Ensede kitle

  • Merhaba hocam. Yaklaşık 2 hafta önce ensemde yuvarlak hareketsiz sert ağrısız bi kitle fark ettim. Tehlikeli bir durum olması söz konusu mu? 6 ay önce saç ekimi operasyonu yaptırmıştım. Onunla bir ilgisi olabilir mi?


İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Hocam bilgi verirmişiniz

    Dedemin tansiyon hiç düşmüyor baş ağrısı oluyor neden olur

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Özlem Er

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adem elması solunda şişlik benzeri çıkıntı

    Hocam saygılar. benim garip bir sorunum var umarım cevaplarsınız. genç bir erkeğim. yaklaşık 2-3 yıldır adem elması dediğimiz, sanırım larynx denen çıkıntının solunda şişlik benzeri bir şey hissediyorum. yani nasıl tarif edeyim, orada ele gelen bir kitle vs yok ancak yutkunurken aynaya baktığımda la...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Polisitemi vera

    Hocam merhabalar. benim 2018 den bu yana hct ve hb degerlerim hep yüksek (16.5-17.5 arası) eşlik eden herhangi bir şikayetim yok kendim de tıp ogrencisiyim dalak ve karaciğer palbe edilmiyor. son tahlilim şu şekilde; hb: 17.7 **** **** (n) plt: 381 (n) wbc: 7.6 (n) ldh normal sınırlar içerisinde eri...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Özlem Er

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Parakaval, interaortokaval, sol paraaortik kisa aksi 1 cm den küçük lenf no...

    Parakaval, interaortokaval, sol paraaortik kisa aksi 1 cm den küçük lenf nodiarı vardır. sorun yasarmiyim parakaval, interaortokaval, sol paraaortik kisa aksi bu tipbi terimleri vücudumuz neresi saygılarımla

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadri Altundağ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lenf şişikliği

    Hocam merhabalar benim sağ sol boynumda nohut küçüklüğünde lenf bezlerim şişti 2 aydır var 3 gün önce muayne oldum kan testi ve ultrason istendi kan temiz çıktı ulrasonda solda superiorda servikal juguler zincirde ve submandibuler lojda en büyükleri 23•7 mm , sağda 22•8 boyutunda olmak üzere çok s...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroit sonucu

    Sağolun hocam

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kolon kanseri

    Saygılar eşim t3n1 olarak kolon kanser olmuştu 3 yıl evvel ameliyat ve keno 6 seans gördü son kontrolde ca1919 cea ca15 normal değerde cıktı sadece ca125 70 yani yüksek cıktı bunun anlamı ne kanser nüksetmiş oluyormu aile hekimi önemsemedi sizin değerli görüşünüz ne hemogram hepsi normal crp2 cikti...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Özlem Er

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide gist mide

    Özlem hocam merhabalar daha önce gistle ilgili sorumu cevaplamışstınız.hocam eusla iaab biyopsisi yapılması yayılıma ya da nükse sebeb olur mu bu beni çok düşündürüyor dönerseniz çok mutlu olurum

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Özlem Er

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroit sonucu

    Sayın hocam merhabalar 27 yaşında bi bayanım 1 aydır yaklaşık yutkunma yutkunurken bogazda takılma nefes darlığı yemek yerken takılma sanki bogazımda bi erik varmış gibi sorun yasamaktayım . kbb muayenelerim normal çıktı mide icin endoskopi önerildi yaptırmadım daha tiroit testlerim yapıldı serbest...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kolon kanseri

    Saygılar eşim t3n1 olarak kolon kanser olmuştu 3 yıl evvel ameliyat ve keno 6 seans gördü son kontrolde ca1919 cea ca15 normal değerde cıktı sadece ca125 70 yani yüksek cıktı bunun anlamı ne kanser nüksetmiş oluyormu aile hekimi önemsemedi sizin değerli görüşünüz ne hemogram hepsi normal crp2 cikti...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolon kanseri

    Hocam saygilareşim t3n1 olarak kolon kanser olmuştu 3 yıl evvel ameliyat ve keno 6 seans gördü son kontrolde ca1919 cea ca15 normal değerde cıktı sadece ca125 70 yani yüksek cıktı bunun anlamı ne kanser nüksetmiş oluyormu aile hekimi önemsemedi sizin değerli görüşünüz ne hemogram hepsi normal crp2 c...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolon kanseri

    Hocam saygılar eşim t3n1 olarak kolon kanser olmuştu 3 yıl evvel ameliyat ve keno 6 seans gördü son kontrolde ca1919 cea ca15 normal değerde cıktı sadece ca125 70 yani yüksek cıktı bunun anlamı ne kanser nüksetmiş oluyormu aile hekimi önemsemedi sizin değerli görüşünüz ne hemogram hepsi normal crp2...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hamilelik olabilir mi

    Hocam merhaba, bakireyim adet olmam gereken günde sürtünmeli ilişki yaşadım asla boşalma olmadı zevk suyu var mıydı bilmiyorum. i̇lişkiden sonrada o akşam zaten adetimi gördüm. günü olduğu için. i̇ki hafta sonra korkup idrarda test yaptım negatif. bir sonraki adetimi 3 gün gecikmeli oldum çok panik...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik olurmu

    Merhaba hocam ben erkek arkadaşımla kiyafetler varken birlikte oldum sürtündük doğrusu bende etek iç çamaşırı ve külotlu çorap onda ise pantolon ve boxer vardı kucağına oturdum islaklik hissettim kendimde sperm kıyafetten geçip hamile bırakabilir mi hamile kalmak için vajen içine yada girişine mi bo...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İdrarsa gebelik testi

    Merhabalar hocam ilişkiden 43. 46. ve 60 gün sonra yapılan i̇drar’da gebeli̇k testi̇ kesin midir? bir sorum daha var hocam özür dileyerek soruyorum kilolu bir kadın yaklaşık 110 kg civarı 6 aylık hamile olsa bu hamileliği farketmemesi veya idrarda gebelik testinde çıkmaması olağan mıdır? 7...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Derman Başaran

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x