Fibromyalji hastalarında ilaç yan etki etmesi

  • merhabalar hocam, 54 yaşında anneme doktor kanda romatizma yok fakat sende fibromyalji var dedi, ayrıca kemik erimesi ve ellerde sinir sıkışması olduğunu söyledi ve 2 adet hap yazdı fakat ilaçta yan etki belirtileri başladı, ilacı kestik ve arkasından annemde üşüme, titreme, soğuk terleme, uyku bozukluğu, midede gaz, vücudun her bölgesinde ağrı kasların diken şeklinde batması gibi şikayetlerde bulunuyor. kan tahlillerinin temiz olduğu gözlemleniyor. fakat bir çare bulunamıyor. bu konunun anlayabileceğimiz karşılığı nedir? saygılarımla.

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba, fibromiyalji konusu sindirim sistemi hastalıklarının içinde yer almıyor. sorununuza sanal olarak yardımcı olamayacağım. geçmiş olsun.

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Acil cevaplarmısınız acaba

    Merhaba doktor bey benım sorum olacaktı . sağ bacağım üst tarafı ağrıyor 4 ay olmustur . hafif sızı seklınde ev kasıktada ağrı var bazı hareketlerle. çok önce ter bu hareketle kaşık ağrımıştı böyle muayene oldum ultrasonlara bakıldı yoktu ama sımdı 4 aydın gene var ama bacağımdan korkuyorum sadece k...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. İlker Önder Ferah

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pektus kalbe doğru ani batma hissi

    Merhaba hocam tüm sorulara baktım hepsine yanıt vermişsiniz öncelikle bu özverinizden dolayı çok teşekkür ederim tüm hastalar adına. hocam geçtiğimiz ağustos ayında pektus hastası oldumu öğrendim köyde tarım işi yaparken sağ kolumu fazla zorladım akebinde sternum da ufak şişme başladı h. cerrahine...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Akif Turna

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Crp yüksekliği

    İzzet hocam iyi akşamlar...32 yaş bay hastayım hocam...hocam yıllardır panik atak anksiyete hastasıyım dolayısıyla sık sık hastanelerin acil servislerine başvuruyor kan ekg vs yaptırıp eve geliyorum...bugün çarpıntı nefes darlığı göğüste farklı bölgelerde iğne batar tarzda ağrılardan dolayı acile gi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Fibromiyalji topuk dikeni

    Hocam saygılar sevgilar bende fibromiyalji tanısını koydular ben çok halsizlik yaşıyorum zaman zaman çalışıyorum .bazen çok kötü oluyorum ayak kalça ağrılarım var aynı zamanda topuk dikeni de çıktı önceleri kalça kemik ağrım yoktu sık idrara çıkma sıkışık idrara gitme gibi durumlarım vardı yine va...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göğüs ağrısı

    Teşekkürler hocam cevabınız için daha 1 hafta önce laroxyl kullanmıştım mide ve ibs için onun etkisi olabilir mi ? çünkü sabahları genelde birşeyim yok ve ağrılarım öyle hissettirecek düzeyde değil hafif bilgisayar başında çok oturan biriyim. akşama doğru oluyor ve ilacı içince düzeliyorum

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Sibel Karaca

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göğüs ağrısı

    Hocam iyi günler 25 yaşında erkek bireyim. 3 gün önce bel ağrılarım vardı çok fazla olmamakla beraber hissetiriyordu. ilaç sürerek rahatlama sağladım perşembe bir anda boyun tutulması gibi saniyelik ağrı yaşadım sol ense kökümde bazen oluyor bazen olmuyor cuma günüde baş ağrısı başladı akşam ağrı i...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Sibel Karaca

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Çenede ve kalpte baskı ve diz ağrısı

    Hocam 2 sorum olacak size 1.olarak kendimi bildim bileli bende diz kapağı altındaki baldırımda özellikleri geceleri ağrı oluşuyor ve ayak altım ateş gibi yanıyor bazende sabah uyandıktan sonrada başlıyor ama sabah ki kısa sürüyor 2.sorum ise 1.5 sener çenemde ve kalpte kasılma, gerilme veya basın...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • His kaybı uyuşma

    İyi günler hocam benim el ayaklarda karıncalanma uyuşma bacakta his kaybı ellerde ayaklarda ağrı keçelenme ve bacaklarımda yorgunluk oluyor kilometrelerce yol yürümüş gibi hissediyorum kulak çınlaması baş ağrısı bazen vücudum da gezen geçici ağrılar emar çektirdim temiz çıktı gezmedigim dr kalmadı a...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Nur Topcu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Diz ağrısı

    Hocam merhabalar beim oturunca patellam ağrıyor ve ekstradan diş ağrım oluyor ve kaslarımda noktasal ağrılar ağrıyor neyden kaynaklanabilir hocam ateşim yok boğaz ağrım yok saygılar

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ferritin ve crp yüksekliği

    Merhaba hocam babam 66 yaşında ferritin ve crp değerleri çok yüksek ferritin 650 crp 65 şuana kadar yapılan tüm tetkikler temiz batın tomografi beyin mr tümör belirtecleri hepsi normal şiddetli başagrısı var sadece hastaneye yatırıp pet çekmek istiyorlar ileri tetkikler için ne babamda yatmak ist...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sabah yorgun kalkmak

    Alt 135 (0-41) ast 56 (0-40) total kolestrol 207 (0-200) trigliserid 220 (0-200) alp 53 albumin 49 ggt 42 kreatinin 0.93 ure 29 total bilirubin 0.79 direk bilirubin 0.29 total protein 82 bun 16 ldl 126. 32 yasindayim boy 1.69 kilom 82.karaciger ultrasyonunda yaglanma cikti.ursovef diye bir ilac v...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tümör mi psikolojik mi

    Hocam merhabalar benim uzun zamandır karıncalanma ve uyuşma problemim var ellerimde gece uyandıran bir uyuşma oluyordu nörolojiye gittim emg çekildi b12 eksikliği kansızlık dendi hocam anksiyete hastası olduğum için sürekli kötü hastalıpa yakalandığımı düşünüyorum mr çekmedi diye hiç rahat değilim t...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fethi İdiman

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sabah yorgun kalkmak

    Merhabalar doktor bey 32 yaşında bir erkeğim.benim 3 aydır göğüs ağrım künt bir ağrı değil sağa sola öne doğru kendimi gerince ağrı oluyor.sersemlik hissi,dengesizlik,saç dökülmesi,kaslarda sabah başlayıp akşama doğru azalan kas güçsüzlüğü mevcut.boğazımın sağ tarafında hemen hemen her gün olan 3 sn...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Eklem agrıları

    Merhaba hocam 1 senedir doktor doktor geziyorum 43 yasındayım eskıden beri eklem agrılarım var ama 1 sene öncesi diz kapaklarım soguktan morarıyordu ısındıgında rengini alıyordu diz kapagım ayak bileklerim sürkli agrıyor ama hava kapattıgında o agrı dahada artıyor bütün degerlerim normal hiç bişi bu...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Aripa 5mg ilac

    Hocam dopamin d2 d3 d4'un 1 ve 5 den farkı nedir acaba?ayrıca histamin vücutta doğal olarak sentezlenebilirmi? ben aripanın bana yaptıgı etkilerden çok rahatsızım.bağirsaklarim kitlendi 4 kilo aldım.kas ağrılarım olmaya başladı.bu etkiler 1 ay gecmesine rağmen halâ düzelmedi.d2 d3 ve d4 uzerinden et...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fethi İdiman

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x