Gebelikte troid

  • Gebelikte troid

    Hocam merhabalar,esim 6,5haftalik hamile son kontrollerinde t3,t4 oranlari normal tsh orani 6,5 cikti.gereken degerden yuksek ciktigi icin dahiliyeye gonderdi ordaki doktor tekrar kan ve ultrasyon istedi,ultrasyon da normal trioid. cikti,bir tane ilac yazdi,euthyrox bes gunluk surelerle yarim tablet...

    Doktor Cevabı:
     Zeynel Beyhan

    Prof. Dr. Zeynel Beyhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelikte troid

    Merhaba doktor bey.bugün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim.ben lvetron 25 mg dan bir tam bir yarım içiyordum.bugünkü tahlil sonuclarım. t3:1.82 normal değer(1.8-4.2) t4:0.8 normal değer(0.61-1.85) tsh :2.89 normal değer(0.3-5.4) doktorum herhangi bişey demedi.yaptıgım arastırma...

    Doktor Cevabı:
     Fevzi Balkan

    Doç. Dr. Fevzi Balkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelikte troid

    Merhaba sinan bey, 33 yaşındayım ve 9 haftalık hamileyim. troid değerlerlerim 30.10.2013 tarihinde : tsh 3.816 t3 : 2.68 t4 : 1.04 tpo : 819.8 28.11.2013 tarihinde ise tsh : 2.706 t3 : 3.29 t4 : 1.3 tpo :496.6 bu değerlere göre ilaç kullanmama gerek var mı? teşekkürler.

    Doktor Cevabı:
     Sinan Kırım

    Doç. Dr. Sinan Kırım

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelikte troid

    Slm hocam bana bu konuda yardımcı olursanız inanin çok sevinicegim.ben 7 haftalik hamileyim tam kan tahlili sonucunda troid yüksek çıktı .değerlerini birde siz gözden gecirirseniz inanin çok sevinirim. tsh: 4.62 serbest t3 : 4.05 serbest: 1.22 bu değerler bebegimin gelişimini etkilermi. ..

    Doktor Cevabı:
     H. Yeşim Yerçok

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelikte troid

    Yeşim hanım merhabalar, gebelikte troid değerleri kaç olmalı acaba? 6 haftalık hamileyim, hamilelikten önceki tahlilime göre doktorum tahliller istedi, eğer yüksek çıkarsa ilaç başlayalım dedi, henüz sonucu gösteremedim.serbest t3 3.26, tsh 1.9 ve serbest t4 1.22 çıktı, birkaç değer daha var ama...

    Doktor Cevabı:
     H. Yeşim Yerçok

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelikte troid

    33 haftalık hamileyim gebeliğin başında hipotroid sorunu çıktı 50mg ilaç kullanıyorum ancak son tahlilimde tsh normal değerlerdeyken serbest t3 ve t4 değerim low çıkıyor sınırın az altında bu ne anlama geliyor tedavim doğru mu yapılıyor sizce ??

    Doktor Cevabı:
     Ayşe Nur İzol Torun

    Doç. Dr. Ayşe Nur İzol Torun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelikte troid

    Hocam merhaba ben 13+5 günlük hamileyim hamilelikten öncesinde de tiroidlerim yavaş çalışıyordu euthyrox 150 mg kullanıyordum hamile kaldığımda değerlerim olması gereken aralıktaydı fakat bugün kontrole gittim serbest t3 2,20 serbest t4 0,970 tsh ise 10,23 çıktı tsh değerimin yükselmesi ne anlama ge...

    Doktor Cevabı:
     Ayşe Nur İzol Torun

    Doç. Dr. Ayşe Nur İzol Torun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelikte troid

    Merhaba dr bey; 10 haftalık gebeyim ve gebelik testlerimde tsh değerlerimin normal olmadığı ortaya çıktı; tsh sonucu (10.31) “referans aralığı 0.35 ile 4.94 arası ” - anti tpo sonucu (492.1) “referans aralığı 0 ile 5.61 arası”. - t3 sonucu (3.02) “referans aralığı 1.71 ile 3.71 arası”. t4 sonu...

    Doktor Cevabı:
     Sinan Altıner

    Uzm. Dr. Sinan Altıner

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelikte troid

    Sayın hocam ben 8 aylık hamileyim tsh 0,0 0 5 -ft3 5,38 -ft4 2,32 cıktı doktor propycil 50mg günde (tok) 1 defa kıllanmamı söyledi ilacta ilk aylar düsüklüğe neden olur yazıyor ve ben cok korkuyorum bebege zararı olurmu? bide günde 1 defa kullanmak yeterli mi? yardımcı olursanız sevinirim hoca...

    Doktor Cevabı:
     Özkan Güngör

    Prof. Dr. Özkan Güngör

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/1 | Toplam 9 kayıt bulundu.

Gebelikte troidile ilgili uzmanlar

.
x