Gogus agrisi

  • Sayın hocam ben sorununa bir türlü çare bulamadım. Benin göğsümde sürekli ağrılar var göğsümün ortasında bazen sağ yanında bazen sol yanında bu aralar da göğsümün üst tarafında değişik baskı tarzında huzursuz eden bir ağrı ilacli akciğer tomografisi çektirdim onda da bisi çıkmadı kardiyoloji ye gittim onda da bisi çıkmadı hocam reflü ve gastritim var ama düzenli olarak nexium kullanıyorum hocam lütfen bu ağrıların sebebi ne olabilir sizce tomografi sonuçlarını paylaşıyorum sizinle anlayışıniz için çok teşekkür ederim .BİLGİSAYARLI TORAKS TOMOGRAFİ RAPORU ÇEKİM TEKNİĞİ: Teknik: İVKM sonrası 5 mm kalınlığında transvers düzlemde toraksa yönelik multislice BT kesitleri alınmıştır. KARŞILAŞTIRMA BİLGİSİ: BULGULAR: Klinik ****çmeyen göğüs ağrısı Trakea ve özefagus normal lokalizasyondadır. Mediastinal ana vasküler yapılar normal olup, patolojik boyutlu lenf nodu saptanmamıştır. Kalp kontur ve büyüklüğü normaldir. Bilateral plevral effüzyon saptanmamıştır. Her iki akciğerde belirgin patoloji izlenmemiştir. Toraks duvarı kemik ve yumuşak dokular normal olarak değerlendirilmiştir. SONUÇ - ÖNERİLER: Normal sınırlarda bulgularSONUÇ BİLGİ

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba, tomoğrafi sonucunda bir sıkıntı yok. tüm tetkiklerinizle ve sizi görüp birlikte değerlendirmek gerekir

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Genel Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kolonkanseri

    Kolonkanseri kolonkanseri hocam saygılar kanser hastası olup tedavisi yapılan hastalarda kanserin nuksetmesınde geç saatte uyumanın katkısı varmı dengeli ve saglılklı beslenmeyle beraber geç uyku tekrardan önemli rol oynarmı tecrübeli değerli bir uzman olarak nuksu önleyici onerınız yokmu teşekkürl...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karın bolgesi agrisı ve şiskinlik

    Hocam kolay gelsin yaklasik 1.5 haftadan beri karım bölgemde siddetli agrilar oluyor bununla birlikte kabizlikta var usg çektirdim sonuç:kolon segmentlerinde gaz distasyonu var yaziyor baska bolgelerde bir sıkınti yazmiyor doktorum mide korucu verdi ve 3 gundur duzelme yok ne yapmaliyim

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Zahide Kurt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Endoskopi kolonoskopi sonuçları

    Hocam merhaba nolursunuz yardım edin önceden göbek bölgesi ağrıları başladı daga sonra aniden siyah ishal başladı flagy kullandım kesildi basur vardı daha sonra kırmızı ishal geldi basurde patlamışti o sıra endoskopi kolonoskopi yaptırdim endoskopiide herşey normal yazıyor sadece peristaltizmi...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Hacı Murat Çaycı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Safra kesesi

    Hocam iyi akşamlar , annemin safra kesesi ameliyatı olması gerekiyor ancak kilosu fazla. en fazla kaç kg luk hastayı ameliyat yaptınız

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İlyas Başkonuş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Rektum polip

    Rektum polip merhaba hocam yaşım 30 rektal kanama şikayeti ile genel cerraha başvurdum muaneye ardından gastroenteroloji uzmanına r.sigmosdokopi yapıldı evre 1 hemoraid ve hemoraidlerde aktif kanama ile rektumda polip saptandı forseps ile çıkarıldı pataloji sonucu 0.2 cm çapında hiperplastik polip (...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Güven Atasoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çamaşır suyu sprey yemek boruma kaçtı

    Merhaba hocam temizlik yaparken yağ çözücü ve çamaşır suyu karışımlı bir köpük sprey sıktım mutfak tezgahıma o sırada da ağzım açıktı sanırım havaya dağılan partiküller sanki boğazıma girdi yanı yemek borumda ya da nefes borumda yanma batma hissettim o anda şimdide hafif yanma oluyor gibi hafif...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kafkas Çelik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Şiddetliide iltihabi

    Merhaba hocam mide kasılmasindan dolayı endoskopi sonucum eritamatöz pangastrik 6 yıl.once kronik gastrit teşhisi konulmuştu biyopsi sonucum atrofi yoktur inflamatuar aktivite siddetli duzeydedir helikobakteri + instestinal metaplazi - displazi malignite - mide çok iltiihap var ilaç kullanmam sartmi...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Tuğrul Tansuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Safra kesesi ameliyatı

    Merhabalar hocam, 44 yaşında bayanım, safra kesesi ameliyatı yapıyor musunuz? yapmıyorsanız sizin hastaneden önereceğiniz kim olabilir, bu hafta olmak zorundayız.

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İlyas Başkonuş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil karmaşası

    Dr bey yaşım 20. halsizlik ile gittim.direkt bilurubin 0.47(0-0.40) yüksek,,,total bilurubin 1.47(0.1-1.20) yüksek ldh 262 ( 109-245) yüksek ast 17 alt 10 folat 4.16(5.2-20) düşük birde pct 2.91(1.08-2.82) yüksek . tam bir ay sonra tahlil yapıldı onda alkalen fosfataz 85 (40-150) ggt 14 (0-30) ldh 2...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Güven Atasoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gogus agrisi

    Sayın hocam ben sorununa bir türlü çare bulamadım. benin göğsümde sürekli ağrılar var göğsümün ortasında bazen sağ yanında bazen sol yanında bu aralar da göğsümün üst tarafında değişik baskı tarzında huzursuz eden bir ağrı ilacli akciğer tomografisi çektirdim onda da bisi çıkmadı kardiyoloji ye git...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Fatih Çiftçi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide bagirsak problemi

    Hocam merhaba sürekli tekrarlayan sindirim rahatsizligim var yediklerim bazen tamamen sindirilip cikiyor bazende midemde asılı kalıyorlar aradan 3-4 saat geçmesine rağmen midem şişkin bir şekilde durmaya devam ediyor 1 aydır bu şekilde çok rahatsızlık duyuyorum ne yapmam gerek birde çok düşünüyoru...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Fatih Çiftçi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yemek borusu

    Hocam benim boğazım tahriş oldu ve doktor klavunat bit 1000 mg intibiyotik verdi bu ilacın yemek borusunda takılma ve yara (delme) gibi yan etkileri ihtimali varmı boğazımda kaldı gibi sanki içtikten sonra yaşım 16

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Fatih Çiftçi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bir garip bir şey

    Terleme, halsizlik, geniz akıntısı , boğazda gıcıklanma / yanma var. ateş , ağrı kesinlikle yok. kan tahlili ve idrar tahlili sonuçlarım tertemiz çıktı, enfeksiyon bulgusu yok. antibiyotik ve soğuk algınlığı ilaçları kullandım ama işe yaramadı. doktor sadece d vitamini takviyesi verdi....

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Özkan Balçın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide endoskopi

    Doktor bey merhabalar , endoskopi olmustum mide sorunlarım için gastrit ve vılluslarda hafıf duzlesme ön tanısı aldım . pataloji raporlarımda hafif derece gastrit var fakat çölyak lehine sonuç çıkmadı çölyak değilmişim. fakat doktorum bilgide vermedi bu minimal düzleşme önemli bir sorunmudur neden o...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Hacı Murat Çaycı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Koku ve psikolojim

    Mehaba neşet bey. 23 yasindayim. dilimde sarimsi bir tabaka var ve bu takabadan koku geliyor. dislerimi fircaladiktan 5 dkk sonra dahi var. hic gecmiyor. dilimin ustunde sanki curuk yumurta var gibi hissettiriyor beni hep rahatsiz ediyor. kasikla kaziyip kontrol ettigimde kokunun bundan geldigini an...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Neşet Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x