Endokrinoloji

  • Öncelikle kolay gelsin hocam çok özürdiliyorum rahatsızlık için.. 1 yıll önce bel fıtığı ameliyatı gecirdim l5-s1 seviyesi sekestre disk hernisinden. Daha sonraki asamada ılk ıkı ay hıc bır problemim yoktu. Bundan 2 ay sonda kasıgımda bir ağrı ve yanma hissi arada soğuk giriyor hissiyatı başladı ,sapnalır tarzda ağrı tam kasık üstünde oluştu. Ekim ayımda cinsel isteksizlik oldugunu sabah sertleşmesi olmadığımı hissettim ve doktora gittim. Sağ kasıgımdan ultrason verdi hormon testesteron seviyesine baktırdı alt abdomen mr istedi. Ultrasondan birşey cıkmadı testesteron sevıyem 1.197 2.198 3.test 327 cıktı. Alt abdomen mr istendi difizyon mr istendi ikisindede hiç bir sorUn çıkmadı. testıslerımın içinde birşeylerin hareket ettıgını hissedıyorum karıncalanma şeklinde.. sabahları sertleşme yok meni şeklim değişik geliyor . Bel fıtığı amelıyatından kaynaklı olabılir mi? Siyatikten olabilir mi bunlar düşüklüğe sebeb olabilir mi?Testesteron üretimi sinirlerle alakalı bir durum mudur yoksa damarsal mıdır ? Bel fıtığı amelıyatı sonrası böyle şeyler gorulebılır mi? 8 aydır çekiyorum bu durumu ve artık psikolojik olarak çökmüş durumdayım ...hipokrat aşkına cevaplayın hocam

  • Doktor Cevabı:

    Iyi günler,0 532 367 **** numaralı şahsi telefonumdan arayarak bana ulaşabilirsiniz.sorularınızı yanıtlamak ve size yardımcı olmak isterim.geçmiş olsun

    tarihinde cevapladı.
  • Hocam malesef ki numaranizin yarışı gözükmüyor sistem filtrelemis çok özür dileyerek 0.5.4.2.8.1.7.3.7.4.9 numarasına mesaj atma şansınız olur mu?

  • Doktor Cevabı:

    Ben sizi arayacağım teşekkürler

    tarihinde cevapladı.

Bursa Ürolog uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kortizol pihtilasma

    Merhaba hocam benim 4 yasinda 1 oglum var ondan sonra 4 kimyasal bir dis gebeligim oldu hasimato hastasiyim troid degerlerim nirmal ama mthfr677 ve pai heterizigot bir sonraki gebelikte prednol 4mg ve heparin onerildi ama prednol bebek icin baya sakincalari varmis kullanmamda sakinca okur mu acaba b...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yumurtlama bozukluğu

    Hocam merhaba.. pcos hastasıyım. adetin 4.günü femara başladım günde iki tane.. adetin 13.günü 11.5mm de çatlamış yumurta. çok erken değil mi? boyutu küçük olunca kalitesi düşük mü olur acaba? gebelik ihtimali yaratabilir mi bu büyüklük. bir de bugün adetin 22.günü daha önce hiç olmayan kasıklarda b...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Spermiyogram

    Sperm yogunlugu 108.000.000

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Burak Sivaslıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İnfertilite

    Hocam merhaba.. pcos hastasıyım aynı zamanda haşimato var. adetin 4.günü femara başladım günde iki tane.. adetin 13.günü 11.5mm de çatlamış yumurta. çok erken değil mi? boyutu küçük olunca kalitesi düşük mü olur acaba?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Penisin içine yabancı cisim kacmasi

    Hocam iyi günler 25 yaşındayım bundan 8 yıl önce penisimin icine toplu iğne kaçtı (iğnenin sivri kısmı penisin uç kısmına denk gelecek şekilde) bu zamana kadar bir problem yaşamadım fakat son 3 aydır ilk ilişkiden sonra ikinci kez ereksiyonda zorluk çekiyorum bir ilgisi olabilir mi? teşekkür ediyoru...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Cevdet Kaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İnfertilite

    Hayırlı ramazanlar dilerim hocam, bütün tetkikleri yaptım hocam sperm değ**** 4 milim sperm konst. 55 milyon ileri hareket 46.0 toplam hareket 57.0 hsreketsizlik 43.0 morfoloji 14 hocam eşimin adet döngüsü günü şaşmıyor 28 günde bir.. hsg yaptık 1 yıl önce tüpler açık.. yumurtalar büyüyor artı iki a...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Burak Sivaslıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Trental zeucit

    Hocam iyi gùnler.1 senedir cocuk istiyoruz ama olmuyor.3ay ònce ben ùrolojiye esim kadin doguma gitti.esime doktor hamilelige engel bir durum yok dedi.ùrolog hekim benden spermtesti istedi sonuclardan sonra klomen ve trantel yazdi ancak bu haplar bende baş dònmesi mide bulantisi yaptigi icin zeucit...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Übeyt Akçin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Randevu geçerli mi

    Tuğçe hocam merhaba,infertilite için sizden randevu aldım .sistem 20 mayıs 15:30 a verdi fakat 17 mayısta yapmış olduğunuz yorumunuzu okudum pandemi dolayısıyla acil olmayan vakalara bakmıyoruz yazmışsınız. 20 mayıs içinde geçerli mi bu yorumunuz.

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Tuğçe Arslanoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İnfertillite

    Bütün tetkikleri yaptım hocam sperm değ**** 4 milim sperm konst. 55 milyon ileri hareket 46.0 toplam hareket 57.0 hsreketsizlik 43.0 morfoloji 14 hocam eşimin adet döngüsü günü şaşmıyor 28 günde bir.. hsg yaptık 1 yıl önce tüpler açık.. yumurtalar büyüyor artı iki ay doktorda yumurta için ve bu çatl...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Abdullah Arman Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bebeğimiz olmuyor

    Hocam 2 senedir çocuğumuz olmuyor eşimde çift taraflı varikosel var sorun teşkil etmiyor dendi ama birde meni hicbi sekilde tazyikli çıkmıyor sebebi ne olabilir

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Burak Sivaslıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sorun var midir

    Görünüm berrak ,ileri hareketlilik pr %44 , yerinde hareketlilik 6 ,0, fonksiyonel sperm kons 14.3 viskozite normal, kruger 14.0 , hacim 1.5 toplam hareketli sperm kons. 80.6, fonksiyonel sperm 21.5, wbc kansantrasyonu

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Burak Sivaslıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Klomen tedavisi

    Hocam levotiron kullandığım zaman aç karnına ve ilaç almadan kan verdim tsh 4.44 çıkmıştı normal dediler 5 in altında dediler 10 yıl önce anti tpo bakıldı 600 çıkmıştı ilerde tsh yükselirse levotiron kullan dediler 1 yıl önce tsh 30 çıktı doğumdan sonra ve o zaman levotiron 50 mg kullanıyorum dün ul...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İnfertilite

    Hacım 4 milim sperm konst. 55 milyon ileri hareket 46.0 toplam hareket 57.0 hsreketsizlik 43.0 morfoloji 14 hocam eşimin adet döngüsü günü şaşmıyor 28 günde bir.. hsg yaptık 1 yıl önce tüpler açık.. yumurtalar büyüyor artı iki ay doktorda yumurta için ve bu çatlama için iğne kullandı.. sonuç al...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İnfertilite

    İnfertillite merhaba hocam sperm değerlerim normal 4 yaşında çocuğum var 2 yıldır çocuk istiyorum lakin kısmet olmadı ne yapabilirim hocam eşimde sağlıklı bende sperm dna hasarı olabilir mi.. ya da dna da sıkıntı olsaydı hiç mi çocuğum olmaz mıydı sebebi bilinmeyen kısırlık denildi ne önerirsiniz

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Klomen tedavisi

    Hocam 2 yaşında bir kızım var çocuk istiyoruz 6 ay denedik olmadı amh 0.3 çıkmıştı diğer hormonlar normal haşimoto olduğu için levotiron kullanıyorum gebelik için bu ay klomen verdiler henüz başlamadım sizce faydası olur mu bide yumurta azlığı gebeliğe engel değil ama bana gittiğim hiçbir doktor seb...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x