Geçmeyen öksürük

  • Hocam iyi günler yaklaşık 4 aydır geçmeyen bir öksürük şikayetim var. Öncesinde hiç böyle olmuyordu. Ayrıca ağrıkesici ilaç almam durumunda nefes darlığı terleme ve aşırı öksürük krizleri başlıyor yaklaşık 2 saat boyuncada geçmiyor. Randevu alıp müsait zamanınızda muayene olmak isitiyorum. İsmail


Kayseri Göğüs Hastalıkları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Aniden beliren kizariklar

    Merhaba saliha hanım. yaklaşık 2 senedir devam etmekte olan bir şikayetim var. vücudumda aniden beliren kızarıklar. cildin biseye alerjisi var diye düşündüm alerji testide yapıldı ama herhangi bi sonuç cikmadi. ürtikerden şüphe edildi ama doktorum ürtiker olmadığını belirtti. vücudun herhangi bir ye...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Saliha Kırbaş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Emzirirken kullanılırmı

    Merhaba hocam 3 aylık bebeğim var daha yeni girdi 3cü ayına ben herbalife bitkisel zayıflatıcı ürününü kullanmak istiyorum emziriyorum sizce bi zararı olurmu kullanabilir miyim?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ahmet Akçay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İlaç alerjisi testi nasıl yapılıyor

    Hocam ben alerjik astımım 2 yıldır alerji aşılarıyla kontrol altındaydım, sıkıntılarım azalmıştı. taki ilaç alerjilerim ortaya çıkana kadar iki çeşit antibiyotiği içtikten 20dakika sonra kustum. çok önemsememiştim. pulcet diye bir mide koruyucu beni ambulansla acile kaldırılıcak kadar kötü bir hale...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Ersoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ilaç alerjisi

    Merhaba hocam.suanda dişim çok agriyor ve yüzeyinde çürük görünüyor..dr a suana kadar gitmem gerekiyordu yalniz benim bir ilaç alerji geçmişim var..beni psikolojik olarak çok etkilediği için 2 yildir agri kesici bile kullanamadim.alerji testimi yaptirdim bir kart verdiler kullanabileceğim ilaçların...

    Doktor Cevabı:

    Dt. İbrahim Paşa

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çölyak olabilir mi

    Doktor bey iyi çalışmalar sağ karın bölgemde ağrıdan dolayı kolonoskopi yapıldı kolonoskopi raporumu yorumlarsanız sevinirim ben olumsuz olanları yazıyorum kolon tüm segmentlerinde ileri derecede dilate ve elonge izlendi.inen kolonda 6mm çapında polip izlendi.jumbo forsebsle eksize edildi.anal kanal...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Osman Şener

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göz alerjisi

    Hocam merhaba ben milli savunma üniversitesi sınavlarına gireceğim. sağlık mülakat ı ile ilgili bir sorum var. benim gözümde alerji var gözlerim kızarık fakat bu alerji sadece ilkbahar aylarında oluyor ama kızarıklık hafif bir şekilde kalıyor görmemde hiçbir sıkıntı yok sağlık testinden gecebilirmiy...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Bekir Sıtkı Aslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kortizon lu krem kullanımı

    Merhaba hocam. 4 aylık bebeğimde atopik dermatit teşhisi konuldu. doktorumuz ilk olarak yanagindaki yaranın iyileşmesi için hipokort ve balaban pomad krem yazdı. bir hafta süre içinde tüketilmesi uyarısını verdi. 3 günde iyileşti ve kullanımı bıraktık. yalnız üç beş gün sonra tekrar çıkmaya başladı....

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Hülya Ercan Sarıçoban

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bexsero aşısı

    Hocam meraba benim 11 aylık kızım var 9. ayda bexsero asısını vurduk bu ay ikinci dozu vurulacaktı sağlık ocağinda aradılar kızamık salgı var kızamık aşısı vurmamız lazım oda canlı aşıymış bir sonraki aya ertelesek 12. ay aşılarıyla birlikte vurulmak zorunda kalacak ne yapmalıyız

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ahmet Akçay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Antibiyotik

    Hocam renk antibiyotik ile ilgili değilmiş dekort iğne yüzünden olmuş sanirim 2 doz 2 ml kullandik ...bu gün düzeldi rengi çünki. .. probiyotik ile ilgili bende öyle düşünmüştüm zaten süt alerjisi olan bir çocuk bağırsak tepkili bu yüzden tekrar kullanıncam çok teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz ici...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sibel Kılıçaslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Geçmeyen öksürük

    Hocam iyi günler yaklaşık 4 aydır geçmeyen bir öksürük şikayetim var. öncesinde hiç böyle olmuyordu. ayrıca ağrıkesici ilaç almam durumunda nefes darlığı terleme ve aşırı öksürük krizleri başlıyor yaklaşık 2 saat boyuncada geçmiyor. randevu alıp müsait zamanınızda muayene olmak isitiyorum. ismail

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İnci Gülmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dalak büyümesi penisilin

    Hocam oncelikle kolay gelsin. sol yanımda arada hafif bi ağrı olması sebebiyle araştırma hastanesine gittim dalağım 14 cm çıktı. ayrıntılı kan tahlili elle muayene ve ultrason sonucu doktorum nokta kadar kotu anlamda şüphelenecek birşeyin olmadğını ve 3-6 ay arasında yine ultrson çektirmemi hala bu...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sedat Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh değerleri

    Merhaba, tsh 2,20 serbest t4 10,11 aralığında normal değerlerde çıkmış , ama anti tpo sonuç 39,3 normal değer aralığı 0- 9 otoimmun rahatsızlığı için yapılmıştı. değere göre bir sıkıntı var mı ? ayrıca 2 çesit deri hastalığım mevcut ,liken planopilaris ,rozasea ,ayrıca ellerimde dönemsel çıkan...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Ersoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Atopik dermatit

    Hocam merhabalar 6 aylık bebeğim var bir buçuk aydır atopik dermatit var kan ve deri testinde alerji çıkmadı ben bir buçuk aydır süt yumurta kuruyemiş domates ve et diyeti yapıyorum belirtiler azalmıştı doktorumuzun önerisi ile ek gıdaya yoğurtla başladık 3. gün mukuslu kaka ve egzamalarda artış ol...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Faruk DEMİR

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Merhaba aygün hanım

    Merhaba benim sipinabifidali oğlum var çoklu besin alerjisi var süt yumurta latex sığır eti koyun eti tavuk eti ve birçok gıdaya sadece neocet mama yiyoruz sebze vermeye çalışıyorum fakat red ediyo malesef neyapmam gerekiyo ayak hareketlerimiz var ama güçsüz kaldığı icin ilerleyemiyoruz protın male...

    Doktor Cevabı:

    Dyt. Aygün Kuyumcu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Besin ve nikel alerjisi

    Yanıtınız için çok teşekkürler hocam. duyarsızlaştırma tedavisi konusunda siz yardımcı oluyor musunuz ? ve tedavi tam olarak nasıl uygulanıyor? tekrardan çok teşekkürler.

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Ersoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x