Göğüs arası

  • ya benim bu gün göğüs aramda bir ağırı oldu ve ben hala bunu atlatamadım bu gün çok fast food yedim ondan olabilir mi diye düşündüm ama bu kadar ağrırmı bilmiyorum yaşım 14...erkeğim

  • Doktor Cevabı:

    Bu tür bir soruya tatminkar bir cevap vermem mümkün değil. bir çocuk doktoruna gitmenizi ve ayrıca, bir doktora soru sorarken de arkadaşınızla konuşur gibi sormamanızı öneririm.

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Ne önerirsiniz

    Hocam 41 yaşındayım akciğer kanserinden dedem amcami babamı kaybettim benim de akciğerimde sağ lobunda 5 mm kitle tespit edildi kan tukurme sebebiyle gittiğimde tomografi sonucunda biyopsi onerirmisiniz ?yada nekadar süreler arası kontrol lerimi yaptırmalıyim.teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İnci Gülmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Annem için yardım

    Merhaba sayın hocam, benim annem 71 yaşında kronik astım bronşit ve koah hastası. bildiğimiz başka bir rahatsızlığı yok. geçen hafta göğüs doktoruna kontrole gittiğimizde kontrol amaçlı tüm kan değerlerine bakıldı. bütün değerler normal çıktı fakat hba1c : 6.1 çıktı. referans aralığı 4,3 - 6 ara...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil astim ve singulair hakkinda

    Merhabalar doktor hanim 15 -25 yaslari arasinda oldukca yogun alerjim (ozellikle polenler) vardi. o zamanlar claritine kullaniyordum. sonra azaldi ve 4 ay once derin nefes alamama sorunum olunca doktora gittim ve sft yapilarak astim tanisi konuldu. kucuk hava yolunda bir miktar darlik var dediler v...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Boyum uzamıyor?

    Hocam ben 15 yaşındayım. 88 kiloyum, 1.74 boyundayım. babam 1.90, annem 1.58, ailemizde kısa olan kimse yok. zamanında ailem beni endokrine götürdüğünde “ileride 1.85+ boya sahip olacak ve yapılı biri olacak” demişler. ki gerçekten bende kas ve kemik ağırlığı daha fazla. 6-7 yaşlarında geçici guatr...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Lütfi Akgün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boy kısalığı

    Merhaba lütfi hocam 2002 ekim doğumluyum boyum 169cm annem 150 babamda sanırım benimle aynı. sakalım var göğüsüm yeni kıllanmaya başladı. endokrin doktorum 3 4 cm daha uzayabilecegimi soyledi fakat kemiklerim kapalıymış ortopedi doktoru söyledi. kemikler kapalı olsa da 4-5 cm atmak mümkün olur mu? t...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Lütfi Akgün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • D dimer yüksekliği

    Hocam kolay gelsin 20 yaşındayım yaklaşık 1 senedir göğüs ağrılarım oluyordu hafif her türlü polikliniğe gittim. dün yine acile gitmek zorunda kaldım. d dimer ve troponin baktılar. troponin normal fakat. d dimer 450 çıktı. referans aralığı 0-440 arası. önce emboli olabilir dediler araştırma hastanes...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sinüs taşikardi

    Merhaba mehmet bey; öncelikle kolay gelsin. sinüs taşikardi nedir? sinüs taşikardi önemli bir sorun teşkil eder mi? çarpıntı psikolojik veya dış etmenlerle alakalı olabilir mi? ( heyecan, stres, uykusuzluk, çay vs) bundan 1 ay önce göğüs ağrısı şikayetim olustu ve bu ağrı nedeni ile doktora gittim ç...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mehmet Kayrak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sinüs taşikardi

    Merhaba can bey; öncelikle kolay gelsin. sinüs taşikardi nedir? sinüs taşikardi önemli bir sorun teşkil eder mi? çarpıntı psikolojik veya dış etmenlerle alakalı olabilir mi? ( heyecan, stres, uykusuzluk, çay vs) bundan 1 ay önce göğüs ağrısı şikayetim olustu ve bu ağrı nedeni ile doktora gittim çarp...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Can Özbek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • St değişikliği

    Hocam öncelikle allah razı olsun.nisan 2018 de esasen bazen olan ekstra atımları sormak için hastaneye gittim.burada hocamız ekg çektirdi,akciğer filmi çektirdi..bunlar normal çıktı.kalbimi dinledi..vinç gibi bir kalbin var dedi.efor testi istedim.hocamız onuda yapalım peki dedi.test günü .20-25 sa...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Güllü Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Cigerlere su kaçması

    Merhaba akcigerlere bir bardak su kaçabilir mi soluk borumla yemek borumun arası bozulmus gibi hissediyprım ictigim sular akcıgerıme gidebilir mi zarar verir mi ? ve yutulan yemek parcası kendi kendine gecer mı

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Randevu alamıyoruz

    Hocam biz sizin surekli hastanız olan muhammed zahidin annesiyim okul dönemi tıkanıklıgi artıyor size coktan gelmemiz gerekliydi yanlız randevu alamıyoruz nasil alabiliriz yardımcı olabilirmisiniz

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erkan Çakır

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göğüs estetiği

    Merhaba ben göğüs estetiği olmak istiyorum yaşım 21 çok küçük ve aşırı rahatsız oluyorum fiyat alabilirmiyim ve kaç günde ayağa kalkarım

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Mehmet Güşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ventriküler taşikardi

    Hocam kolay gelsin 32 yaş bay... hocam yaklaşık 23 yıldır panik atak anksiyete hastasıyım bundan sebeb birçok kardiyoloji doktoruna muayene oldum defalarca ekg eko efor holter vs tetkiklerden geçtim genelde hep normal çıktı.. acil polikliniklerine de çok gittim ısrarla troponin ölçtürüyordum rahatla...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mehmet Kayrak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göğüs kafesi ağrısı

    İyi günler. göğüs kafesi tutukluluğu için göğüs poliklinigine kardiyolojiye dahiliyeye ve romatolojiye gittim. kan tahlilleri akciğer filmi çekildi tomografiye girdim ama bi sonuç çıkmadı. bronşit geçirmiştim iğne ile atlattım. nefes alıp verdikçe göğüs kafesimde agrı oluyor en az 3 aydır ağrı çeki...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Mehmet Erkan Balkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göğüs ağrısı

    Hocam merhaba. bende haziran ayindan itibaren devam eden panik bozukluk hastalığı var. o gunden beri iki gogsumun arasinda bazen sol gogsumun altinda agri oluyor. sizce neyden kaynaklidir. 2 sefer kardiyoloji ye gittim hic bir sorun çıkmadı holter takildi sonucu normal...bazen sol kolum ve sırtımdad...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Habib Çil

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x