Halsizlik

  • Merhaba doktor bey , son iki haftadır akşamları kolumu,başımı kaldıramayacak derecede aşırı halsizlik durumum var.Yapmış olduğum işin fiziksel bir yorgunluğu yok ancak beynen yorgunluğu söz konusu.Dikkatimi çeken iş yerinde en ufak bir halsizlik sezmezken eve gelince uzanıp gözlerimi kapama hissine kapılıyorum ve gece geç saatlere kadar uyumuş oluyorum.Bu durumu her akşam yaşıyorum ve hiç bu kadar sık ve bu denli bir yorgunluğum olmazdı.Bu halsizlik durumum normal midir? Herhangi bir tahlil yaptırmam gerekir mi gerekirse neler yaptırmalıyım? Şİmdiden teşekkür ederim.

  • Doktor Cevabı:

    Kan, demir, b12 eksikliği dahil pekçok durumda görülebilir bu yakınmalar. dahişiye uzmanına muayene olmalısınız. sağlıcakla kalın

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kıl dönmesi

    Hocam haydarpaşa numune hastanesinde mi calışıyorsunuz birde kıl dönmesi için mikrosinusektomi yöntemi uyguluyormusunuz?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Emre Günay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Meme kitle

    Öncelikle hızlı ve rahatlatıcı cevabınız için teşekürler hocam. yukarda attığım mr 4/12/19 tarihinde çıkmış olup mamografi ve meme usg den sonra çekildi.diğerleri aşağıdaki gibidir. mamografi (8.10.19) not: mamografik duyarlılığın düşük olduğu tip c-d paterne sahip kadınlarda klinik bulgu ve anam...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik riski

    Hocam iyi gunler kız arkadaşımla sürtünerek ilişkiye girdik benim altımda birsey yoktu kız arkadaşımda tayt iç çamaşırı ve ped varken üzerine boşaldım regl doneminin 6. gunuydu ertesi gun hastaligi bitti genel olarak duzenli adet goruyor herhangi bir gebelik riski olur mu ? teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hipodens lezyon

    Hocam merhaba.böbrekle ilgili sıkıntım için bt çektirmiştim.böbrek dışında ''karaciğer sağ lob kubbe kesiminde yaklaşık 12 mm çapında düzensiz konturlu hipodens bir lezyon izlenmektedir(hemangiom?). safra kesesinde milimetrik boyutlarda multiple taş dansiteleri gözlenmektedir'' denilmektedir.hipoden...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hacı Mehmet Ulusal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Usg fibrokist

    Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için 🙏🏻

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Akın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemogram yuksekligi

    Rbc referans 4.44-5.61 iken benim 5.64 10^6 hemoglobin sonuç 16.9 hct 40.0-49.4 iken benim 49.5 mpw 9.13- 12.1 iken benim 13.4 mdw 10.1-16.1 iken benim 18.6 p-lcr 18.5-42.3 iken benim 51.6 ly# 1.6- 2.5 iken benim 3.5 10^3 bu değerler yüksek sorun nedir acaba yardımcı olurmusunuz ?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gastrit ve mide kapağı

    Hocam merhaba ! hocam sizin hastaniz olan, öğrenci oğlum var. hastalığı ise gastrit ve mide kapağı gevşek tanı konuldu. geçmez ise ameliyat dermişsiniz. hocam ameliyat olduğu taktirde iyileşme süresi ne kadar, yada bu konu ile ilgili yorum yaparmısınız teşekkür ederim.

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Barış Candan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide kanseri mi

    Merhabalar, soruyu annem için soruyorum. annem 45 yaşında ve midesinde bazı sıkıntıları var. yemek yedikten sonra midede rahatsızlık yaşıyor. ayrıca şişlik, sık aralıklarla oluşan mide bulantısı ve mide ağrısı şikayetleri var. aynı zamanda ağız kokusu da duyuyorum. mide kanseri ya da başka bir hasta...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zülfikar Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Önemliiiii

    Nişanlımla ilişkiye girdik içimde ilişkiye girmeden bi kuşku vardı ve bakire olmadığını düşünüyordum sonrasında beraber olduk ve kan geldi damla damla ama biraz fazla geldi dün sabah olmuştu ve sabah uyanıp baktığında günlük pedinde kahverengimsi lekeler olduğunu söyledi adetinin gelmesine daha 3 gü...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Erkut Harmancılar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sezeryan şişlik

    Şişlik sezeryan iyi günler ben üç yıl önce sezeryan oldum o günden beri sezeryan cizgimin üzerinde taş gibi sert bi şişlik oluyo bir saat sonra geçiyor defalarca kadın hastalıkları bölümü ve genel cerrah bölümüne gitti şiştiginde gel dediler ama bn ancak bugün şiştiği anda araca binip hastaneye git...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Erdal Kayhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Okb hastalığı ve cinsel uyarılma

    Merhaba doktor hanım dediğim gibi okb hastasıyım. sizin alanınız değil psikolojik bir rahatsızlık ama bu hastalığa bağlı olarak kendimi denemelerim var sürekli bir şeylere bakarak uyarılmaya çalışıyorum cinsel olarak. uyarılma oldduğu zaman vajinada ani olarak kalp atışı gibi seyrime atma oluyor. am...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kitle mamogradi

    Bilateral meme us. her iki memede cilt cilt altı yag dokulari ve retromammer yumuşak doku planları normaldir her iki meme dokusu liposkleroze özelliktedir sağ memede büyüğü alt dış kadranda 5 mm ve sol meme üst kadranda 4.5 mm olan bir kaç adet kist izlenmiştir terminal duktuslar normal genişli...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kadın orgazmı sivimi midir yoksa koyu mu ?

    Merhaba, 23 yasinda kadinim mastürbasyon yaptiktan sonra orgazm aşırı sıvı olması normal midir ? partnerimin genelde daha koyudur genel anlamda tüm etkenlerin oyledir biz kadınlardaki normal midir acaba ? o sıvı ne idrar nede başka birseye benziyor kasılma anı gelen bi sıvı ama çok tuhaf 🙄 soru...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İlaç alerjisi testi nasıl yapılıyor

    Hocam ben alerjik astımım 2 yıldır alerji aşılarıyla kontrol altındaydım, sıkıntılarım azalmıştı. taki ilaç alerjilerim ortaya çıkana kadar iki çeşit antibiyotiği içtikten 20dakika sonra kustum. çok önemsememiştim. pulcet diye bir mide koruyucu beni ambulansla acile kaldırılıcak kadar kötü bir hale...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Ersoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Atarax ve yaygın anksiyete bozukluğu

    5.5 yaşında kızıma yaygın anksiyete bozukluğu teshisi konuldu, şuan için atarax şurup sabah yarım ölçek akşam yarım ölçek önerdi, esas tedavi 6 yaş sonrası dendi, zeka ve öğrenme kavrama olarak önde gidiyor hastanede yapılan testlerde bile çıktı fakat benim aklıma takılan atarax surup en onemlisi ze...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hilal Tuğba Kılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör





.
x