Gebelik testi

  • 19 ağustosta ilişki yaşadım 25 ağustosta çok az kanamam oldu. 6 eylülde ilişkiden 18 gün sonra kan testi yaptırdım sonuç 0 çıktı. 3 gün sonra yani 9 eylülde kahverengi bi akıntım oldum yalnızca o gece oldu sabahına geçti ama tedirgin olduğum için ertesi gün ayın 10 unda yani ilişkiden 22 gün sonra tekrar kan testi yaptırdım sonuç 0.100. iki sorum olacak size kahverengi akıntı yerleşme kanaması tarzı bir şey olabilir mi yoksa tamamen gebelikten bağımsız oluşabilecek bir şey mi ? ilişkiden 22 gün sonra kanda yapılan gebelik testi kesin midir tekrarlamaya gerek var mıdır. İlginize teşekkürler, iyi çalışmalar

  • Doktor hanım beklediğim regl tarihinde yalnızca 1 gün kahverengi kanamam oldu bir günlük pedi bile doldurmadı devamı da gelmedi kırmızı kanama hiç olmadı. Söylediğim tarih dışında ilişki de yaşamadım. Tahlil sonuçlarına güvenebilirim değil mi reglim böyle olunca şüphelendim nolur kusura bakmayın sizi de rahatsız ediyorum. Bu durumda testi tekrar etmeye gerek olur mu

  • Doktor Cevabı:

    Test sonuçlarınıza güvenebilirsiniz, ancak adetiniz az geldiği için hormonal bir sorun olabilir, ultrasonla değerlendirilmenizde fayda var. randevu için tel: 0216-3851715

    tarihinde cevapladı.
  • Doktor hanım sabırla sorularıma cevap verdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim. İnternette bilgi kirliliği öyle çok ki ne kadar test yaptırsam da kendimi ikna edemedim ve stres yaptım belki de bu yüzden adetim çok az geldi. Bu kadar fazla takıntı yapıp uykudan ve yemekten kesilmenin normal olmadığını fark ettim şuan psikolojik destek alıyorum umarım kısa zamanda toparlanıp sağlıklı düşüneceğim stres yapmayacağım. Size yeniden çok teşekkür ederim, iyi çalışmalar diliyorum.


İstanbul Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Hamilelik varmidir

    Merhabalar ben 28 ekimde çatlatma iğnesi kullandım ve öncesinde femera adlı hap kullandım yumurtalıklarım büyüsün di̇e igneden 10 gün sonra dupbaston kullandım ve bu gün ignenin 24.günü hala adet olmadım kan testi yaptım negatif sonuç aldım sizce gebelik var hala belli olmamışmıdir yoksa kesin yokmu...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hüseyin Pehlivan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Betahcg değeri

    Merhaba eşim ile gebelik planlıyoruz. 18 eylül de regl oldum , en son cinsel birlikteliğim ise 30 eylül-2-3-4 ekim de oldu kan testini ayın 13 ünde yaptım reglime 4 gün kala sonuç

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Derman Başaran

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tah sonuç değerlendirme

    Merhaba hocam. bi düşük iki kimyasal gebelik yaşamıştım. tahlil sonuçlarım şu şekilde. sıkıntı var mı acaba? şimdiden teşekkürler amh 5.60 fsh. 7.40 estradiol. 30.90 tsh. 2.160 lh 16.30 prolaktin 20.00 trombofili paneli 6lı - normal i̇nositol ilaç kullan diyenler var? doğru olur mu acaba

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Yunus Çiftçi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yardım edin lütfen

    Ay evet hocam normale döndü bu adet başlamasına bir hafta yakın kahve leke neden geldi peki çok hafif gebelik yok dimi artık tamamen

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 4 aydır gebelik oluşmaması normal mi?

    Iyi günler ben 6 aylık evliyim. kadınim ben hic korunmadım eşim ilk iki ay korundu sonrasında korunmasız 4 ay oldu ama hala gebelik yaşamadım gecen ay reglim 9 gun gecikti hamileyim sandim ama sonra 4 gunluk bi regl yasadim normalde 6 7 gun olurdu test te negatif çıktı. bende yada esimde bi hastalik...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Yunus Çiftçi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tomografi kapısının önünde 5 dakika beklemek

    Hocam gebeyken 4 5 dakika tomografi kapısının uzağında beklemek bebeğe zararı olur mu 35 haftaligim

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hakan Kanıt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tah sonuç değerlendirme

    Merhaba hocam. bi düşük iki kimyasal gebelik yaşamıştım. tahlil sonuçlarım şu şekilde. sıkıntı var mı acaba? şimdiden teşekkürler amh 5.60 fsh. 7.40 estradiol. 30.90 tsh. 2.160 lh 16.30 prolaktin 20.00 trombofili paneli 6lı - normal

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tah sonuç değerlendirme

    Merhaba hocam. bi düşük iki kimyasal gebelik yaşamıştım. tahlil sonuçlarım şu şekilde. sıkıntı var mı acaba? şimdiden teşekkürler amh 5.60 fsh. 7.40 estradiol. 30.90 tsh. 2.160 lh 16.30 prolaktin 20.00 trombofili paneli 6lı - normal

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik durumu

    Peki. bu myo fol. siz mesela hastaniza. ne icin kulllanimi onerrdiniz ayni tehşis içinmi yada ne icin kullanilirr

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gebelik durumu

    Yumurtaliklar çalişmamiş olsaydi adetim. duzensiz gelmezmiydi az gelmezmiyddi. hicbi belirti yok boyle

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 4 aylık gebelikte

    Atilla hocam tekrardan iyi günler. ben size daha öncede yazmıştım. beta hcg negatif sonuç almıştım sizde. reglim de gecikme olduğu için tarlusal kullandım kullanmadan önce idrar testi yaptım eczaneden alarak tekrardan negatif. sorum şudur hocam. i̇laç biteli 2 gün oldu. kaç gün içinde kanama olur t...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik suphesi

    Hocam dün saat 13 gibi yine soğan suyu içtim akşam 11 gibi kanamam oldu pıhtılı bir sekilde soğan suyunun etkisinden mi kendiliginden mi kanama oldu bilmiyorum ama sonuç olarak kanama oldu kesin ve kesin olarak içimi ferah tutabilirim dimi gebelik yok

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Adet düzensizliği

    Hocam dianeyi adet olamadigim icin gittim dhea so4 yuksekliginden kullandim 480di 1 ay kullandim 300e düştü doktor devam et dedi ben devam etmedim biraktim duzensizlik ilactan dolayi olabilir mi 19 eylul son adet günümden 15 gun sonra 1 2 gun lekelenme oldu simdi de gunum gecti butun belirtilerim...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tah sonuç değerlendirme

    Merhaba hocam. bi düşük iki kimyasal gebelik yaşamıştım. tahlil sonuçlarım şu şekilde. sıkıntı var mı acaba? şimdiden teşekkürler amh 5.60 fsh. 7.40 estradiol. 30.90 tsh. 2.160 lh 16.30 prolaktin 20.00 trombofili paneli 6lı - normal

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik durumu

    Merhabalar hocam, adetim 2 gün gecikmişti gebelik icin idrar testi yaptım çift çizgi çıktı fakat silik bi şekilde cıktı emin olmak icin kan testi yaptım gebe değilsin dedi 4 gün geçti aradan ben tekrar idrar testi yaptım çok net bi şekilde çift çizgi çıktı bunun nedeni ne olabilir kafam çok karıştı...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x