Eos değerleri

  • Merhabalar hocam, hasta erkek ve 38 yaşında. Hemogram kan sonucunda ise ; WBC : 10.66 HGB : 16.3 EOS# : 1.5 NEUT% : 49 EOS% : 14.1 diğerleri normaldir. Şikayeti ise ayaklarında yanma ve vücutta karıncalanma hissi. Buradaki EOS değerleri yüksek mi ve hangi bölüme başvurmak gerekir? Teşekkürler.

  • Doktor Cevabı:

    Geçmiş olsun. eozinofil düzeyi yüksek. hastanızın bir allerji-immunoloji uzmanına görünmesi uygun olur. bilgi ve randevu almak için www.allerjimerkezi.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. sağlıklı günler diliyorum.

    tarihinde cevapladı.

Ankara Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Milimetrik boyutlu fokuslar

    Merhaba övünç hanım, annem 46 yaşında ve son 1 aydır yoğun bir şekilde yaşadığı baş ağrıları yüzünden mr çekilmişti. ağrılarından dolayı yataktan dahi kalkamayacak hâlde. mr sonucu genel olarak temiz gibi ama içinde "periventriküler alanda t2 incelemede hiperintens milimetrik boyutlu birkaç adet fo...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Akçay Övünç Özön

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Memedeki farklılıklar

    Merhaba, doktor hanım. her iki mememde de dönem dönem şiddetli ağrı oluyor, meme uçlarım inanılmaz derece kaşınıyor. her iki meme ucumda da çatlak benzeri bir görünüm var, bu çatlak benzeri görünümün üzeri kimi zaman kabuk gibi ama daha yumuşak, beyaz/sarımtırak renkte bir dokuyla kaplanıyor lakin o...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Shahnaz Isgandarova

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolon kanseri

    Kanseri kanseri kanseri kanseri kanseri kolonkanseri kolonkanseri kolonkanseri hocam saygılar esim 26 ay evvel t3 n1 teşhisiyle ameliyat oldu kamo gorduhkanser hastası olup tedavisi yapılan hastalarda kanserin nuksetmesınde geç saatte uyumanın katkısı varmı dengeli ve saglılklı beslenmeyle beraber...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Osman Özdoğan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tah sonuç değerlendirme

    Merhaba hocam. bi düşük iki kimyasal gebelik yaşamıştım. tahlil sonuçlarım şu şekilde. sıkıntı var mı acaba? şimdiden teşekkürler amh 5.60 fsh. 7.40 estradiol. 30.90 tsh. 2.160 lh 16.30 prolaktin 20.00 trombofili paneli 6lı - normal i̇nositol kullanma önerisi geldi ama işe yarar mı bilemedim tekrar...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Övgü Doğan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tomografi sonucu

    Hocam iyi günler, babam 65 yaşında ve gençliğinden beri sigarayı çok fazla içen birisi. hala bile günde 1 2 paket içiyor. son zamanlarda çok fazla öksürdüğü için göğüs hastalıklarına başvurdu ve tomografi sonucu şöyle : kontrastli toraks bt i̇ncelemesi̇nde; toraks duvarını oluşturan kemik ve yumuşa...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ventriküler taşikardi

    Hocam kolay gelsin...34 yaş bay...hocam 10 yıldır dönemsel ek atimlarim oluyor... birgün bi stres haliyle bir başlıyor 30-45 gün arası hergün 100-150 civarı (benim hissettiklerim) oluyor bu dönemlerde holter taktiriyorum genelde max:200 civarı ves çıkıyor normal deniyordu... yaklaşık 4 yıl önce ki b...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kedi tırmalaması kuduz

    Merhaba hocam beni 4 gün önce kedi severken yanlışlıkla çok küçük çizdi yani başta kanamadı bile o kadar küçük bir çizgi gayet sağlıklıydı kucağıma falan geldi sevdirdi kendini bir problemi var gibi durmuyordu ama içim içimi yiyor kuduz olabilir miyim diye aşı için geç mi kaldım ve yaptırmam gerekir...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bırads 3 meme

    Merhaba hocam daha öncesinde de yardımcı olmuştunuz durumumu yorumlayarak affınıza sığınarak tekrar yazıyorum yeni sonuçlarım teşekkürler sol memede büyüğü üst dış kadranda 8 mm uzun aksta olmak üzere dağınık yerleşimli anekoik görünümde birkaç adet kistik oluşum izlenmektedir. sağ meme saat...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tomografi odasının olduğu koridorda beklemek zararı gebelikte

    Kemal hocam öncelikle sorularıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim hocam ben 35 haftalık hamileyim emar çektirmek zorunda kaldım eve emara gırmeden hocam tomografi odasının da olduğu koridorda beklemek zorunda kaldım akıl edemedim tomografının zarar verebileceğini bu süreçte bebeğim ne tü...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kolon kanseri

    Kanseri kanseri kanseri kanseri kanseri kanseri kolonkanseri kolonkanseri kolonkanseri hocam saygilar esim2yil 6 ay evvel3n1 teshisiyleevvel kolon kanserinden ameliyat ve kemo gordu dr kontrolerini 6ay ara ile oluyor geceleri 11-12ye dogru yatiyor sabahya10a dogru uyaniyor bu durum bagisikligini ol...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Nejdet Özalp

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yardımcı olursanız sevinirim

    Merhaba hocam koronayim çok fazla öksüruk yok hafif balgamlı ya döndü öksurup çıkarayım diye zorluyorum berrak balgam ve kan geliyor kötü bı duruma isaretmi sigara kullanmıyorum bugün 12. günüm koronada

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrfan UÇGUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Balgam hocam balgam

    Hocam sabah kalkıyorum öksürüyorum bsy yok gelmiyor 20 dakka sonra midem bulanıyor af edersiniz kusuyorum balgam ve su gibi köpük gibi bsyler kusuyorum bu balgamlarda da kahverengi lekeler var sureklı gün ıcınde bogazımı temızlerken de aynı sorunu yaşıyorum ama öksürük yok sigarayı bıraktım öksürük...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gebelik durumum

    Merhaba hocam 39+3 haftalık hamileyim daha önceleri geceleri mide yanmam olmuştu fakat geçiyordu son 2 gündür midem aşırı yanıyor geceleri ve kusma hissi geliyor birde bebeğimin hareketleri gayet güzel fakat kasılma çok oluyor gece sağa yatsam sağda sola yatsam solda kasıyor kendini topluyor canımı...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kızlık zarı

    Merhaba hocam ben size birşey sormak istiyorum ben masturbasyon yapan biriyim fakat üzerimde regl pedi iç çamaşırı pijama her zaman vardır. üç ay önce reglkken masturbasyon yaptıktan sonra vajinamda farklılıklar hissediyorum sanki genişlemiş gibi. i̇ki kez regl oldum ve bu regl dönemlerimde kanım ço...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kızlık zarı

    Merhaba ben 4 aydır evliyim ilk zamanlar şiddetli karın ağrısı sonrasında batma hissiyatını çok yaşadım jinekolojiye gidip muayene oldum kızlık zarını belirtti ve kızlık zarında sürekli batma hissediyorum ve halen geçmedi ilişkiye giremiyorum geçmesi için ne yapılması gerekiyor

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x