Erken ergenlik

  • Merhaba hocam oğlum 07.15.2010 doğumlu boyu 144 cm,kilogrm 55 alın bolgesinde sivilcelenme burun ûzeri siyah nokta olusmaya basladi ayrica testiste killanma var erken ergenlik olabilirmi bir uzmana basvuralimmi cevap verirseniz sevinirim teşekkürler


Gaziantep Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Alt ast amilaz yüksekliği kontrastlı mr

    Hocam merhaba kolay gelsin kanlı ishal geçirdim bu sırada karaciğer enzimleri yükseldi ast alt bununla birlikte crp de yükseldi bu sırada nidazol flagy çipro uzun süre kullandım largopen kullandım bu sürede alt 65 ast 45 e düştü crp ggt de normale döndü daha sonra aradadn biraz zamn geçti hocam al...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İletişim bilgisi

    Hocam çocuğumu muayene ettirmek için randevu talep etmek istiyorum. iletişim bilgisi bulamadım verebilir misiniz?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Biyotinidaz

    Hocam bebegimi size getirdim muayene yaptiniz tahlil istediniz onun sonucunu bekliyoruz

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kilo kaybi

    Iyi gunler hocsm 4 aylok kizin 50 gunlukten beri ayni kiloda 5.600 gram b12 ve d vitamini eksikliği cikti kan ilacina basladik bide doktorumuz infatrini mamaya basladi sabah aksam 100 ml faydası olurmu siz ne onerirsiniz

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ter kokusu

    Doktor bey merhaba.oglum 4 bucuk yasinda ve koltuk altlari yetiskin biri gibi ter kokuyor.son 3-5 aydir falan koku olustu.mus ta yasadigimiz icin eti cok tuketiyoruz beslenmeyle alakasi olabilir mi?ve dogdugundan beri cok terler.ozellikle boynunun alt kisimlari.koku gecici midir sizce bi sıkıntı mi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ast değeri

    Merhaba roaccutane tedavisi görüyorum 2.ayımdayım ve ast degerim 51 çıktı ast değerim normal mı acaba eger yüksekse nasıl düşürebilirim bir uzmana başvurmam gerekir mi

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yusuf Akcan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Biotinizdaz eksikliği

    Hocam kızım 4 aylık biyotinidaz eksikliği var biyotinidaz aktivitesi sadece yüzde olarak belirtilmiş sonucumuz:%42 yazıyor. gen testi de çıktı orda heterozigot yazıyor bu ne demek hocam kızım hasta mı taşıyıcı mı ilacı ömür boyu mu kullanacak??

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bebeğimde btd heterozigot

    Hocam bebeğimde topuk kanında biyotinidaz eksikliği var dediler gen testi için kan aldılar 3.5 ay oldu bugün açıklandı. bebeğim şimdi 4+10 günlük raporda şöyle yazıyor sonuç:c.470g>a, c.625c>t heterozigot açıklama:btd mutasyonları biotinadise defcincy 253260 ar ile ilişkildir ve hasta bu açıdan...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Biyotinidaz

    Hocam bebegim 32 haftalik dogdu biotinodaz topuk kaninda cikdi 40 kuvezde yatiyo nöbet gecirdi cok korkuyorum size muayaneye getirecektim kuvezde oldugu icin getiremiyorum kilosunu tamamlayayim size oyle verebilirim dedi lutfen yardimci olun

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gastroenterit kolit hakkinda

    Hocam merhaba aniden gastronterit kolit gecirdim dışkıda kan ishal vardı enfeksiyon geçirdim karaciğer enzimleri hafif yükseldi daha sonra flagy raneks çipra meteospasmly kullandım kontrolde kan tahlilleri karaciğer enzimleri normale döndü dışkıda kan parazitler görülmedi ama hocam hala göbek bölg...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ragıp Kayar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yiğenimi muayne ettirmek istiyorum

    Hocam iyi guler yiğenimi sizi muayne etmenizi istiyorumda size ulaşmak icin telefon veya adres ihtiyacim var şimdiden teşekkürlerr

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yardım.edin hocam korkuyorum

    Hocam merhaba bugün aile doktoruna gittim tahlil yaptırdım sonuçlarım şu şekilde aspartat aminotranferaz ast serum plazma 59 demir 46 üre serum plazma 11 mgl alanın aminotranferaz alg serum 101 c reaktif protein 1.4 kolesterol 230 glukoz 136 gaitada gizli kan aranması pozitif değer normal diğer dege...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Halil Genç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Aknentrent antibiyotik ile kullanilrmi?

    Hocam merhaba 5 aydir sivilce ilaci aknetrent kullanıyom dün dişim ağrıdı doktor bana klamoks bid 1000 mg antibiyotik bide arveles 25 mg ağrı kesici verdi bi sorun olur mu karaciğer enzimler de yükselme veya başka sorun olurmu?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Fatma Şahan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Merhaba hocam tahlil sonuçlarına göre anti hbs 10.71 pozitif anti hcv 0.033 negatif anti hbsag 0.489 negatif anti hiv 0.208 negatif hbs nin pozitif olması korkulacak bir durum mudur çocuk sahibi olmama engel midir eşime de bulaştırma durumu var mıdır ve eşimle ilişki yaşamamada bir sıkıntı ol...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boy uzaması

    Hocam merhaba şubat 2007 doğumlu kızım haziran 2019 da regl oldu son 8 aydırda hiç boyu uzamadı 1.57 de kaldı spor da yapıyor ama onun dışında herhangi bişey yapılabilirmi, ben sağlık çalışanıyım pek izin almak mümkün olmuyor yapılabilecek bişey varsa size getirmeyi çok isterim şimdiden teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x