Göbek bölgesi ağrıları

  • Hocam merhaba göbek bölgesi önceden beri ağrıyordu aniden siyah ishal başladı ve gastroenterit kolit gecrdim enfeksiyon vardı Kanli ishal vardı daha sonra ilac kullandım Kanli ishal geçti değerler normale döndü şimdi ise hocam ishal yok fakat göbek bölgesi ağrıları devam ediyor doktor ultrasonda iç organlarında sorun yok dedi biseyin yok dedi şu an ishalim yok dışkılama normal fakat hocam göbek bölgesi ağrıları devam ediyor özellikle yemek yedikten sonra oluyor gurulduyor ve ağrıyan yeri bastirinca sürekli gurulduyor sanki ağrıyan yerlerin yeri değişiyor sürekli karnımın içi göbek bölgeleri gurulduyor gaz çıkaramama sorunum yok genel cerrahi pinix verdi kullanıyorum geçmezse 7 tane ilaç yazicam dedi bu göbek bölgesi agrilari geçer mi etkileri ne kadar sürer bu ağrılar gaz ağrısı mıdır ülseratif kolit Chron vb hangi rahatsizlik olabilir yoksa gaz ağrısı midr sadece bu anlattıklarma göre hangi ihtimal olma olasılığı daha yüksek hocam sizce yorum yapar misniz lutfn bu ağrıların geçmesi için ewde neler yapabilirim bir de hocam göbek bölgesinde bağırsaklar mi var


İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Yardımcı olurmusunuz

    Hocam merhaba dışkı değişimi var fekal kalprotektin testi yaptırmıştım. sonuç 65 çıktı. 100 pozitif benim sonuç iyi çıktı denildi sorun yokmuş ama.aksilik gibi bugün dışkılama sonrası makattan vajinadan gelen mukuslu renksiz akıntı gibi akıntı geldi. dışkı da bir sorun olmayıp makattan öyle akıntı g...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Test sonucum

    Evet hocam gösterdim bir şey yok denildi. aksilik gibi bugün dışkılama sonrası makattan vajinadan gelen mukuslu renksiz akıntı gibi akıntı geldi. dışkı da bir sorun olmayıp makattan öyle akıntı gelmesi normal mi acaba

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Test sonucum

    Hocam merhaba dışkı değişimi var fekal kalprotektin testi yaptırmıştım. sonuç 65 çıktı. 100 pozitif benim sonuç iyi mi oluyor anlayamadım da. bir de testi verirkn dışkımın kıvamı normaldi öncekiler gibi pelte pelte değildi buda etkiler mi sonucu. teşekkürler..

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Siroz karaciger

    Mrblar hocam geçen sene bağırsak rahatsızlığından dolayı idrar kan usg bt tetkikleri yaptım tesadüfen karaciğerde yağlanma grade 3 ve alt 90 ast 40 trigliserid 450 ggt 150 çıktı o zamana kadar ağrı hisetmiyordum üst karinda alkol alıyordum o sıralar ve 95 kiloydum alkolü bıraktım 85 kiloya indim ama...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Geyik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ilacli tomografi

    Mrb hocam ilacli tomografi cekildim migde duvarı bt de belli olurmu bagirsaklarda sorun olsa anlasilir mi yada diğer organlarda kist kitle polip olsa cikarmi organlarda ki sorunlar ilacli bt ile anlasilirmi cevabinz için teşekkür ederim hocam iyi günler

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İbs ve rifaksimin

    Hocam merhaba iyi akşamlar, irritabl bağırsak sendromu için rifaksimin (hepazec 550mg) önerir misiniz?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Barış Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kızım için kilo ve boy sorunu

    Mrb 12 yaşında kızım var yaşıtlarına göre boyu kısa zayıf kaldı doktora goturdum metabolizma bölümü baktı ve manultrisyon teshisi koydu ben çocuğum için bu durumda ne yapabilirim nasıl yardımcı olabilirim bana bi yol gosterir mısınız rica etsem...netten baktım araştırdım biraz ama yanlış bisey yapma...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Lütfi Akgün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Plt yuksekligi

    Mrb hocam hemogram biyokimya tahlili verdim plt referans araligi 387 benim plt degeri̇m 487 hocam bu durum ciddimi bazen normal cikio bazen referans dişi 1 ay önce korona atlattım kanimda pıhtılaşmami var

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide acimasi

    Hocam merhaba yaklaşık 1 ay ebvel hazımsızlık ile başlayan bir mide şikayetim oldu midemde ağrı değilde sol alt kaburgamin üst köşesine doğru acıma hissi doktor panto verdi 1.5 kutu. kullandim üst bathin ultroson temiz crp 3.5 tam kansayimi normal heliko dışkıda negatif .parazit negatif bu arada...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gaita testi

    Hocam tekrar merhaba ben bugün gidip gaita testi idrar testi ve kan testi verdim idrar ve kanda birşey yok ama gaita testinde yoğun candida rastlandı diye rapor edilmiş doktorum önemli değil dedi nasıl önemli değil hocam dilim beyaz lenf bezlerim şiş ama candida herkeste var diye beni geçiştirdi ne...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ahmet Şahin Alpay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acı biber alkol

    Hocam merhaba. acı turşu biber yiyince veya alkolü fazla kaçırınca öbür gün bağırsaklarımın hızlı çalışması normal midir? karın ağrısı, iştahsızlık, halsizlik gibi şikayetlerim yok. normalde günde en fazla düzenli olarak 1 veya 2 defa tuvalete çıkıyorum. bağırsaklar konusunda zamanında kaygılarım ol...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İbs miyim?

    Saygılar hocam, bana bi yol göstermeniz adına yazıyorum, o kadar çok doktora gittim ki, kolonoskopi hariç her şey yapıldı. her şey çok stresli olduğum bir dönemden sonra başladı tam 1 sene önce.midem, bağırsaklarım hassaslaştı, 3gün tuvalete çıkmasam ertesi günü dışkılamadan sonra ağrılar, gazlar, v...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zülfikar Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Crohn kolonoskopi̇-budenofalk

    Hocam merhaba ; 2 sefer 3 ay ara ile kanamam oldu ve ferritin düşüklüğünden dolayı doktora gittim. endoskopi ve kolonoskopi yapıldı. kolonoskopi sonucum : tanı illeumda ve valvde ülserler (chrohn? ) pataloji̇ sonucum : klinik ön tanı : ileumda derin eksüdalı ülserler chron hastalığı ? makrosk...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çölyak ya da lenfoma

    Yanıtınız için çok teşekkür ederim. hocam benim aklıma takılan şeylerden biri şu; kript hiperplazi muhakkak görülüyor sanırım çölyak bulgularında. benim patoloji sonucumda hiç bundan bahsedilmiyor. yok ya da var denilmemiş, bu da yok demek sanırım. yamasal bir küntleşme görülmüş, bir de iel. bu zama...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çölyak ya da lenfoma

    Hocam merhaba, biraz uzun olacak ama kafam çok karışık. yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. 26 yaşında, kadın hastayım. 40 gün önce ishal ve kusma şikayetlerim vardı. i̇kinci gün itibari ile doktora gittim, antibiyotik verildi ama geçmedi. sonra tekrar gitmek zorunda kaldım bir kaç kez çünkü 3...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x