Gebe kalabilir miyim

  • merhaba doktor hanım.ben 4 yıllık evliyim.1 yıldır korunmdğmz halde bebeğim olmuyr.progestern test sonucm SI 0,92 ng/ml 2,94 nmol/L.prolaktin değerlrm normal sınırlar içersnde.eşimn spermiogram sonuçları makroskobik değerlr normal değerler arasnda ancak hareketli sperm %si ilk saat %35 2. saat % 30.hareketsiz sperm %si ilk saat %65 2, saat %70.ve sperm sayısı 1cc de 45milyon total sperm sayısı 112,500,000.ayrıca 1 aydır glukopaghe ve klomen kullanıyrm.gebelik olma ihtimali var mı?çok teşekkürler

  • Doktor Cevabı:

    Nurten hanım...diğer tetkik sonuçlarınız ve muayene bulgularınızı bilmiyorum ama bu sonuçlara göre tabi ki gebelik şansınız var...eğer 1 yıldır klomen kullanmışsanız...aşılama denenebilir...geçmiş olsun…sevgiler…op dr ebru zülfikaroğlu eva kadın sağlığı tunus cad 55/6 ankara 0 312 466 **** ****

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Düzenli adet ve grip

    Hocam düzenli adet gören birisi gebe kalabilir mi ben 3 aydır gayet düzenli normal miktarda adet oluyorum kesinlikle ihtimal yok diyebilir miyiz bu ay ki döngüme 8 gün kaldı grip geçiriyorum bu döngümü etkiler mi

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Prolaktin gebelik

    Hocam merhaba. benim bir kaç aydır prolaktin sorunum vardı ilaç kullanırken düşüyor bırakınca tekrar yükseliyor. mr temiz . yalancı prolaktin mi diye bakıldı sonuçlarım prolaktin 37.3 aralıgı 4.8-23.3 monomerik prl 25.8 recovery % 69.2 makro+big prl 11.5 doktor tekrar dostınex verdi ve kullanmay...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tek tüpün tıkalı olması

    Polikistik overliyim 1,5 yıldır gebe kalamıyorum, çekilen hsgde tek tüpüm tıkalı çıktı , açık olan tüple gebe kalma şansım pcos de düşünülürse düşük bi ihtimal midir

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ayhan Şahinler

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gebelik şüphesi

    Hocam merhabalar. lütfen detaylı cevap verir misiniz. ben geçenlerde size yine yazmıştım.26 ekimde sürtünme yoluyla ilişki yaşadıktan 1 hafta sonra yani 4 kasımda kahverengi pembe şeklinde bir günlük hafif akıntım oldu. adetim bu akıntıdan 1 gün sonra 5 kasımda olması gerekiyordu. gecikti ve 3 gün...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik ihtimali

    Hocam merhaba ben adetimin 2. günü sevgilimle ilişkiye girdim döngülerim 26 günde bir 1. sorum bu ilişkiden gebe kalabilir miyim 2. i̇lişkiden 20 gün sonra idrar testi kesin sonuç verir mi

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Polikistik over

    Merhabalar hocam benim prolaktin 16.81 lh17.38 ve fsh 8.93 olarak çıktı doktorum lh yuksek polikistik oversin dedi klomen verdi kullanım sonucu bir yumurta 14 cm olmus dedi bizim icin yeterli degil deyip duphaston ilac verdi kullanim sonucu uzerinden 8 gun gecti hala adet olmadim gecen aya gorede ad...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Âdet düzensizliği

    Merhabalar hocam prolaktin 4.7-30 16.81ng-ml fsh 1.5-12.4 8.93 mıu-ml lh 2.4-12.6. 17.38 mıu-ml doktorumun istemis oldugu tahlil sonuclari bu sekilde adetim cok duzensiz ve gebe kalmak istiyorum bu sonuclarla gebe kalabilir miyim sorun ne olabilir lutfen yardimci olur musunuz

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Cem Kınık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebe kalamıyorum

    Merhaba hocam ben polikistlik overliyim adetlerim düzensizlesti vee 1 yıldır çocuk istiyoruz süt hormonum yüksekmiş hocam en son olctugimde 78 düşmüştü hocam şuan dostinex kullanıyorum hafta da 2 kez yarıya bölerek kullanıyorum hocam benim gebe kalmamı engelleyen süt hormonumun yüksekliğinden mi bi...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Übeyt Akçin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Histereskopi

    Hocam merhaba ben 2 gün önce histereskopi oldum. rahimde ufak tefek yapışıklıklar varmış açılmış birde rahim de çökme varmış çizik atılmış miyom polip görünmediğini söyledi doktorum bu şekilde sonuca göre gebe kalabilir miyim ?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hamilelik olasılığı

    Hocam iyi günler. duş sırasında kız arkadaşımın eline spermlerim bulaştı ancak diğer türlü cinsel birliktelik olmadı kız arkadaşım ellerini güzel bir şekilde yıkadı üzerinde şort ve iç çamaşırı mevcuttu ancak asıl merak ettiğim konu şu ellerini yıkadı ama daha sonra vücudunun herhangi bir yerine dok...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Düşük yaptım

    Hocam merhaba 28 yaşındayım ilk gebeliğimdi herşey yolunda gidiyordu 16+4 haftalık gebeydim. gece karnımda basınç ve agrılarım vardı sabaha geçmişti ama vajinamda bi dolgunluk hissi vardı kanamam falan hiç olmamıştı. sonra vajinama baktıgımda ordan bişeyin çıktıgını gördüm doktora gittim açılmam olm...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Merhaba hocam

    Hocam merhaba 28 yaşındayım ilk gebeliğimdi herşey yolunda gidiyordu 16+4 haftalık gebeydim. gece karnımda basınç ve agrılarım vardı sabaha geçmişti ama vajinamda bi dolgunluk hissi vardı kanamam falan hiç olmamıştı. sonra vajinama baktıgımda ordan bişeyin çıktıgını gördüm doktora gittim açılmam olm...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • 16 haftalık düşük

    Hocam merhaba 28 yaşındayım ilk gebeliğimdi herşey yolunda gidiyordu 16+4 haftalık gebeydim. gece karnımda basınç ve agrılarım vardı sabaha geçmişti ama vajinamda bi dolgunluk hissi vardı kanamam falan hiç olmamıştı. sonra vajinama baktıgımda ordan bişeyin çıktıgını gördüm doktora gittim açılmam olm...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hüseyin Pehlivan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 16 haftalık düşük

    Hocam merhaba 28 yaşındayım ilk gebeliğimdi herşey yolunda gidiyordu 16+4 haftalık gebeydim. gece karnımda basınç ve agrılarım vardı sabaha geçmişti ama vajinamda bi dolgunluk hissi vardı kanamam falan hiç olmamıştı. sonra vajinama baktıgımda ordan bişeyin çıktıgını gördüm doktora gittim açılmam olm...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Endişeliyim

    Hocam merhaba ben ilk kez böyle bir şey yaşadığım için ne yapmam ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum size danışmak istedim. hocam erkek arkadaşımla biraz yakınlaştık fakat iç çamaşır çıkartma durumu olmadı. yüzeysel sürtünme ile ilişki oldu ve sanırım ben de hafif bir ıslaklık vardı ama endişeliyim....

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Melahat Atasever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x