Folbiol tablet kullanimi

  • Kotu huylu beyin kanseri hsstalari folbiol tablet kullanabilir mi iceriginde kullanmayiniz yaziyor.doktorumuzda icsin demisti kararsiz kaldim sizinde fikrinizi almak istedim.tsk ederim.

  • Doktor Cevabı:

    Sn. öztürk, patoloji raporunu gönderebilir misiniz? bir de ilacı ne kadar süreyle, hangi dozda ve hangi nedenle kullanacak?

    tarihinde cevapladı.
  • Patoloji sonucu glioblastom grade 4.folik asit eksikligi icin folbiol tablet 5 mg gunde 1 defa.prospektusde oyle yazinca kararsiz kaldim.

  • Doktor Cevabı:

    Hastanizin yaşi ileri ve genel durum bozukluğu varsa destekleyici tedavi olarak doktor tavsiyesiyle eklenebilir. lakin belirttiğim kriterlere uymuyor, ya da tümör ilerlemesi var ise tavsiye etmem. geçmiş olsun

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Radyasyon Onkoloğu uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Prostat kanseri

    Babama prostat kanseri teshisi konuldu biyopsi sonucu.fakat onkolojiye yönlendirmeye gerek olmadığı sadece 3 aylık hormon ignesi vurulacagi söylendi. onkolojiye gidip pet filmi cekilmesine gerek var mı

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Güven Aslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Prostat hastaligi

    Sayin hocam babamin total psa degeri 8.12 serbest psa degeri. 0.99. eritrosit 6-7, ferritin 417, idrarda kan pozitif. yasi 62 sigara iciyor ne onerirsiniz. prostat kanseri degildir insallah🙏aydinlatirsaniz cok sevinirim. ilginiz. icin tesekur eder iyi calismalar dileriz

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Prostat kanseri

    Hocam babama biyopsi sonucunda prostat kanseri tanısı konuldu fakat doktoru onkolojiye yonlendirmedi gerek yok sadece 3 aylık hormon iğnesi vurulacak dedi pet filmine gerek varmi napmamiz lazım

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Çelik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Böbrekte tümör

    Hocam kıymetli vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim. mesane ultrasonu sonucu elimde rica etsem mesanede de tümör bulgusu olup olmadığını değerlendirir misiniz? mr’da sol böbrekte kitle saptanan hastada: her iki böbrek boyutları normaldi. konturları düzenlidir. parankim eko ve kalınl...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Prostat buyumesi

    Sorunu buyumesi buyumesi hocam saygilar ibs hastasiyim prostat buyumesi var cardura4kullaniyorum ibs icin trankobusas kullaniyorum ters etki olurmu idrar yonunden ayrica prostat hastasi limon tursu kahve azda olsa kullanabilirmi bir kahve icebilirmiyim gece yarisindan sonra idrar tutuklugu zorlugu...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serkan Altınova

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Prostat kanseri

    Iyi günler hocam. iki ay önce babamın prostatta yüzde 8 büyüklüğünde tümörün olduğu biyopsi sonucunda çıktı. ve 2 ay aralıklarla kontrol edilecek dendi ve ilaç vs verilmedi. 20 gün önce babam mide fıtığı ameliyatı oldu ve sırt ağrıları arttı. yapılan tahlilde psa total 10,70 geldi ne yapabiliriz. lü...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serkan Altınova

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kronik prostatit

    Hocam merhaba 5 yıldır kronik prostatit hastasıyım. bugün bir uzmanımız prostat biyopsisi önerdi. ordan etken bulup ona göre tedavi alabilirmiyim. sonuç ne olur ? 5 yıldır tedaviler fayda vermedi yanıtlarsanız sevinirim. teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Prostat buyume

    Peki 1 yili askin suredir bunlar duruyor hocam zaman zman sag gobek yani altinda ve sag yanimda gerilme gibi batma sikisma gibi bir his olusturuo bende rahatsiz ediyor kilo kaybim yok anal fistur ameliyatindada kanimin fazla oldugu kan vermem gerektigi soylendi prostatta veya testiste bir kanser olu...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Barış Nuhoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Prostat buyume

    32 yasindayim.12 aydir kasiklarimda lenf sismelri mevcut.sol kasikta reaktif en buyugu 33mm lenf nodu sag kaskta en buyugu 16mm capinda reaktf lenf nodu izlniyor.4 defa kan tahlilleri yaptirdim2 defa ultrasonda lenf nodlari kontrol edildi 1 defa tam batin ultrasona girdm prostat buyumesi saptandi.4...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Abdullah Arman Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Akciger kanser riski

    Hocam çok teşekkür ederiz. tiroid nodülleri için biyopsi yaptiracagiz. ama annemin akciğerlerinde de nodul var 61 yaşında. 33 yıl sigara içip 14 yıl önce bıraktı. babası akciger kanserinden vefat etmişti ve kardeşlerinde de yumuşak doku, prostat kanseri var. yeğenlerinde de kanser olanlar var. bu yı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Akciğer bt pet

    Hocam merhaba annem 61 yaşında. 33 yıl sigara içip 14 yıl önce bıraktı. babası akciger kanserinden vefat etmişti ve kardeşlerinde de yumuşak doku, prostat kanseri var. yeğenlerinde de kanser olanlar var. bu yıl tomografi çekildi. sağ hemitoraksta yaygın kalsifiye plevral kalınlaşma alanları izlendi....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrfan UÇGUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mezenter pannikülit

    Hocam,selam yaşim 43, sigara kullanmiyorum,alkol yok 3 aydir sol arka sırt kabuga altinda siddetli agrı cekiyorum ozelkikle geceleri,saga sola dönemiyorum.25 subat gecesi yine acile gittim ultrasyon sonucum,karaciğer parankiminde acil sonografik patoloji izlenmedi. akut kolesistiti düşündürecek görü...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Prostat buyume

    32 yasindayim.12 aydir kasiklarimda lenf sismelri mevcut.sol kasikta reaktif en buyugu 33mm lenf nodu sag kaskta en buyugu 16mm capinda reaktf lenf nodu izlniyor.4 defa kan tahlilleri yaptirdim2 defa ultrasonda lenf nodlari kontrol edildi 1 defa tam batin ultrasona girdm prostat buyumesi saptandi.4...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Barış Nuhoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Psa yüksekliği

    Hocam merhaba, yaşım 42. 1 ay önce prostat şikayetiyle yapılan psa testi ve ultrason normal çıkmıştı. şimdi rutin kontrolde total psa 2,41 (ref: 0-2) ve serbest psa 0,38 (ref: 0,26 - 4,14) çıktı, idrar yaparken yanma şeklinde değilde, zorlanma şeklinde sıkıntım var. aceba prostat lehine kötü bir dur...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hakkı Perk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Seminel vezikulde kitle

    Seminel vezikulde kitle. merhaba hocam, babamın psa değeri 8,5 çıkınca ürolojiye basvurduk. renkli emar istendi. hemen akabinde boğazındaki bezeyi farkedince genel cerrah pet-bt istedi. onkolojik f18-fdg pozitron emisyon tomografi (pet-bt) raporu: bulgular: baş-boyun görüntülerinde; solda supraklavi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zekai PEKKAFALI

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x