Elle gebelik

  • Merhabalar hocam Sözlümün penisini bi süre pantalonun üzerinden dokundum tatmin etmeye çalıştım boşalmadı ama zevk suyu vs gelmiştir diye düşünüyorum sonra ben bu olayı unutup evime geçtiğimde bir çok şeye dokundum daha sonrasında elime kolanya sıktım sonrasında birşeyle masturbasyon yapmaya başladım sonuç olarak o elimle dokundum bu şekilde gebelik olabilir mi okb hastasıyım hocam yanıtlarsanız cok sevinirim yumurtlama dönemimdeyim. Kesinlikle boşalsa bile boxerından pantalonun üstüne gecip dokunduğumda benim elime gelip sonrasında vajınama masturbasyon yapmamla hamile kalamam dimi hocam lütfen yanıtınızı bekliyorum cok korkuyorum (Kesinlikle böyle birşey olamaz diyebilir miyiz?)


Kahramanmaraş Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Douglasta sivi

    Doktor bey merhaba douglasta sivi ve sol overde 34×22 kist var dediler adete 3 gün kala kasik agrisi ve bacak ağrısı ile gittim bu teşhis koyuldu diğer ay gittiğim de sivi az di doktor gecer dedi diğer ay gittiğim de artmış ağrıyı sivi yapar dedi tümör markerlerime bakıldı değerler normal geldi emar...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadir Güzin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet geci̇kmesi̇

    Hocam merhaba erkek arkadaşımla adetten 2 gün sonra 23 temmuzda sürütnme ile ilişki yaşadık.bende iç çamaşırı vardı onda ise bir şey yoktu daha sonrasında her seferinde boşalacağını hissedip gidip başka bir yere boşalsa da ben zevk suyundan şüphelenip hemen ertesi gün hapı içtim.i̇lişkiden 13 gün so...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadir Güzin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik ihtimali

    Hocam merhaba bilgilerinize cevaplarınıza çok güveniyorum ilişkiden 11 gün sonra beta hcg 0.1 ise 40 gün ve 56 gün sonra yapılan evde gebelik testleri de negatifse 2 defa da adet görüldü biri tam zamanında biri ise 2 gün gecikmeli artık gebelik yoktur değil mi

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadir Güzin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tüm batın ultrason yoğun gaz, sık idrar, idrarda sızı,

    Hocam merhaba, 56 yaşında annemde yapılan tüm batın ultrasonda midede aşırı gaz ve 1.derece karaciğer yağlanması çıktı. ek olarak kum döküyormus. benim sorunum şu: annemde ilaç kullanmazsa 2 günde bir idrarda yanmaya eşlik eden mide ağrısı, bacaklarda ağrı oluyor. mide bulantısı ayrıca. i̇drarda yan...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Seröz adenofibrom

    Seröz adenofibrom merhaba sol tüpte oluşan dış gebelik sonucu yapılan laparoskopide sol overda bir oluşum göründüğü için pataloji alındı sonuç seröz yumurtalık adenefibromu çıktı. doktor 6 ayda bir takip önerdi. bunun için başka yapmam gereken bir sey var mı acaba? pataloji sonuçlarının hatalı çıkm...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Dede

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hamilemiyi

    Merhaba hocam size bir sorum olacakti ben sevgilimle oncelikle surtunmeli iliski yasadim fakat uzerimizde bisey yoktu ciplaktik onun penisi benim vajinama girer gibi oldu ve ben istemedim.adetimden bir gun once yasandi bu olay adetimde geldi bosalmadigini soyledi ama zevk suyundan emin degiliz ve ko...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadir Güzin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Test sonucu

    Merhaba hocam ben 31 yasında 1 senelik evli bir kadınım adetimin 2. gunu yaptirdigim test sonuclari fsh 10.40 referans araligi 3-12 lh 10.80 referans araligi 2_ 12 e2 46 referans aralingi 30-90 amh değerim iyise1.80. vajinal ultrasonda yumurtalıklarım değerlendirildi ve iyi dendi. adetlerim hep düz...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadir Güzin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Küvette hamile kalınır mı

    Hocam merhaba cevaplarsanız çok sevinirim küvette bir sevişme yaşadık ve suya bir boşalma oldu ama hiç bir şekilde temas olmadı aramızda su sıcaktı bide ikimizde de şort vardı bu durumlarda hamile kalma olasılığı var mıdır su yardımıyla vajinaya sperm bulaşmış olabilir mi bu hamilelik yaratır mı?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adetin geç sökülmesi

    Hocam merhaba ben 32 yaşında bekar bir bayanım benim sorum adetim geç sökülüyor. adet takvimin normal geç veya erken adet olma gibi bir sorunum yok sadece adetim ilk 4 gün çamur gibi koyu kahverengi şeklinde leke halinde geliyor 4.gününden sonra kırmızıya dönüp artıyor. daha önce doktora gittim ultr...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadir Güzin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hormon dengesi

    Merhaba hocam adetimin 5. gunu yaptirdigim test sonuclari fsh 9.20 referans araligi 3-12 lh 11 referans araligi 2_ 12 e2 124 referans araligi 30-90 amh 1.80 vajinal ultrasonda herhangi bir kist saptanmadi hag raporumda tuplerim acik merak ettigim e2 degerimin yuksek cikmasinin sebebi adetin 5. gun...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadir Güzin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Promen k ne kadar sürede etki eder

    Merhaba eşim promen k kullaniyor benim sorum promen k ne kadar sürede etki eder spermi yavaş eşimin en kısa süre ne kadardr ilk ay promen k yi 5 gün icti çatlma ignesi oldum gebelik olmadı acaba bu ay olurmu

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Aytekin Altıntaş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Jinekolojik onkoloji

    Merhaba sayın kadir hocam, anneannem 75 yaşında bir süre önce karında asit birikimi sonrası biyopsi alındı ve biyopsi sonucunda adenokarsinom çıktı. daha önce over kistinden ameliyat olmuştu ama o zaman temiz çıkmıştı. şimdi karından alınan örneğin biyopsi raporunda primeri over ve metastazı oment...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadir Güzin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Adet gecikmesi

    Beyaz akıntım oluyor ve yumurta akı gibi adetimin başlayacağına mi işaret

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet gecikmesi

    Merhaba en son adet başlangıç tarihim 19 mayıstı ama ilk gün adetim olmadı 20 diyebilirz bugün 23 haziran 3 gün gecikti tarlusal kullanmalı mıyım

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yumurtalık kanseri mı

    Sayın hocam merhabalar sizin değerleri bilgilerinize ihtiyacım var. yaşım 24 bayanım 9 ay önce sezeryan ile doğum yaptım. son 15 gündür karnımda şişlik hissediyorum bu genelde üşütünce oluyor. adetim düzenli geliyor. adet dışı bir kanamam yok kilo kaybım yok. doğumdan 10 gün sonra kadın doğum uzmanı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Selahattin Kumru

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x