Koronavirüs (COVID-19) ile ilgili bilgilenmek için Sağlık Bakanlığı ve Türk Tabipler Birliği sitelerini ziyaret edin.

Gebelikten mi

  • Merhaba doktor bey ben 8 haftalık gebeyim 6 aylık da bebeğim var gebe olduğumdan beri nefes darlığim oluyor ve çarpıntım hiç bir iş yapamıyorum kan verdim B12 vitaminim eksikmis gebe olduğum için ilaç icemedim doktorum 5 tane iğne yazdı vuruluyorum bir faydası da olmadı sizce gebelikte dolayı hormonlardan olabilir mi lütfen cevap verirseniz sevinirim

  • Doktor Cevabı:

    Geçmiş olsun. nefes darlığınızın pek çok nedeni olabilir. sizi görmeden bir şey söylemem doğru olmaz. arzu ederseniz uygun bir zamanda sizi görebilirim. bilgi ve randevu almak için 0 (312) 430 40 15 numaralı telefondan nezahat hanım'ı arayabilirsiniz. sağlıklı günler diliyorum.

    tarihinde cevapladı.

Ankara Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Tedavi talebi

    Merhaba dr.bey ,uzun zamandır dışkılama ve idrar sorunu yaşamaktayım.ancak, yaptığım tetkiler sonucunda yapısal ve ya infeksyon sorunu olmadığı için bir türlü uygun bir tedavi göremedim.bunun için sorun rektum kaynaklı olduğu ınancıyla size başvurmak isterim. sizden dönüş beklerim. teşekkür ederim...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Levent Tezcan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Zehirli guatr

    Günde 2 hocam

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hamillelik riski

    Hocam merhaba erkek arkadaşımla adetimin 1. gününden itibaren 9. gün anal sex ile ilişkiye girdik ilişikiye girdikten 11. gün sonra hafif bir lekelenme geldi hafif kahveli pembeli adetim 4 gün gecikti hamilelik olasılığı varmıdır genelde adetimden önce göğsüm acırdı ama bu sefer çok az bir hassasiy...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ece Uslu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Corona negatif

    Hocam merhaba dün size yazmıştım, ct sonucunu da paylaşmıştım babamdaki iyileşmeyen zatürre ile ilgili. hastaneye gitmeyi reddediyor, korona sebebi ile, yapılan testlerle negatif çıkması ve crp nin düşmesi ile taburcu edildi 12 gün önce sanatoryum hastanesinden. ama ben çok korkuyorum corona olabile...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Esneyememe derin nefes alamam

    Slm hocam 1 yıl öncesine kadar yürüyüş yapıp terlemem den dolayı göğüs kafesimde daralma derin nefes alamama oluyordu şimdi ise fazlalaştı ağrı yok sadece bol esneme geliyor sıcak su torbası yapınca rahatlıyorum ama yine tekrarlıyor iç kulucu olabilirmi ne yapmalıyım.şimdi hastaneye gitmeye korkar o...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kalp hastalıkları

    Ali hocam o kadar faydalı oldu ki bilgilendirmeleriniz..var olun..hocam ben beloc'un anksiyete ve panik bozukluk durumunda dahi etkili olduğunu bilmiyordum.sizden öğrendim.benim açımdan ekstra atımlara da engel olup kişinin korku yaşamasını engellediğini biliyordum sadece.bir ilaç veriliyor ama nede...

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Ali Özeren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Soluk borusuna yiyecek kaçması

    Hocam merhaba dün yemek yerken salata içindeki ufak salatalık parcasi yutkunma sırasında soluk boruma kaçmış gibi hissediyorum bugün devam eden bir göğüste dolgunluk ara sıra öksürük hissi var ne yapmalıyım

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İyileşmeyen zatürre

    Merhaba hocam, babam 65 yaşında tam 1 ay oldu ilk antibiyotik tedavisi gördü öksürük ve nefes darlığı vardı ateş yoktu. sonra tomografi çekildi iki ciğerde de iltihap var dendi hastaneye yatırdı doktorlar. 1 hafta serviste yattı yine antibiyotik tedavisi ve oksijenle karışık nefes açıcılar verildi....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide üşütmesi

    Selamlar hocam yardımcı olursanız çok sevinirim,hocam 4-5 gün önce dondurma yedim ve boğazım filan iyice soğumuştu ertesi gün oturduğum bölgede döner dürümü yedim ve sonrasında ağzımda geğirince çürük yumurta tarzı kokular geliyordu akşamına ise mideme hafif ağrılar giriyordu yatıp uyudum sabahına k...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Medüller nefrokalsinozis

    Merhaba hocam. 3 yaşında oğlumda 1.5 ay önce idrarda kanama sonucu usg de her iki böbrekte medüller nefrokalsinozis saptandı. d vitamini normal sınırlarda. kandaki kalsiyum normal. idrarda kalsiyum normal. sistin 14.75 sitrat/kreatinin yüksek 1807. pth sınırın az altında. nefrokalsinozis doğuştan de...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kas eklem ağrıları ve seğirmeler

    Merhaba hocam. 30 yaşında erkeğim. hocam özellikle ayak bileklerinde içe bakan taraf, dizlerde içe bakan taraf, omuzlarda ve daha nadir bi şekilde el bilekleri ve dirseklerde, göğüs kafesi özellikle göğüs ucları ve çevresinde ağzı-sızı oluyor. tam olarak bi kemik ağrısı değilde daha çok kaslarımda h...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Plcc değeri kanser

    Hocam tıp öğrencisiyim annem 42 yaşında.halsizliği vardı ve haşimato tiroiditi rutin kontrolü sırasında tahlil yapıldı plcc değeri 99 yüksek (30-90) plcr 33(11-45)ve plt(301) değeri normal rdw cv 14 yüksek (12-13) fakat rdw sd normal 41 (39-45) hgb 12.8 mcv 80.8 mch 26.7 mchc 33(32-36) ferritin eski...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İdrar tettiki

    Merhaba hocam idrar tetkiki sonucu doktor tanı baskilanamamiş nöropatik mesane, başka yerde siniflanmamiş kronik prostatit yazmiş 3 çeşit ilaç yazdı herhangi bir sorun varmı sonuç iyi mi kötümü şimdiden tşk ederim - bil neg - - uro norm - - ket neg - - leu neg - - glu norm - - pro neg g/l - - bld ne...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Emrah Yürük

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İkili tarama

    Hocam merhaba, 9 haftalık hamileyim. iki hafta sonra ikili tarama testi yaptırmam gerekiyor. fakat ben içinde bulunduğumuz durumdan ötürü yaptıramiyorum. nasıl bir yol izlemeliyim ? yardımcı olabilir misiniz?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hatice Karabay Berber

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boğazda balgam

    Hocam vermiş olduğunuz cevaptan dolayı teşekkür ederim. son olarak bir şey daha sormak istiyorum. hocam şuan herhangi bir soğuk algınlığı grip gibi hastalığım yok fakat burnum gün içinde genelde tıkalı. çözüm olarak 4-5 gündür iliadin kullanıyorum. bu konudaki düşünceleriniz nelerdir, ne önerirsiniz...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erol Keleş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör





.
x