Fsh 4.95 mlu/ml 1.27 - 19.26 lh 3.12

  • FSH 4.95 mlU/mL 1.27 - 19.26 LH 3.12 mlU/mL 1.24 - 8.62 Prolaktin 13.54 H ng/mL 2.64 - 13.13 Total Testosteron 564.1 ng/dL 175 - 781 Merhabalar. Öncelikle 20 yaşında bir erkeğim. Yukarı hormon testlerimin sonuçları var. Prolaktin hormonunun normal olan en yüksek değerden 0.41 yüksek çıktığı görülüyor. Neredeyse 21 yaşıma gireceğim fakat sakallarım çıkmadı. Bu hormonun yüksekliğinden dolayı mıdır acaba? Şimdiden teşekkür ederim...

Bu soruya oy verin :

.
x