Gebelik ve hormonlar

  • Gebelik ve hormonlar

    Hocam mrb.reglin 3.günü yapılan hormon tahlillerimi yazmak istiyorum yorumlarsanız sevinirim. fsh 11, e2:24.3, lh:8,5 , prolaktin: 23, hocam fsh ve diğer değerlerim çok mu yüksek, fsh bu değerle aşılama yapmaya uygunmu? son 5-6 aydır aşırı stresli bir süreç yaşıyorum.bu durum fsh ve diğer hormonları...

    Doktor Cevabı:
     Ayşe Darama

    Op. Dr. Ayşe Darama

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik ve hormonlar

    Hocam mrb.reglin 3.günü yapılan hormon tahlillerimi yazmak istiyorum yorumlarsanız sevinirim. fsh 11, e2:24.3, lh:8,5 , prolaktin: 23, hocam fsh ve diğer değerlerim çok mu yüksek, fsh bu değerle aşılama yapmaya uygunmu? son 5-6 aydır aşırı stresli bir süreç yaşıyorum.bu durum fsh ve diğer hormonları...

    Doktor Cevabı:
     H. Yeşim Yerçok

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik ve hormonlar

    Merhaba, beta-hgc 67,49 ft3 3,37 ( ref.ar. 2-4.4) ft4 1.27 ( referans.ar.0.94-1.7) tsh 6.12 (ref.ar. 0.27-4.2) acaba ne yapmalıyım

    Doktor Cevabı:
     Ayşe Nur İzol Torun

    Doç. Dr. Ayşe Nur İzol Torun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik ve hormonlar

    Merhaba, beta-hgc 67,49 ft3 3,37 ( ref.ar. 2-4.4) ft4 1.27 ( referans.ar.0.94-1.7) tsh 6.12 (ref.ar. 0.27-4.2) acaba ne yapmalıyım çok endiseliyim

    Doktor Cevabı:
     Sinan Altıner

    Uzm. Dr. Sinan Altıner

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik ve hormonlar

    Merhaba ayşegül hanım ben 12 şubatta çatlatma iğnesi oldum bugun 9 gün ama kasık ve 3 gündür belimde sancılar oluyor gebelik belirtidi olabilirmi tedt yapmalımıyım pco yüksek fi bende ama klomen folik asit b12 hapı kullanıyotum şuanda 1yumurtam gelişmişti 19 mm de çatlatıldı çok heyrcanlıyım

    Doktor Cevabı:
     Ayşegül Alkılıç

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/1 | Toplam 5 kayıt bulundu.

Gebelik ve hormonlarile ilgili uzmanlar

.
x