Hamile kalamamak

  • Merhaba hocam benim yaşım 39 daha öncesinde 1 çocuğum var şuanda bebek düşünüyoruz 6 ay önce spralimi çıkarttırdım ve ondan sonra hiç korunmadık fakat hamile kalamıyorum amh 1.69 hormon testlerim normal ovülasyon günlerini takip edip değerlendiriyoruz hamile kalamama sebebim ne olabilir bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim cvbnız için şimdiden tşk ederim iyi çalışmalar

  • Doktor Cevabı:

    Bunun için bir doktorun muayenesi ve gerekli testleri yapması gerek.zira hamile kalamamanın çok sebebi var.yaş ilerledikçe daha da zorlaşır.

    tarihinde cevapladı.

İzmir Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Vajinal fitil karmaşası?

    Değerli hocam merhaba; vajinal mantar sebebiyle gittiğim hekimden funit 100 mg, 1 kutu gynoflor, 2 kutu da gynomax xl ile çıktım. sorum şu; yukarıdaki iki fitil her gece birer adet olmak olmak üzere birlikte mi kullanılacak yoksa önce 2 kutu gynomax tamamen bitirilip ardından mı gynoflor'a her gü...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelikte covid aşısı

    Hocam merhabalar 32 haftalik gebeyim. alerjik astim hastasıyım.covid aşısı olan sinovac 1.dozumu 18.haftada,2.dozumu 22 haftada oldum. hatırlatma dozu olan 3.aşiyi gebelikte öneriyor musunuz,yine aşı tercihim sinovac mi olmalı.. çok teşekkür ederim,iyi çalışmalar

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Derman Başaran

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Akıntı mantar kaşıntı

    Hocam merhaba, 3 yıldır evliyim ve son 2 senedir korunmuyoruz. fakat türlü türlü verilen ilaçlara rağmen geçmeyen bir problemim var. i̇lişkiden 4-5 saat sonra çok uzun, kalın, kokusuz, şeffaf veya sarımtrak, avuç dolusu kadar akıntım oluyor. her ilişki sonrası istisnasız yaşıyorum bunu. i̇ç çamaşırı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Geçmeyen vajinal mantar laneti

    Ne olur yardım edin bir yorumunuza denk geldim ve okadar açıklayıcı anlatmışsınız ki bilginize ozverinize hayran kaldım. çok rahatsız edici bir mantar enfeksiyonu geçiriyorum. i̇ç dudak vulva ve vajinamin giriş kısmında şişme başladı. i̇nanılmaz bir kaşıntı tahriş ve yanma var. adetimin üçüncü günü...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tah sonuç değerlendirme

    Merhaba hocam. bi düşük iki kimyasal gebelik yaşamıştım. tahlil sonuçlarım şu şekilde. sıkıntı var mı acaba? şimdiden teşekkürler amh 5.60 fsh. 7.40 estradiol. 30.90 tsh. 2.160 lh 16.30 prolaktin 20.00 trombofili paneli 6lı - normal

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sorunlu kürtaj

    15.06.2021 kürtaj oldum kürtajdan sonra düzenli adet görmedim bhcg hormonu yeni negatif oldun adetimle beraber 18.10.2021 adet oldum 2 gün sürdü ne yapmalıyım

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadir Güzin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • 4 aylık gebelikte

    Atilla hocam tekrardan iyi günler. ben size daha öncede yazmıştım. beta hcg negatif sonuç almıştım sizde. reglim de gecikme olduğu için tarlusal kullandım kullanmadan önce idrar testi yaptım eczaneden alarak tekrardan negatif. sorum şudur hocam. i̇laç biteli 2 gün oldu. kaç gün içinde kanama olur t...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kızlık zarı

    Merhaba hocam ben her zaman üzerimde iç çamaşırı ve pijama varken avuç içi baskısı gibi ama daha çok üst bölgeye olacak şekilde yani öyle yapmaya çalışıyordum masturbasyon yapıyordum hatta reglken ped varken de yapıyordum. i̇nternette bu konuya çok taktiğim için araştırma yaparken gördüm bir kişi be...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahli̇lleri̇m

    Merhaba hocam, tsh hormonum bu ay 2.74 çıktı birkaç ay önce baktırdıgmda her zaman 2.5 altında değerler çıkıyordu bu durum gebe kalmama engel mi?ne yapmamı önerirsiniz?rezerv düşüklüğü nedeniyle tüp bebeğe başlayacaktım bu durum tedavimi sürecimi olumsuz etkiler mi?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Rahim ameliyatı sonrası

    Gereği tekrar ameliyat olmak mı hocam ne yapmaları lazım rica etsem bilgi verirmisiniz🙏🙏çünkü gittim takip edelim dediler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Beta hcg 2,30 cikti

    İliskiden 12 sonra beta hcg yaptirdim 2,30 cikti bu yukselirmi

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Derman Başaran

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Rahim ameliyatı sonrası

    Hocam açık ameliyat ile rahim ve yumurtalıklarım alındı.1 ekimden beri ameliyat yerimden kanlı sıvı sızıyor.ultrason çekildim şöyle yazıyor;pelviste intra abdominal yerleşimli 79x64mm boyutunda yoğun içerikli sıvı kolleksiyonu izlendi hematom? ayrıca insizyon hattı süperior komşuluğunda cilt altı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gebelik vajinal enfeksiyon

    Hocam ben 10 eylül’de ilişki yaşadım. ilişkiden 9 saat sonra ertes72 kullandım. 29 eylülde tarlusala başladım 2 ekimde adet oldum. 11 ekimde de yani ilişkiden 32 gün sonra betahcg baktırdım. sonuç kısmında 0,08 yazıyor. gebelik yok ve daha sonrasında betada herhangi bir artış olamaz değil mi ? birde...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cinsel isteksizlik

    Merhabalar, 28 yaşındayım 3 senedir evliyim fakat evlendiğimden beri çok ciddi cinsel isteksizlik problemim var. ilişki sırasında diken batması gibi bir ağrı da yaşıyorum. asla zevk aldığım birşey değil benim için. hicbirsey hissetmiyorum ne istek var ne arzu. ne yapmam gerek bunun çaresi var mı? v...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet döngüsü

    Hocam bugün yani adetimin 37.günü idrarda test yaptım ve negatif çıktı. ama sabah ilk idrarım değildi ondan yarım saat sonra ki idararımdı bu yüzden çok değildi azdı bu test sonucunu etkiler mi yine de test için çok fazlaydı çünkü 4 damla teste damlatılıyordu. i̇drar az yada çok olursa hcg değeri et...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Yayla

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x