Gebelik ve gecikme

  • Gebelik ve gecikme

    Iyi gunler yumurta tembelligim var suan adetim 20 gun gecikti test yaptim fakat negatif. tarlusal kullanmama ragmen hala adet olmadim normalde kullandigimsa ilacin bitmesine 2 gun kala olurdu bas agrisi mide bulantisi uyuma kasik agrisi butun belirtiler var gec dollenmede bazen belli olmuyomus acaba...

    Doktor Cevabı:
     Ayşe Darama

    Op. Dr. Ayşe Darama

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik ve gecikme

    Hocam iyi bayramlar, biz eşimle 3 aydır bebek istiyoruz. normalde regl aralıklarım düzenlidir fakat bu ay şu an itibariyle 1 haftadır yok. gecikmenin 2. günü test yaptım negatif, 4. günü ise acilde kan testi yaptırdım yine negatif. fakat acilde görevli doktor regl olmazsam 4 gün sonra tekrar test ve...

    Doktor Cevabı:
     Ayşegül Alkılıç

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik ve gecikme

    Hocam iyi bayramlar, biz eşimle 3 aydır bebek istiyoruz. normalde regl aralıklarım düzenlidir fakat bu ay şu an itibariyle 1 haftadır yok. gecikmenin 2. günü test yaptım negatif, 4. günü ise acilde kan testi yaptırdım yine negatif. fakat acilde görevli doktor regl olmazsam 4 gün sonra tekrar test ve...

    Doktor Cevabı:
     Kutay Biberoglu

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik ve gecikme

    Hocam size 2 gün önce de yazmıştım, regl gecikme durumum vardı. bir de sormayı unutmuşum, 2 ay önce gebelik öncesi genel kontrolümde t3 3.13, t4 1.37, tsh 4.42, ca 125 21.34, crp 0.79 görünüyor, doktorum her şey normal demişti ve bana estrofem, duphostan, prednal, coraspirin yazmıştı.yumurta kalites...

    Doktor Cevabı:
     Kutay Biberoglu

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik ve gecikme

    Hocam size 2 gün önce de yazmıştım, regl gecikme durumum vardı. bir de sormayı unutmuşum, 2 ay önce gebelik öncesi genel kontrolümde t3 3.13, t4 1.37, tsh 4.42, ca125 21.34, crp 0.79 görünüyor, doktorum her şey normal demişti ve bana estrofem, duphostan, prednal, coraspirin yazmıştı.yumurta kalitesi...

    Doktor Cevabı:
     Ayşegül Alkılıç

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik ve gecikme

    Hocam merhaba, biz 5 aydır bebek istiyoruz fakat bu ayda olmadı maalesef. 2 ay önce kontrole gittiğimizde doktor benim rahmimin temiz yumurtalık rezervimin çok iyi olduğunu söyledi. regl aralıklarım düzenlidir.hormon tahlillerimde de t3 ve t4 normal tsh 4,4 prolaktin 26 çıktı. gittiğimiz doktor bunu...

    Doktor Cevabı:
     Kutay Biberoglu

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/1 | Toplam 6 kayıt bulundu.

Gebelik ve gecikmeile ilgili uzmanlar

.
x