Gebelik hazırlığı için?

  • Merhabalar, 3 ay planladığımız gebelik süresince 2 kere gebe kaldım 2 side kimyasal gebelikle sonuçlandı.Planladığımız zamandan beri folbiol 1*1 kullanıyorum.Ailemde pıhtılaşma sorunları sebebiyle genetik ve Trombofili için kan verdik sonuç bekliyorım.Kimyasal gebelik olması pıhtılaşmadan kaynaklananilir mi? Bu süreçte kullanabileceğim başka ek vitamin varmıdır? Omega3? Teşekürler

  • Doktor Cevabı:

    Merhabalar .son yapılan bilimsel çalışmalarda pıhtılaşma sorunlarıyla düşük veya kimyasal gebeliklerin herhangi bir ilişkisi yok. folik asit yeterlidir ek olarak omega 3 alabilirsiniz

    tarihinde cevapladı.

Trabzon Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Gebelik hakinda

    Merhaba hocam 18 haftalik gebeyim 39 yaşındayım öncesinde 4vtane gelişmeyen gebeligim oldu fetakl dna testi yapıldı normal cıktı başka teste gerek yok denildi normal kadın doğumcu takibimi yapıyor 16 haftalik iken kontrole gittim bi dahiki kontrolüm 22. haftada kullandigim kan sulandirici iğne ve h...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Yayla

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bebeğimin kalp atışı yok diyorlar

    İyi akşamlar sevim hanım ben 8 haftalık gebeyim 3.çocugum dr lar bu zamana kadar kalp atışını yok diyorlar etlik zübeyde bana kürtaj dedi bebeğin ölmüş kalp atışı yok dedi. lakin gülhane doğum büyük ultrasyon verdi onu beklicem dedim kanamam yok ağrım yok sağ tarafta kasıklarımda bi seyirme hissedi...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İnvaziv mol

    Doktor bey merhaba ben tüp bebek yaptım ve 2 embryo transef edildi.biri tuttu ve kese ve yolk sacı görüldü fakat embryo büyümedi 5+6 da kaldi7 hafta içinde küretaj ile alındı vakum şeklinde alındı bir hafta sonra doktora gittiğimde rahmimde kitle göründü daha önce yoktu o bir haftada oluştu doktor b...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Eralp Başer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hamile miyim

    Merhaba 2 ay önce sürtünmeli ilşki oldu geçen hafta kan testi yaptırdım ama negatif iki aydır adet olmuyorum doktor adet düzenleyici verdi yalnız karnım çok şiş bi sıkıntı varmıdır hamile değilimdir değilmi hocam hazımsızlıgım çok karnım çok şiş adet olmadığımdan mıdır

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Canel Çınar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hpv 18 tedavi hk

    Merhaba hocam bilgilendirme videolarınızı takip ediyorum ancak tedavi kısmını anlayamadığım için tekrar sormak istiyorum hpv 18 pozitif sonucu biyopside ise kronik vajinit görüldü eşimde ve bende herhangi bir siğil yok bebek istediğimiz için kafamız karıştı biz nasıl tedavi olacağız bu bebeğimize za...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Eralp Başer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil ne olur

    Hocam merhaba benim genital bölge ile bacak arasındaki yer ağrıyor şuan gelakaet regl olucam ondan olablir mi bir haftadır ağrıyor herhangi ara kanamam fln yok gebelik testi adetime 4 gün kala yaptırdım negatif çıktı neden olablir iki ay önce karın ultrasonundan birşey çıkmamıştı cok tedirgin oldum...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Amniyon sıvısı gelmesi

    Merhaba daha önce de size soru sormuştum ve dikkate alıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. üç gebelik kaybım var. ikisi erken 3. sü erken su gelmesi (23.hafta) nedeniyle. şu an 21 haftalık gebeyim. 12. haftada serklaj oldum. kan sulandırıcı aspirin progestan hap progestan iğne(2 günde1) mag...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Akin Savci

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon test sonuçları

    Hocam iyi çalışmalar dilerim sizden hormon testimi yorumlamanızı hamile kalmamam için bir sebebin olup olmadığını yazmanızı rica ediyorum. yaşım 39 3 tane normal gebelik ( düşük ölü doğum yok ) lüteinleştiren hormon (lh) 3.9 folikuler faz : 1.80-11.78 ovulatuar faz : estradiol 61...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Merhaba hocam 21 hafta gebelik kan tahlil sonucum ; toxo igg 650 iu/ml

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Berfin Ökmen Özkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gebelik takibi

    Merhabalar murat bey. ben 37 haftalık hamileyim. aptt testimin sonucu 24.0 çıktı. referans aralığı 25-35 yazıyor. bunun hakkında bilgi verir misiniz rica etsem. cevapladığınız için şimdiden teşekkürler. iyi akşamlar.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Yayla

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik takibi randevu

    Merhabalar hocam, eşim riskli gebelik yaşamakta düzük tehlikesi var gebelik takibi için sizden randevu alabiliyoruz değil mi? iyi çalışmalar

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Fadime Demircan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hamile kalmismidir

    Hocam merhabalar kiz arkadasimla sevisiyorduk ben peceteye boşaldim penisimden gelen spremleri temizledim ama elime biraz sperm bulaşti o anda unuttum aradan 5 dakika sonra unuttugum spremli elimle kiz arkadasimin vajinasina parmagimi soktum bi sure icinde kaldi hamile olma riski varmidir ve ayrica...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ekin Fettahoğlu Ünlüer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Losemi hemogram

    Sayin hocam lütfen bir cevap yazın minnet duyarım hocam benim son 1 yıldır wbc 13.00 neu da 9.00 lerse devam eden bir durumum var referans değerinden biraz yüksek çıkıyor iki değerde stabil 9 ay hamilelik dönemime de denk geldiği için doktorlar hep gebeliğe sekonder olarak gördü oysaki bende fizyote...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Arkadan ilişki

    Hocam merhaba 10 kasımda adet gördüm 27 kasımda sevgilimle arkadan iliski yaşadık icime boşaldı. arkadan vajinama sperm altımı bilmiyorum kafama ka gündür cok taktim acaba hamilelik riski var mıdır?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Rahim hasari

    İyi günler eralp hocam, ben spontan gebe kalmayı başararak, 39 haftalık gebe iken ve normal doğum beklerken, karın ağrısı ile acile gittim. bebeğin kalp atımlarının olmadığı görüldü, sezaryen ile doğuma alındım. sezaryen esnasında rahmin fundusunun 10-15 cm kadar yırtıldığı ve 4 kg bebeğin karnım...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Eralp Başer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x