Göz yaşı sorunum çözülebilir mi?

  • Sayın Doktorum, Yaptırmış olduğum tahlil sonuçları eskisi ve yenileri ile birlikte verdim 31.3.2014 Kamu ****,93 (0,270-4,20) 05.4.2014 Özel ****,85 (0,270-4,20) 02.7.2014 Kamu ****,93 (0,270-4,20) 13.08.2014 Özel ****,96 (0,270-4,20) 19.08.2014 Türkiye ****,28 (0,30-4,00) 31.3.2014 Kamu Ft4:1,34 (0932-1,71) 02.07.2014 Kamu Ft4:1,27 (0932-1,71) 13.08.2014 Özel Ft4:18,18 (9-25) 19.08.2014 Türkiye Ft4:16,00 )12,00 – 22,00) 02.07.2014 Kamu Anti-Tg:329 (0-115) 13.08.2014 Özel Anti-Tg:249,2 (0-115) 02.07.2014 Kamu Anti-****,8 (0-34) 13.08.2014 Özel Anti-****,3 (0-34) 19.08.2014 Türkiye Parietal Hücre Antikoru Negatif Titre Negatif Tiroid Ultrason Raporu: Tiroid parenkimi hafif heterojen olup, solid nodül formasyonu izlenmemiştir 3 yıl kadar önce göz doktoruna gitmiştim ve o zamandan beri göz yaşı damlası kullanıyorum. Bazen uyandığımda hafif kızarıklıklar oluyor. Yalnızca esnediğim zaman gözlerim yaşarıyor. Şuan aralıklı 2 defa esnedim 2 defa gözlerimden yaş geldi. Onun dışında göz yaşı damlası kullanıyorum. Tekrardan gözyaşı sorunum çözülebilir mi? Teşekkür eder saygılarımı sunarım.

  • Doktor Cevabı:

    Gözyaşı damlası mutlaka kullanın. belli aralıklarla göz kontrolünden geçmelisiniz. geçmiş olsun.

    tarihinde cevapladı.

İzmir Göz Doktoru uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Dekompresyon cerrahisi

    İyi günler hocam.20 yaşında kız kardeşim hipertiroid hastalığı vardı tiroidlerini aldırdık ama tiroide bağlı gözde şişlik meydana geldi.dekompresyon cerrahisini yapmak istiyoruz ama bu işlemi yapan bütün doktorlar özel siz bu işlemi yapıyor musunuz ya da yapan bir doktoru tanıyor musunuz. şimdiden...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Volkan Dericioğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Graves sonrası göz ameliyatı

    İz kalması konusundaki görüşünüz nedir acaba

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadircan Keskinbora

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Graves sonrası göz ameliyatı

    Hocam merhaba. yaklaşık 5 yil önce gözlerde büyüme ve boğazda şişlik ile graves tanısı konuldu 1,5 yıl sonrasinda ameliyat oldum ve bu süreçte gözlerimde ki büyüme daha fazla arttı. ameliyat sonrasında gözlerde herhangi bi şekilde inme olmadı düzenli olarak mr çekiliyor ve rutin testlerimi yaptırıyo...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadircan Keskinbora

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yutkunma zorluğu hissi

    Merhaba doktor bey ben bir hafta önce hipotiroidi tanısı aldım. doktorum levotiron 75 mg verdi ve her gün 1 tane kullanmamı istedi. 2 ay sonra kontrole gelmemi söyledi. ben de dediği gibi yapıyorum. eylül ayında tam tersi bir durum söz konusuydu ve tsh değerim 0a yakındı. tiroidit geçirmişim. ultr...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. İsmail Nurhan Artel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid graves tedavi acil

    Hocam eşime(35) tiroid graves tanısı konuldu fakat 9 aydır hiç bir gerileme yok şişlik, çift görme ,yukarı bakmada sıkıntı var kortizon da kullandık 3 doktor gördü iyileşme olmadı neyapabiliriz .

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zeki Tunç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Postpartum troidit mi graves mi?

    Merhaba hocam.6ay önce doğum yaptım.5.ayımda tsh0.007 t3 5.7 idi.ama geçen hafta yaptırdığım testimde tsh ve t3 normal t4 düşük çıktı.fakat tsi 4.09.sağ göz kapağımda şişlik var.hipertrodi belirtilerim geçti.troid ultrasonum trodit ile uyumlu. 6mm nodül var.ben şimdi graves miyim yoksa postpartum tr...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tiroid nodül

    Hocam merhaba,24 yaşındayım tiroid biyopsim 2.kez önemi belirsiz atipi çıktı.doktor bana kesin bir şey önermedi size sormak istiyorum hocam lütfen yardımcı olur musunuz? bu sonuçlara göre ameliyat olmam gerekir mi? çok tedirginim ve korkuyorum.lütfen bana yardımcı olun.çok teşekkür ederim.malesef an...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Akın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Paroksismal atriyal fibrilasyon

    Merhaba hocam... 14/10 tarihindeki holter sonucum taşikardi 130 bpm>(564) bradikardi 45 bpm

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mustafa Kahraman

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Graves gozun disari cikmasi

    Merhaba hocam ben.graves hastasiyim ve gpzlerimi etkiledi kortizon tedavisi odum damardan 12 haftalik ve uzerinden 3.5 ay gecri en son celtirdigim ortina goz mr sonuc:heriki maksiller sinüste mucus retarsiyon kist izlenmektedir bilateral solda daha belirin olmak uzere inferior medial supertor r...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Onur KONUK

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Graves hipertroidi geçer mi

    Hocam 1 sene önce tesadüfen guatr ve nodül varlığı tespit edilmis olup endokrin e gittigimde ultrason sonucu her iki tiroid lobunda ve isthmusta büyüğü sag lob latralde yaklaşık 1.5 cm icerisinde kistik açıklıklar içeren multpl noduler dikkati çelmiştir.(mng) boyun yumusak dokuları tabidir cevresel...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Şalazyon ameliyatı sonrası göz çevremdeki şişlik geçmedi tam olarak

    Hocam merhaba. ben 8 ay önce şalazyon ameliyatı oldum sol gözümün alt kapağında. bir süre göz damlaları kullandım yalnız sol gözümün alt kapağında şişkinlik var hafif ve geçmiyor bu durumda ne yapmalıyım hep böyle kalacak

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Tunç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Beyin mr - kist

    Merhaba, 27 yaş kadın hasta olarak kendime ait beyin mr'da geçen ifadelere istinaden fikrinizi rica etmek istedim. ''sol temporal polde 31x10mm boyutunda araknoid kist izlenmiştir. quadrigeminal sisterna geniştir. boyutları 26x19x23mm ölçülmüştür.'' araknoid kistim 4 senedir biliniyor ve 23mm'den...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yunus Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Beyin mri - quadrigeminal

    Merhaba, 27 yaş kadın hasta olarak kendime ait beyin mr'da geçen ifadelere istinaden fikrinizi rica etmek istedim. ''sol temporal polde 31x10mm boyutunda araknoid kist izlenmiştir. quadrigeminal sisterna geniştir. boyutları 26x19x23mm ölçülmüştür.'' araknoid kistim 4 senedir biliniyor ve 23mm'den...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ömer Sökmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Graves hastalığı

    Doktor bey merhaba. 2yıldır graves hastasıydım geçtiğmiz mart ayında ameliyat oldum. hastalığım gözlerimi de etkiledi. doktorum gözlerimin düzelmeyeceğini hatta ilerleyebileceğini söyledi. bunun üzerine çok fazla göz doktoruna gittim ama bana net bişe diyen olmadı. mr çektirdim sonuçlarım temiz norm...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Onur KONUK

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gözlerim tekrarlayarak durduk yere şişip iniyor

    Merhaba doktor bey . 25 yaşındayım ve 5 seneye yakındır gözlerim durduk yere ağrıyarak şişiyor daha sonra öbür göze geçiyor yani ikisi ayrı ayrı 10 dk arayla şişip 1 saat içinde iniyor . doktora gittim ama bişey olduğunu sanmıyoruz değip gönderdiler açıkcası ilgilenilmedi . hem göz kapağım hem altı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadircan Keskinbora

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x