılama yapıldı bugün 9.gün kasıklarım da inanılmaz bir ağrı var ve gögüslerim çok hassas sanki adet olcakmısım gibi bu arada lutinus 100 mg vajinal tablet kullanıyorum. hocam suanda test yaptırmak için erken mı birde bu ilacı kullandığım için adet olamam mı

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Histeroskopi

    Merhabalar doktor hanım 30 yaşındayım yaklaşık 4 yıllık evliyim 2 yil oncesine kadar hic bi şekilde gebelik yasamadim.gebelik olmayınca doktorum film.istedi filmde sol tüp tamamen kapalı sağ tüp ucu tikali ve rahim yarim olduğu öğrenildi. vakit kaybı olmadan tüp bebek önerildi. 3. transferde hist...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nermin Köşüş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Asilama sperm

    Merhaba, eşim 2 yıl once testis tümörü ameliyatı ve kemoterapi gordu.yaklasık 8 aydır korunmuyoruz.sperm test degerleri;konsantrasyonu 5.6,,toplam hareketlilik %23,,ileri hareketlilik %2,,yerinde hareketlilik %21,,kruger morfoloji %3,,diğer değerler (hacim,viskosite,ph vb normal)..örnek tipi washed....

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tüp bebek tedavisi

    Sayın hocam merhaba 25 yasında 7yıllık evli polikistik over sendromu rahatsızlığım var belli süreçlerden gectikden sonra tüp bebeğe karar verildi ve gonalf150mg iğneyle tedavimiz başladı 3.gün 8mm büyüdü estradiol degerimde 333çıkmıstı 7.günü 12mm büyüdü estradiol degerimde 1234çıktı ve iğne dozunda...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ayşecan Enmutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pcos olabilir miyim

    Hocam merhabalar ağustos ayında adet düzensizligim olduğu için doktora gittim ve subrabubik usg yapıldı.” her iki overda 6 mm boyutlarında multiple foliküller izlenmiştir” yazıyor. ayrıca hormon testi de yapıldı ama o dönemde adet değildim. sonuçlarım ise prolaktin 11,42 estradiol 60pg fsh 5,65, lh...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ali Enver Kurt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pko muyum?

    Merhaba hocam.hormon degerlerimi yorumlar misiniz lutfen.fsh 5.20 lh 6.90 amh 1.98.troid ve prolaktin normal degerlerim.adet dongum 29 gun.killanma vs. yok.bir doktor pko sun dedi.diger doktorlar hayir diyor.bir doktor da yumurtaliklarda pko gorunumu var dedi.10 kilo fazlam var.2 yildir bebek istiyo...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Dilek Ulusoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hipo hipoluyum

    Hipo hipogonadizm hastasıyım 17 18 yaşımdan beri cyclo progynova kullanıyorum şu an evliyim bir yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz amh testim 0.40çıktı. rahim filmim de bir sorun çıkmadı. ve 2 defa merional kullanarak yumurta geliştirip çatlatma süreci yaşadım fakat yine sonuç başarısız tekrar...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Alparslan Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cyclo prognovya kullanırken adet

    Adetimin 6.gunu cyclo prognovya kullanmaya basladım beyazlar bitmeden yani ilaca başladıktan 8gun sonra adetim başladı. son adet tarihim 24 eylül doktora gttim kist var dedi amh 0.03 neden olur ılacı bırakmalımıyım ?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çocuk istiyoruz

    İyi günler 25 yaşındayım ve 6 aylık evliyim çocuk istiyoruz ama eşiminde benimde hiç bir sorunum yok bunun için muayene olduk tahliller yaptık ama bişey çıkmadı ve en son doktora gittiğimde sağ ve sol yumurtalıklarım çatlamış adet olmama 5 gün var ve düzenli olarak hergün ilişkide gördüm 13 gündür...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İsmail Temur

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Fsh yüksekligi

    27 yaşındayım ve fsh değerim 17 cıktı doktor bi değerin azıcık yüksek diyip clylo progynova verip 3 kutu kullan gel dedi ben 1 kutu kullandıktan sonra tekrar hormon testi yaptırdım ve fsh degerim 33 çıkmış aradım ve normal olduğunu söyledi başka doktorlarla görüştüm değerlerim için çok sıkıntılı ded...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Regl gecikmesi-sperm hareketsizliği

    Ayşe hanım merhaba, 6 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor hastaneye gittik jinekolojik muayene oldum kist yara vs. olmadığını rahim ağzı ve rahimin de normal olduğunu söylediler ovülasyon gününde tekrar gelmemi istediler yumurta takibi için o gün gittiğimde yumurta göremediğini söyledi ama her zaman d...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ayşe Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Semen analizi

    Hocam merhaba özel bir merkezde aşılama yaptık. swim-up öncesi böyle yazıyor. spermigram miktarı 2 ml, sayı 38 milyon, hareket % 65, swim-up sonrası spermigram miktarı 0,7 ml, sayı 32 milyon, hareket % 77 sonuçlar böyle yazıyor. şunu öğrenmek istiyorum sizce bu sonuçlarla aşılamanın tutma şansı nedi...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Abdullah Arman Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x