Elleacnelle

  • Elleacnelle 21 gunluk tqbletini doktrum yazdi .bu ilac bitince 1hafta icinde mi gidecez doktora yoksa bittikten 1 hafta sonra mi gidilecek


İstanbul Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Rahim kalınlaşması

    Merhabalar hocam, annemin patoloji sonucunda irregüler proliferasyon, polip, naboty kisti çıktı hormon tedavisine başlayın dedi doktor primolut ilacını yazdı ve adetin ilk gününden itibaren 15-25 arası günlerde günde bir tablet kullanın ve 3 döngü bu şekilde devam edin dediler ama internette günde...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ektopik gebelik

    Hocam günaydın hemen cevap verdınız cok teşekkür ederim . degerım 55 ike adet gordum yaklasık 1 hafta sürdü. biyokimyasal gebelikte kanama ıle degerler dusmez miydi ? biraz endişeliyim o yüzden sacma sorular soruyor olabilirim kusuruma bakmayın lütfen

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cinsel yolla bulaşan hastalık

    Merhabalar hocam. benim size bir sorum olacaktı. bundan yaklaşık 1 sene önce eski erkek arkadaşımla oral seks yaşadık yalnız şunu belirtmek istiyorum ki ikimizin de ilk cinsel deneyimiydi daha önce kimseyle öpüşmemiş insanlardık. acaba birbirimize hastalık geçirme ihtimalimiz var mıdır? ben deneyimd...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ozan Doğan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Beta hcg yavaş artmasi

    Hocam merhabalar 6 eylül son adet tarihim 10 ekimde beta hcg 1117 12 ekim 1888 14 ekim 2440 16 ekim 3540 beta hcg yavas artiyor kese gozuktu dis gebelik degil dedi doktor ancak sagliksiz gebelik kurtaj yapalım demekte sizce beklemelimiyim takipte kalıp yoksa kurtajmi olmaliyim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ektopik gebelik

    Ektopik gebelik merhabalar ilk gebeliğim ve dıs gebelik teşhisi konuldu. beta hcg degerlerım 58-55-62- (adet gordum yaklasık 1 hafta kadar )-93 .93 iken iğne (50mg)yapıldı ve 7. gun 144 beta gozlendı. 2. iğneyi oldum (90mg)ve suan beklıyorum. sol yumurtalık yanında bulgu gözlendi. sizce iğne ile so...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mehmet Fırat Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ektopik gebelik

    Merhabalar ilk gebeliğim ve dıs gebelik teşhisi konuldu. beta hcg degerlerım 58-55-62-93 93 iken iğne (50mg)yapıldı ve 7. gun 144 beta gozlendı. 2. iğneyi oldum (90mg)ve suan beklıyorum. sol yumurtalık yanında bulgu gözlendi. sizce iğne ile sonlanacak mı bu durum ?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kasık ağrısı

    Merhaba. adet olacakmış gibi ağrım ve son birkaç gündür kahverengi akıntım var. fakat adet olmuyorum, birkaç gün önce dr a sağ kasık ağrısı şikayetiyle gittim yumurtan çatlamış dedi. kaç gündür adet bekliyorum gelmiyor. bu mümkün mü? erken çatlaması ve gelmemesi? bu aralar da aşırı stresli bir dönem...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hsv2 ve rahim ağzı

    Hocam bende hsv2 var yani genital bölgemde sivilce gibi bi şişlik oluyor 1 hasta sonra geçiyor regl dönemlerine yakın oluşuyor. bunun rahim ağzına etkisi var mi smear aldigidimda hsil, lsil ya da ascus a neden olur mu ? yoksa bunları sadece hpv virüsü mu yapıyor. yardımcı olursanız sevinirim.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kronik servisit

    Hocam merhaba. size daha önce de yazmıştım. 3 aylık evliyim. iliski sonrasi leke ve aci sikayetiyle muayene olmustum. enfeksiyon ve rahim agzi erozyon görülmüştü. smear ascus hpv negatif biyopsi kronik servisit geldi. enfeksiyon icin kutu kutu ilac kullandim. ancak sikayetim leke aci akinti vs devam...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mastürbasyon yaparken kan gelmesi

    Merhabalar başak hanım, ben bakireyken gebe kaldım 4-5 ay önce ve kürtaj oldum. doktor kızlık zarımın zarar görmediğini bekaretimin devam ettiğini söyledi. bu operasyondan sonra her mastürbasyon yapışımda kanama oluyor(parmağımı sokuyorum ve bunu önceden de yapıyordum) bunun sebebi ne olabilir? bu a...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Başak Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Servisit ve tedavi

    Hocam merhaba.. size daha once de yazmistim. 3 aylik evliyim iliski sonrasi leke ve aci sikayetiyle muayene olmustum enfeksiyon ve rahim agzi erozyon görüldü. smear ascus hpv negatif biyopsi kronik servisit geldi. enfeksiyon icin ilac verilmisti sonrasinda kultur alindi temiz geldi ancak leke aci si...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hüseyin Pehlivan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mastürbasyon

    Merhabalar hocam size bir sorum olacaktı ben mastürbasyon yapıyorum yanlız iç çamaşırını genitalin araya sıkıştırarak ileri geri yapıyorum içeriye bir cisim sokmadım ama iç çamaşırım vajinanın oraya denk geliyor bu şekilde yapılan mastürbasyon kızlık bozar mı

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tarlusan hamileliğe engelmi?

    Çok tşk ederim hocam

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Septom kayması

    Merhaba iyi geceler, benim şöyle bir sorum olacak size. 1 aylık evliğim ve gerdek gecemde kan gelmedi, ama evlendiğim günden beri geçmek bilmeyen bir idrar yolu enfeksiyonum var ilaç kullanmama rağmen geçmedi hala. aynı zamn da her ilişkiye girdiğim de canım çok yanıyor kasıklarım da ağrı oluyor eşi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hymen zarı

    Hocam merhabalar iç çamaşır üstünden yapılan mast hymen zarar verir mi olaydan 6-7 saat sonra kan gördüm ama adet olmuşum adet kanıyla gelmiş olabilir mi boşamı panik yapıyorum teşekkür ederim şimdiden cevabınız için

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Esra Ayşin Tonguç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x