Göğüs ağrısı

  • Öncelikle merhaba hocam çarpıntı şikayeti nedeniylr beta bloker kullanıyorum yaş 32 sırtımda kalbimin izdüşümünde ve midemden başlayıp iman tahtama giren gün içinde giren ve en fazla 1 dakika süren ağrılarım oluyor eko normal efor normal hatta bt kardiyak anjiyo yapıldı ondada herhangi bir plak darlık yok notmal denildi bu ağrıların sebebi yinede kalp olabilirmi psikolojikmidir çünkü ağrım oluyor. Başarılar esenlikler dilerim.

  • Doktor Cevabı:

    Yok kalple ilgili değildir. kas, kemik yada mide , safra kesesi ile ilgili olabilir

    tarihinde cevapladı.

Ankara Kardiyolog uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Mide yakınmalarına karşın sorun görülmemesi

    Merhabalar hayri bey, bundan üç ay önce tüm vücutta yanma, çarpıntı ve terleme ile acile gittim. öncesinde mide problemim vardı. kalple ilgili sorun yoktu. sonrasında dahiliye uzmanınca yapılan kan, ultrason ve idrar tahlilleri neticesinde b12 eksikliği çıktı. hap kullandım. bugün gastroentereloji’d...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kalp çarpıntısı

    Hocam merhaba bende ansızın kalp hızlanması oluyor genelde hep dinlenme modundayken veya uzanıp kalkarken yemek yedikten sonra nefes darlığı ve geğirme sonrada çarpıntı oluşuyor bunlar bazen ac karnına bile oluyor kalp doktoruna gittim bisey çıkmadı efor holter ultrason vb napmami önerirsiniz şimdid...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Fuat Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Denizde çarpıntı

    Hocam demistim ya çarpıntılarım var diye bir süredir ilk geçen sene ekimde başladı bu çarpıntılar aniden 160 atiyordu oturduğum yerde kardiyologlar hep sinüs taşikardi ve stres dedi sonuçlara bakarak. ilk zamanlar haftada bir yaşarken sonra 15 günde bire düştü bu ani başlangıçlı çarpıntilar şimdi de...

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Ali Özeren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kalp atışını hissetmek

    Doktor hanım iyi akşamlar. kalp atışlarını hissetmek zararlı mıdır? şuana kadar eko ekg hep temiz çıktı. sadece exstrasistol denilen hastalığa sahibim. zararsız oldukları için umursamamaya çalışıyorum. benim sorunum kalp atışlarımı bu aralar çok fazla hissediyorum. yattığım yerde deprem oluyormuş gi...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Güllü Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tansiyon ve çarpıntı

    Hocam iyi günler ben çarpıntı şikayetiyle doktora gittim eko ekg kan tahlilleri yapıldı normal çıktı fakat tansiyonum 13-9 çıktı bana dideral verdi ben hergün sabah çeyrek olarak attım çok iyi geldi çarpıntılarım geçti tansiyonumda 11-6 lara düştü doktor bırakmamı söyledi ama bırakınca tekrar aynı ş...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Feridun Koşar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yemek sonrası çarpıntı

    Güllü hanım özellikle sabahları kahvaltı ya da öğle yemeği sonrası kalbim 95-105 civarında ve güçlü bir şekilde atıyor, göğsümün tam ortasında hafif rahatsızlık hissi oluyor atışlar 70-80 e inince normalleşiyor göğsümdeki sıkıntı da gidiyor neden olabilir tehlikeli midir

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Güllü Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kalp ritmi

    Kalp atışlarimdanhizlanma oluyor.ozellikle gece yatarken bu durumla birliktr ellerimde uyuşma titreme baş donmesi de oluyor.nefes alırken de zorlanma hissediyotum.bazen kalbim duracak gibi hissediyorum

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Osman Alper Onbaşılı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sinüs aritmisi

    İyi günler hocam. genelde yemekten sonra kalbimin kasılma gücü artıyor, bu da beni rahatsız ediyor. sindirimi zor yemeklerden sonra çoğunlukla. kalbim güçlü atmaya başlayınca deprem hissi oluşuyor, kalp atışlarını duyuyorum. nabız 60-70. derin nefes alınca hissetmiyorum ama arada göğsümde bir atım h...

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Ali Özeren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Akıntı ve hafif ağrı

    Hocam ben hemoroit ameliyatı olduktan sonra akıntı bitmedi yapışkan akıntı ve devlet hastanesi ne gittim ilaçlı emar çekildim anal fistül teşhisi kondu ve ameliyat oldum ama hiç birşey değişmedi doktor ameliyat tan sonra dedi ki dış ağzını bulamadım ben de iç ağzını kapattim dedi yani hiç birşey yap...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Mert Atak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mitral kapak

    Hocam benim yaklaşık 1.5 senedir ani çarpıntı nefes darlığı ve bayılma hissi oluyor ardından geceleri ani kalp sıkışması da eklendi geçer diye bekledim fakat geçmedi özellikle efor sırasında kalpte sıkışma başım kazan gibi olup çene ve şakaklarda gerilmeler oluyor dinlenince geçiyor tekrar hareket...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Süleyman Tanrıverdi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anti tpo yüksekliği

    Iyi günler annemde kilo kaybı, aşırı halsizlik, çarpıntı, sıcağa tahammül edememe gibi şikayetler var. troid testi tsh / 2.6 / uiu/ml / 0.27 - 4.2 ft4 / 1.78 / ng/dl / 0.93 - 1.7 anti tpo / 544.3 / iu/ml < 34 anti tpo referans değere göre çok yüksek olmasına rağmen doktoru değerler norm...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Müjgan Talibova Akdüz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ritim holter sonuç

    Merhaba hocam çarpıntı şikayetim üzerine ritim holter takıldı sonuçlarım şu şekilde rahatsızlığım tam olarak nedir bilgilendirir misiniz teşekkürler. temel ritim sinüs ritmidir.sinüs taşikardisi dişinda anlamli aritmi izlenmemiştir. day:87 bpm (08.00-21.00) night:72 bpm (23.00-06.00) max.h.r:1...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Kani Gemici

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Anksiyete, panik bozukluğu mu?

    Hocam küçük yaşta bi ara ölüm korkusu, ebeveynlerim bir şey olursa ne olur diye düşünüyordum akşamları ve kusma oluyordu çok kısa sürdü ve geçti gitti. şuanda 1,5 sene önce sigarama kimyasal madde konuldu sonrasında eklem ağrısı, nefes darlığı, baş ağrısı, çarpıntı, yabancılaşma, mide problemleri...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Adnan Cansever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Nefes darlığı

    Hocam selamlar , neden bronşit olduğumuz zaman ve nefes darlığı çektiğimizde kalbimiz daha hızlı atıyor , bunu sormamın nedeni 1 yıl önce bronşit olmuştum ve bu durum olmuştu şimdi yine nefes darlığı var ama kalbim hızlı atmıyor , acaba psikolojik mi diye soruyorum . sigara kullanmıyorum .

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Efor sırasında kalpte sıkışma ve ara ara ekstra atım

    Merhabalar hocam benim şikayetin ani çarpıntı nefes darlığı ve kalp sıkışma oluşuyordu kastamonu da muayene oldum 8 ay önce hafif mn my denildi ve efor testim %60 çıktı fakat şikayetlerim daha sıklaştı geceleri ani kalp sıkışması ile oluşan çarpıntı lar oluştu ve daha önce yürürkende oluşan kalp böl...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Fuat Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x