Göğüs ağrısı

  • Hocam 2 gün önce yazmıştım size sağ akciğer bazal segmentte de minimal sıvı plevral kalınlaşma olduğunu söylemiştim. Göğüs ağrının sebebi yapışıklık demiştiniz çok teşekkür ederim. Hocam onun dışında bir problemim daha var ben duş yaptığım zaman ya da soğuk aldığım zaman ateşleniyorum halsizlik vücut kırgınlığı ve sağ göğüs ağrım ve yan ağrım çok şiddetleniyor nefes almakta güçlük çekiyorum. Bunun sebebi ne olabilir hocam. Kalınlaşma ile ilgili bir durum olabilir mi?


Eskişehir Göğüs Hastalıkları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :
Puan : 4 / Oy veren : 1 kişi

Diğer Hasta Soruları

  • Pulmoner emboli

    İyi günler ben 34 yaşında evli bir çocuk sahibiyim pulmoner emboli rahatsızlığı geçirdim nefes darlığı aşırı terleme kuş.bayilma hissi baş dönmesi.vardi 2 hafta yoğun.bakimda yattım bunun tekrarlama riski.nedir ben yürüyüş bol su içiyorum.fazla et ağırlık li yemiyorum bu rahatsızlıktan.nasil korunab...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Zeliha Arslan Ulukan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bogulma nefes darligi

    Hocam bende tıkanma boğulma oluyor göğüs kafeşimin tam ortasında kalıyor nefesim bu nedir acaba solunum testim yüzde 70 çıktı akciğer bt çekildim panomoni bulgusu yoktur diyor bt de negatif olabilir diyor nedenek bu zaturemi yim ben korkuyorum tükürük gelıyo ağzıma korkuyorum

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrfan UÇGUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Akciğerde titreşim hissi

    Merhabalar hocam. 24 yasindayim pandemiden bu yana nefes darligi cekiyorum. bir cok tahlil yaptirdim tomografi rontgen ekg sft hepsini yaptirdim bir sey cikmadi. surekli derin nefes alma ihtiyaci hissediyorum. belki bu psikolojik olabilir fakat diger bir sorunum ise derin nefes aldigim zaman gogusum...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrfan UÇGUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ciğerde iltihap

    Iyi günler doktor hanım babam için mesaj atıyorum size babamın ciğerlerinde iltihaplı su olduğunu söyledi doktorlar bu yüzden onu almak için sırtından hortum taktılar iltihabı akıtmak için ama tam olarak akmadigini bu yüzden ameliyat olması gerektiğini soylediler ama biz kabul etmedik ( riskli olabi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boğaz ağrısı balgam

    Hocam merhabalar.geçen hafta grip geçirdim.ondan 3-4 gün sonra boğazımda bi doluluk hissi başladı.balgam var gibi hissediyodum nefes alıp verirken bazen boğazımdan bazen burnumdan çıkacak gibi hissediyordum.sonradan boğazımda ciddi bi ağrı başladı yutkunurken canı yanıyordu.1 kez balgam çıkardım bay...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yutma güçlüğü

    Hocam tsk son bir şey yemek borusu kanseri belirtileri nelerdir

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Murat Doğan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Koronavirüs sonrası akciğer yetmezliği

    Merhaba hocam, dedem koronavirüs sonrası akciğer yetmezliği dolayısıyla yoğun bakımda tedavi görüyor, doktoru ciğeri çok kötü durumda dedi ama ben akciğer filminin raporunu size de yazıp bir görüşünüzü, yorumunuzu almak istedim. bakıp siz de bir yorum yapabilirseniz çok mutlu olurum. kan değerleri e...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Polisitemi

    Hocam merhabalar. benim 2018 den bu yana hct ve hb degerlerim hep yüksek (16.5-17.5 arası) eşlik eden herhangi bir şikayetim yok kendim de tıp ogrencisiyim dalak ve karaciğer palbe edilmiyor. son tahlilim şu şekilde; hb: 17.7 **** **** (n) plt: 381 (n) wbc: 7.6 (n) ldh normal sınırlar serum ferritin...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Metin Kökten

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Akciger bt

    Hocam iyi gunler 1 aydır gecmeyen sirt agrim vardı 1 yıl oncede covid gecirdim akciger bt sonucum böyle normal mi bu sonuc cevap verirseniz sevinirim akci̇ğer yrbt iv opak madde verilmeden yüksek rezolüsyon tekniğiyle elde edilen tetkikin incelenmesinde; trakea ve ana bronşlar alınan kesitler düzeyi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yutma güçlüğü

    Hocam geçenlerde yazmıştım benim sanırım yemek borum darlandı çünkü bişey içince yiyince sonrasında hocam yemek borusunun baslangicindan göğüs kafesime baskı gerginlik oluyor sanki yemek borum şişiyor gibi endoskopı olsam beter olurmuyum olduktan sonra yemek borum darlanirmi feci

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Murat Doğan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bt toraks sonucu

    Sol akciğer alt lob süperior segmentte fokal hava kistini düşündüren görünüm izlendi. her iki akciğerde birkaç adet bant yapısı , plevral çekinti ve milimetrik nonspesifik nodüler dansit artışı izlendi. iyiakşamlar sayın hocam.yukardaki bt toraks sonucuna göre ne yapmam gerek?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrfan UÇGUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sirtim üşüyor

    Sırtım üşüyor kaslarim yaniyor basim donuyor oksuruk gozumun onu karariyor kalbin soğuk soğuk çarrpıyor neden olabilir acaba

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fuat Erel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Akciger buller

    Hocam peki bu amfizem yazio orda o tehlikeli bisiymi baska bisiy mi

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrfan UÇGUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Balık fanusu

    Merhaba, fanusta 2 japon balığı besliyorum. balığın dışkısından amonyak, nitrit ve nitrat salgılanıyormuş ve fanustan temizlenmesine rağmen kötü koku da gelebiliyor. fanusla aynı odada bulunmak, uyumak ve bunların solunması insan sağlığı açısından tehlike oluşturur mu? toza karşı alerjik astımı olan...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Akciger buller

    Hocam merhaba 2 kez spontan gecirdim 2013 te soldan ilk tup takildi 2017 de kapali wats ameliyati yapildi ama halen 2 akcigerimdede devam etmektedir sonuçlar su sekilde buna gore napilmasi lazim ciddi bisiy varmi aci̇l çok kesi̇tli̇ bi̇lgi̇sayarli tomografi̇ toraks teknik : kontrast madde verilme...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrfan UÇGUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x