Guatr hastalığı

  • Hocam meraba babam guatr hastasıda doktorlar amelyat olman gerekiyor diyor guatr'ı ses tellerine yakınmış ve yumurta büyüklüğündeymiş amelyat olmadan bi çözümü bulunmazmı napmamız lazım

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba ultrason ve kan sonuçlarınızı görmem gerekiyor . burdan yada isterseniz telefonumu alıp direk banada gönderebilirsiniz.

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Genel Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Trioid nodülü

    Trioid şeker ve kolestrol hastasıyım tsh larım referans aralığında levitrol 100 lük kullanıyorum usg sonucunda sağ lob 14*17*42 mm ortapol anteriorda 3,9*9,3*8,5 mm sınırlarıparankimden net ayırt edilemeyen kistikdejenerasyon alanları içeren izoekoik nodül sol lob10,3*20,8*36 mm isthmus2 mm biletera...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tarık Akçal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik ve tiroit

    Merhaba ben hamileyim 4aylık şuan bu tahliller yapılmıştı 8haftalık hamile iken doktor ultrasonda yapısal bozukluk çıkmış fakat kan tahlillerin normal dedi bu ne demek oluyor tiroit ultrasonunda tiroit parankimi hafif heterojen görünümdedir.her iki lopta paranormal vaskularite orta derecede artmıştı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Akın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid degerlerinin yuksekligi

    Hocam merhaba ben tiroid ca folikuller hastasiyim.7 eylulde amliyat oldum 41 nodul tiroidim ve lenflerim alindi.1 ay sonra kan sonuclarimda triglobin sanirim adi degerim 28 kez 10 gun once atom aldiktan sonra taramamda boyun bolgesinde toplanan bir cekim yapildi.cok fazla sisme ve kas agrisi yasadig...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Akın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gebelikte safra taşı

    Eşimde 2 cm safra kesesinde taş var raporda safra duvari doğal gözüküyor her hangi ağrı şikayetleri de yok ameliyat zorunlu mu yoksa başka bir öneriniz var mıdır teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Mahmut Doğan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Troid nodulu

    Merhaba dr bey; troıd us inceleme;troid bezi boyutları artmıştır sag lop ap 29mm sol lop 18mm istmus11mm troit parankimleri homojen eko yapısında her iki lob ve istmusta içinde geniş kistik dejenerasyon alanları bulunduran parankim ile izoekoik nodül izlenmiştir.sag lop istmus bileşkesinde bu n...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Adnan Sulu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid ulstason sonucu

    Hocam merhaba. 12 yaşındaki kız yeğenimin tiroid usg si için değerlei görüşleriniz arz ederim. usg : sağ tiroid lobu 13*11*33 (2,7 cm3) , sol tiroid lobu 11*12*29 (2,1 cm3) isthmus 2 mm kalınlıktadır. her iki tiroid lobu ve isthmus homojendir. sağ lob posteriorda 5*2 mm boyutunda kistik alan...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Akın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Boyun us sonucu

    Merhaba hocam annem 85 yasinda boynunda bir sislik ile doktora gittik ultrason cekildi ultrason sonucunda sağ submandibuler ve posterior servikal zincirde en nuyugu 20x10 mm ebatlarinda hiluslari kaybolmus cok sayida lap ile uyumlu hipoekoik gorunum dikkati cekmistir. vaskiler yapilar normaldir kas...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid ultrason

    Ben hamileyim bunun etkisi var midir yinede takip te mi olmaliyim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Akın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyun nodül

    Merhaba,benim çene altında ve yanaklarımın içinde 2 yıldır geçmeyen fasulyeden biraz daha büyük,ağrısız bezeler var.önemli birşey değildir diye doktora gözükmedim.enfeksiyon mevcut değil vücudumda,son zamanlarda bacaklarımda gereksiz ağrılar başladı,sizce bir doktora gözükmeli miyim?şimdiden teşekkü...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Erkan Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Troid degerleri

    Sayın hocam iyi günler kan değerlerim de şöyle: tsh 4.06 t4:1.19 t3: 3.20 tg 6.4 anti tpo:21.2 değerlerim normal mdiir hocam ayrıca ultrason değerlerim de hayat normal cıktı hasimato troidi şüphesi var midir bunlara göre teşekkürler..

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Bülent Tuğrul

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Guatr hastalığı

    Hocam meraba babam guatr hastasıda doktorlar amelyat olman gerekiyor diyor guatr'ı ses tellerine yakınmış ve yumurta büyüklüğündeymiş amelyat olmadan bi çözümü bulunmazmı napmamız lazım

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Hasan Ofluoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyun nodül

    Merhaba, benim çene altında ve yanaklarımın içinde 2 senedir geçmeyen fasulyeden daha büyük,ağrısız nodüller mevcut.son zamanlarda da bacaklarımda ağrılar var.yaşım daha genç olduğu için lenf bezinden kaynaklıdır diye nitelendirdim sizce doktora görünmem gerekli midir? şimdiden çok teşekkürler.

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Bülent Şen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Boyun nodülü

    Merhaba, benim çene altında ve yanaklarımın içinde 2 senedir geçmeyen fasulyeden daha büyük nodüller mevcut.2 sene içinde kaç kere antibiyotik de kullandım fakat küçülme olmadı.son zamanlarda da bacaklarımda ağrılar mevcut yaşım daha genç olduğu için lenf bezinden kaynaklıdır diye nitelendirdim sizc...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Akın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Miksekoik izovaskuler solid nodul

    Hocam 24 yasında bayanım.dün boyun usg çekildi. sonuç: troid bezi boyutlari tabiidir. troid bezi parankim ekojenitesi granülerdir. sol lob inferior kesimde 10x7 mm boyutunda miksekoik izovasküler solid nodül mevcuttur. ayrica en buyugu sağ lobda 6x3 mm boyutunda dağinik yerleşimli kistik nodüller me...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Fatih Çiftçi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mikseokik izovasküler solid nodül

    Hocam kan tahlinin sonuçlarını yazıyorum sonuç: hemogram normal çiki crp: 8,4 (deger araligi 0-5). tsh :1,79 (deger araligi 0,27-4,2) .serbest t3: 3,29 (deger araligi 2-4,4) .serbest t4 : 1,42 (deger aral.0,93-1,7) serbest t4 14,2(deger araligi 9,3-17)hocam bu sonuca göre ne yapilmali kanser olma ih...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tarık Akçal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x