Enfeksiyon sorunu

  • Hemogram BASO% 0 L 0.3 - 1.5 % 0 0 WBC 5,6 N 4 - 10 K/UL 7,2 14.79 RBC 4,25 4,37 4.25 HGB 12,9 L 13 - 17 G/DL 12,9 13.52 HCT 36,6 L 40 - 54 % 37,7 39.67 PLT 235 N 150 - 500 K/UL 241 216 MCV 86 N 80 - 100 FL 86 93 MCH 30,3 N 27 - 32 pg 29,5 34,1 MCHC 35,2 N 32 - 36 G/DL 34,1 34.09 RDW 13,3 N 11 - 18 % 13,2 12.03 LYM% 41 N 25 - 50 % 38 2,7 MONO% 3 N 2 - 10 % 5 0,4 NEU% 54 N 50 - 80 % 54 3,9 EOS% 2 L 5 % 3 0,2 LYM 2,3 N 1 - 5 K/UL 38 2,7 MONO 0,2 N 0.1 - 1 K/UL 5 0,4 NEU 3 N 2 - 8 K/UL 54 3,9 EOS 0,1 L 0.4 K/UL 3 0,2 BASO 0 L 0.2 K/UL 0 0 MPV 11,7 H 6 - 11 FL 11,3 9.73 PCT 0,275 N 0.15 - 0.5 % 0,272 0.21 PDW 11,3 N 11 - 18 % 11 19 BİNALİ İNİK İdrar Onay Tarihi 17.11.2014 10:48:09 Tetkik Adı Sonuç Durum Normal Değer Birim Açıklama Sonuç 1 Sonuç 2 İdrar Tetkiki Bilirubin Negatif Negatif Negatif Keton Negatif Negatif Negatif Protein Negatif Negatif Negatif Nitrit Negatif Negatif Negatif Renk Açık Sarı Açık Sarı Açık Sarı Glukoz Negatif Negatif Negatif Dansite 1.016 1.007 1.006 pH 5.5 6.5 6 Lokosit Ca15 Ca15 5 Ürobilinojen 0.2 0.2 0.2 İdrar Mikroskopisi Eritrosit 1 45 Negatif Lökosit 1 Ca15 5 Yassı Epitel 2 2 6 ÜMİT TOKDAKAYA


İzmir Enfeksiyon Uzmanı uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Adet düzensizliği

    Merhabalar hocam ben selda. hocam ben 4 yıllık evliyim ben normal adet gününden 10 gün önce adet gördüm ve 3 gün boyunca koyu kahverengi leke geldi 3 günden sonra da kanama başladı çokk afedersiniz sümüksü şeklinde ve pıhtı geliyor bende siyah bende sağ tarafında polikistik over var hocam 4 cnm boyu...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Serkan Özkul

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hyplori ve gastrit

    Hocam yaşım 24 iki yıl önce mide bulanti hissi ve gaz şikayetiyle endoskopi oldum hyplori+++ çıktı ve kronik gastrit çıktı tedavi verdiler bir hafta kusa kusa anca kullanabildim bırakmak zorunda kaldım iki gez gaita testi yaptırdım ikiside negatif çıktı ki büyük ihtimalle yanlış sonuç çünkü tedavi o...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Levent Kurşun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kuduz riski

    Saygı değer hocam , kuduz bir hayvanın içtiği ya da yediği yiyeceğe temas sonucu kuduz riski var mıdır? mesela yarasa gibi. açik yara veyahut egzamali elden bulaşma ihtimali var mıdır? mesela zaman önemli midir ?yani içmeyi bıraktığı an temas etsek mesela ?yardımcı olur musunuz ?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Penisten gelen akıntı ne olabilir

    Hocam penisimi sıkınca akıntı gibi bişey geliyor idrar yaparken yanma vs bi sıkıntı yok genelde sabahları erekte olduğumda oluyor gün içimte erekte olmadığım zamanlardada olduğu oluyor zevk suyu gibide değil ben anlamadım 6-7 ay dır herhangi bir cinsel temasım olmadı bir enfeksiyon belirtisi olabili...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İlker Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kıduz aşısı

    Çok değerli hocam cevabınız için teşekkür ederim içim rahatlattınız peki bu üç ay içinde vurulduğum 10 doz kuduz aşısı yüzünden hayati bir tehlike oluşurmu yoksa oluşmazmı

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gözde uçan siyah nokta ve yapıştırıcı kaçması sorunu

    Hocam mrb birkaç sorum olacak cevaplama şansınız olursa sevinirim. sol gözüme japon yapistirici kacmasi sonucu ucan siyah nokta olusma ve gözde kanlanma sorunum var. nisanda olmuştu olay. geçen ay göz doktoruna gittim. inceledi ışıkla bakarak muayene yaptı. ama damla damlatmadı muayenede.. yapıştırı...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aygen Yiğit

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kuduz riski

    Hocam iyi günler,kedimin maması ve suyu balkonda yarasa gelip suyu ya da yaş mamasını yiyebilir mi ?dün akşam balkon da bir şeyin geçtiğini gördüm .hemen mamasını suyunu değistiriken su ve maması elime değdi. elimde hafif egzama gibi çatlaklar ve yaralar var .kuduz olma ihtimalim var mi ?ası olmama...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kuduz risk

    (#2380620) soru ya binayen hocam ensemi kolonya pecete ile sildikten sonra dus aldim aayaagimda kesikler vardibne zaman olduğunu hatirlamadigim muhtemelen olaydan bir gun sonra veya ayni gun tam bilmiyorum yara vardi dustaki su ile ayagima gelmis olsa kolonya ve peçete ile silmemize rağmen bir risk...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adetten sonra kasinti

    Hocam merhaba. ben her adetimin bitimine yakın kaşıntı, yanma ve kızarıklık yaşıyorum. diğer zamanlarda asla olmuyor ama ne zaman adet olsam hep bitimine yakın bu sorunu yaşıyorum. sebebi nedir?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kuduz aşısı

    Yani doktor bey bu 3 ay içinde vurulduğum 10 doz kuduz aşısı beni kuduz etmez dimi fazla aşı yüzünden kuduz olmam dimi takıntı yaptım kusura bakmayın

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Böbrek stenti

    Merhaba hocam, 70 yasindaki annemde böbrek taşı ve enfeksiyon tespit edilmisti. 8 hafta once stent takıldı. normalde bu hafta kontrolü vardı, fakat doktorumuzun sağlık problemlerinden dolayı üç hafta izinde olduğunu öğrendik. sizce böbrekte stentle ne kadar daha bekleyebilir, stent varken yine enfe...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Erdal Benli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kuduz virüsü

    Doktor bey son 3 ay içinde kedi yüzünden 4 yarasa yüzünde 4 ve kafamdan köpek ısırması nedeniyle 2 doz kuduz aşısı vuruldum son 3 ayda 10 doz aşı vuruldum acaba çok vurulduğum için aşı yüzünden kuduz olurmuyum çok korkuyorum

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gözde uçan siyah nokta ve yapıştırıcı kaçması sorunu

    Hocam sol gözüme japon yapistirici kacmasi sonucu ucan siyah nokta olusma ve gözde kanlanma sorunum oldu nisanda olmuştu olay. geçen ay göz doktoruna gittim. inceledi ışıkla bakarak muayene yaptı. ama damla damlatmadı muayenede.. yapıştırıcı kalıntısı olmadığını söyledi gözde. göz tansiyonu normal.b...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Altuğ Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sirkumvallat papilla

    Merhaba 26 yaşında bir kadınım. benim sorunum bir kaç aydır dilimin arkasındaki papillaların büyümesi. bir kaç önce bunları farkettim ama ağrı sızı yapmıyolarlardı. şimdi ise sanki yutkunurken dilimin üzerinde kalmış cisim var gibi hissediyorum bazen sağda hissediyorum bazen sol, dilimde beyazlık fa...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hakan Cıncık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Salya ve hastalık

    Hocam merhabalar bugün saat 16.00 civarında güneşli bir havada şehir merkezinde yürürken birden baş parmağımda ufacık bir damla gördüm birkaç dakika sonra sabunla yıkadım yıkadıktan 10-15 dakika sonra da dezenfektan sürdüm. hocam açıkçası kuduzdan çok korkuyorum baska bir şey yapmama gerek var mı ?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x