Eşimin son verileri bun63-72, kreatinin 4.43-4.93, ürik asit 6.5-5.1 trigle

  • Eşimin son verileri BUN63-72, Kreatinin 4.43-4.93, ürik asit 6.5-5.1 triglesirit 285 (Mart -Nisan). Mart sonuçlarına göre böbreklerin %15 çalıştığı söylendi,Nisan agöre % 13.Tansiyon 25'ten 12-13-14 arası seyrediyor.Fistül yapıldı.Ferro sanol ,Anti fosfat, Adalat Crono,Ürokoliz,Cardura, Lipanthyil ve Alin ilaçlarını kullanıyor. Tansiyon için RACE eklendi.Çok halsiz,titreme var,yüremede güçlük çekiyor. Tuzsuz diyete uyuyor. Dialize girme süresi uzatılabilir mi?Sizin yorumunuzu rica ediyorum Teşkk

  • Doktor Cevabı:

    Sanıyorum bu şekilde semptomatik olan bir hastanın biran evvel fistül kullanılabilir hale gelir gelmez emediyalize başlamalı. genç bir hasta böbrek nakli düşünmelisiniz. anne baba, kardeş veya eşler arası. geçmiş olsun.

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

.
x