Gebelik takibi

  • Gebelik takibi

    Merhaba doktor hanım, ben 17 haftalık gebe oldum fakat epidural sezeryan istiyorum. hala bir doktorum yok bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

    Doktor Cevabı:
     Filiz Ak

    Op. Dr. Filiz Ak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik takibi

    Mrb hocam ben 7 haftalik gebeyim gecen hafta kontrol icin dr gittim ultrasonda kanama gördü ama dişdan kanamam yok progestan ve aspirin verdi ağrim yok kalp atişlarini altan muayane ederek duydu 2 gün sonra karnimdan duydu neyapmam lazim cok korkuyorum birsey olcak diye kanama keseden uzak artik be...

    Doktor Cevabı:
     Kutlugül Yüksel

    Op. Dr. Kutlugül Yüksel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik takibi

    Günaydın hüseyin bey.sizden ricam 3lü test sonucumu yorumlamanız.kontrolüm 5 ekimde çok merak ediyorum.şimdiden teşekkürler.ayrıca test 5 eylülde yapıldı. testin sonundada ultrason ve son adet tarihi ile belirlenmiş gebelik haftaları arasında fark vardır yazıo.bu sorun yaratırmı.test sonucuma gelinc...

    Doktor Cevabı:
     Hüseyin Şenyurt

    Op. Dr. Hüseyin Şenyurt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik takibi

    hocam merhaba , son adet tarihim 16.08.2011. 16.09.2011 tarihinde yaptırdığım kan testinde ; b-hcg 64,22 20.09.2011 de yaptırdığım kan testinde ; b-hcg 297.09 bu değerler son adet tarihime göre normal midir?yükselmesi yeterli midir? normalse eğer kaç haftalık hamileyim ve ultarasonda g...

    Doktor Cevabı:
     Kutlugül Yüksel

    Op. Dr. Kutlugül Yüksel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik takibi

    Hocam merhaba , son adet tarihim 16.08.2011. 16.09.2011 tarihinde yaptırdığım kan testinde ; b-hcg 64,22 20.09.2011 de yaptırdığım kan testinde ; b-hcg 297.09 bu değerler son adet tarihime göre normal midir?yükselmesi yeterli midir? normalse eğer kaç haftalık hamileyim ve ultarasonda gö...

    Doktor Cevabı:
     Sedat Kadanalı

    Prof. Dr. Sedat Kadanalı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik takibi

    Hocam merhaba , son adet tarihim 16.08.2011. 16.09.2011 tarihinde yaptırdığım kan testinde ; b-hcg 64,22 20.09.2011 de yaptırdığım kan testinde ; b-hcg 297.09 bu değerler son adet tarihime göre normal midir?yükselmesi yeterli midir? normalse eğer kaç haftalık hamileyim ve ultarasonda gö...

    Doktor Cevabı:
     Erkut Harmancılar

    Op. Dr. Erkut Harmancılar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik takibi

    Hocam merhaba, son adet tarihim 16.08.2011 16.09.2011 de bhcg değerim 64.20 20.09.2011 de bhcg değerim 297 bu sabah kanamam başladı , normal adet kanaması şeklinde ve ağrım da az , her zamanki adet kanamalarım da olduğu kadar az bir sızı şeklinde. doktora gittim , alttan ultrasonla baktı , rahi...

    Doktor Cevabı:
     Bülent Gülekli

    Prof. Dr. Bülent Gülekli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik takibi

    Yeşim hn mrb , 35 haftalık çift yumurta ikiz gebeliğimiz var.bir hafta önceki ultrason ölçümlerinde kiloları biri 2400 diğeri 2800 ölçüldü.bugun ise yine her ikisininde kilo ölçümleri aynı çıktı bu normalmidir. cevaplarsanız sevinirim. çok teşekkürler

    Doktor Cevabı:
     H. Yeşim Yerçok

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik takibi

    Merhaba, i̇lk gebeliğim 9 haftalıkken sonlandı (missed abortus) kanama olmadı. kendimi iyi hissediyordum.rutin doktor muayenesi sonucu anlaşıldı. şimdi 13+6 günlük hamileyim, ama maalesef hep tereddüt içerisindeyim. hamileliğimin yolunda gidip gitmediğini nasıl anlayabilirim? sürekli ultrasona g...

    Doktor Cevabı:
     İsmail Fahri Öçer

    Prof. Dr. İsmail Fahri Öçer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik takibi

    Merhaba i̇lk gebeliğim 9 haftalıkken sonlandı (missed abortus) kanama olmadı. kendimi iyi hissediyordum.rutin doktor muayenesi sonucu anlaşıldı. şimdi 13+6 günlük hamileyim, ama maalesef hep tereddüt içerisindeyim. hamileliğimin yolunda gidip gitmediğini nasıl anlayabilirim? sürekli ultrasona gi...

    Doktor Cevabı:
     Mehmet Cem Turan

    Prof. Dr. Mehmet Cem Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/9 | Toplam 82 kayıt bulundu.
.
x