Göğüs ağrısı

  • İrfan hocam merhaba 27 yaşında sürekli spor yapan bir erkek bireyim. Size birşey danısacaktım. Hocam yoğun spor yaptigim için çok fazla su tüketimi yapıyorum. bir keresinde su içmeyi çok abarttım sadece bir günde 6 litre den fazla su içtim ve o gün tansiyonum düştü ateşlendim. Ateş düşürücü ile duzeldim fakat aradan 1hafta geçti bu sefer sağ akciğerim su toplamış zatürre olabilir denmişti. İçtiğim su bu rahatsızlığa sebep olmuş olabilir mi hala göğüs ağrısı nefes darlığı çekiyorum

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba, geçmiş olsun. i̇çtiğiniz su ile zatürrenin veya akciğerde su toplamasının çok ilgisi yok. çok spor yapıp, terleyip, üşütmeyin, düzenli su tüketin, sigara kullanmayın, akciğer grafisi ve covid testi yaptırabilirsiniz, selamlar.

    tarihinde cevapladı.

Eskişehir Göğüs Hastalıkları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Yutma güçlüğü

    Hocam tsk son bir şey yemek borusu kanseri belirtileri nelerdir

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Murat Doğan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Polisitemi

    Hocam merhabalar. benim 2018 den bu yana hct ve hb degerlerim hep yüksek (16.5-17.5 arası) eşlik eden herhangi bir şikayetim yok kendim de tıp ogrencisiyim dalak ve karaciğer palbe edilmiyor. son tahlilim şu şekilde; hb: 17.7 **** **** (n) plt: 381 (n) wbc: 7.6 (n) ldh normal sınırlar serum ferritin...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Metin Kökten

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yutma güçlüğü

    Hocam geçenlerde yazmıştım benim sanırım yemek borum darlandı çünkü bişey içince yiyince sonrasında hocam yemek borusunun baslangicindan göğüs kafesime baskı gerginlik oluyor sanki yemek borum şişiyor gibi endoskopı olsam beter olurmuyum olduktan sonra yemek borum darlanirmi feci

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Murat Doğan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bt toraks sonucu

    Sol akciğer alt lob süperior segmentte fokal hava kistini düşündüren görünüm izlendi. her iki akciğerde birkaç adet bant yapısı , plevral çekinti ve milimetrik nonspesifik nodüler dansit artışı izlendi. iyiakşamlar sayın hocam.yukardaki bt toraks sonucuna göre ne yapmam gerek?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrfan UÇGUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sirtim üşüyor

    Sırtım üşüyor kaslarim yaniyor basim donuyor oksuruk gozumun onu karariyor kalbin soğuk soğuk çarrpıyor neden olabilir acaba

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fuat Erel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Akciger buller

    Hocam peki bu amfizem yazio orda o tehlikeli bisiymi baska bisiy mi

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrfan UÇGUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Akciger buller

    Hocam merhaba 2 kez spontan gecirdim 2013 te soldan ilk tup takildi 2017 de kapali wats ameliyati yapildi ama halen 2 akcigerimdede devam etmektedir sonuçlar su sekilde buna gore napilmasi lazim ciddi bisiy varmi aci̇l çok kesi̇tli̇ bi̇lgi̇sayarli tomografi̇ toraks teknik : kontrast madde verilme...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrfan UÇGUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sol üst sırt agrisi

    Hocam selamlar kolay gelsin. yaklaşık 3 senedir yoğun alkol ve sigra tüketimim var. annemle babamın ayrılmasından sonra özellikle. yaklaşık 3 aydır sol üst sırt bölgesinde kulunç denilen bölge civarında saplayan bir ağrı var biri sikiyormus gibi hickirik tutunca daha çok ağrıyor. bazen on kısma da v...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Yandı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Timik hiperplazi

    Merhaba hocam yaşım 35.28 eylül'de akciğer bt raporunda anterior süperior mediasten presvekuler düzeyde 5mm boyutunda timik hiperplazi lehine doku yoğunluğu gözlemlenmiştir.bu yıl içerisinde 2 kez covid geçirdim.ayrıca apandisit patladı ameliyat oldum.1 hafta hastanede yattım.sırtım kollarım ağrıyor...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Gün Murat Eyüboğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Fizyolejik lenf nodu

    Çok sagolun bir sorumda ben kovid 19 gecirdim 1 yil oldu ama hala koku almada sorun var diger insanlar gibi koku alamiyorum ne yapmaliyim bu hususta

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrfan UÇGUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gece terlemesi

    Merhaba hocam. benim şöyle bir sorunum var. normalde yolda yürürken bile çok terleyen birisiyim. ama yaklaşık 3 senedir her yil kasım gibi başlayan mart gibi biten gece terlemesi oluyor. öyle her gece olmazsa da hemen hemen oluyor. sabahları kalkınca sanki genizim akmış gibi bir boğaz ağrısı oluyor....

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Zeliha Arslan Ulukan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hızlı nefes alıp verme halsizlik

    Annemin hızlı soluk alıp verme ,kabızlık, idrarını yapamama halsizlik uykusuzluk gibi şikayetleri var. tansiyon hastası ilaçlarını sürekli kullanıyor. i̇laçlardan dolayı kanda tuzu düşüyor hastanede düzelip eve geliyoruz. en çok sıkıntı yaratan da hızlı hızlı soluk alıp vermesi kandaki oksijen sevi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fuat Erel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Fizyolejik lenf nodu

    Hocam kolay gelsin mart ayinda cektirdigim toraks bt de akcigerde fizyolejik lenf nodu izlenmektedir yaziyordu sonra eylülde cektirdigimde gine aynisiydi bunlar kötû huylu olabilirmi son bt ye ekliyorum bakarsaniz sevinirim çok teşekkürler sbulgular; mediastinal ana vask�ler yap?lar ve kalp normal g...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrfan UÇGUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Malformasyon

    Serhat hocam iyi çalışmalar benim yaşım 24 geçen sene kovid için bt toraks çektirdim ve tesadüfen pulmoner sekestrasyon olduğunu öğrendim herhangi bir şikayetim(öksürük, balgam çıkarma ,kan tükürme ,solunum yolu enfeksiyonu vs) yok raporun da bahsedilen bulgu ''sol akciğer alt lob posteriorda yaklaş...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Serhat Yalçınkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Balgamda kan

    Hocam merhabalar 35 haftalik gebeyim, alerjik astim hastasiyim sabah ve akşam olmak üzere pulmicort 400 mg kullanıyorum. 1 haftadır öksürük şikayetim var, bu öksürük başlarda kısaydı ve sari balgamda geliyordu,son 3 gundur öksürük siddetlendi, yoğunlaştı ve hiriltili solunum başladı. 2 günden beri d...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrfan UÇGUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x