Eklem agrilari

  • Hocam merhaba.itp hastasiyim ve Son 2 senede aralıklarla kortizon kullandim.eklem diz el gibi yerlerde ve bazen kalcamdan gelen geçmeyen agrilarim oluyor. Defalarca enfeksiyon ve lupus gibi otoimmün hastalık testleri yapıldı bir şey çıkmadı. Ama merdiven çıkarken bile dizlerim duğum düğüm olup yandığını hissediyorum.değerli yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim

  • Doktor Cevabı:

    Ortopedi uzmanının görmesinde büyük fayda olur. incelemek gerekiyor. bu yankinmalarinizin nedeni bu hastalıktır demek çok zor. geçmiş olsun.

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Ortopedi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kabizlik dişkilama güçlüğü

    Yoğun iş temponuzda vakit ayırıp cevapladığınız için çok teşekkür ederim.hocam bir soru daha sorsam izniniz olursa anal fissür ameliyatı olursam yani iç sfrinkler kası kesilirse benim kabızlık sorunuma çözüm olurmu rahat dışkılama yaparmıyım.yada botilinium toksini yaptırsam rahatlama olurmu.ilaçlar...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mitral kapak ucu kalinligi

    Hocam 24 yaşında bayanım.yaklasik 1 yıl önce kalp carpintisiyla doktora gittim. eko ve holter yapıldı.holterde kalpte ritim bozukluğu cıktı.eko da şöyle yaziyor mitral kapagi kapak uclari kalin sağ kalp bosluklari normal genislikte.hasta tasikardik izlendi.my eser derece.bu sekile yaziyor bana sorun...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Şan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kalp ağrısı gibi

    İyi günler hocam.27 yaşındayım yaklaşık 1 buçuk yıldır kalbimin ağrıdığında kanaatindeydim ama hiç nefes darlığım olmadı.sadece geçen gün duşta hafif bir nefes sarığı ve baş dönmesi yaşadım sonra bidaha olmadı.1 buçuk yıldır ağırlarım değişiklikler gösterdi.geceler uyutmayan son köprücük kemiği sol...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Güllü Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sabahları kalkınca yorgunluk kaslarda güçsüzlük

    Alt 135 (0-41) ast 56 (0-40) anti hcv negatif hbsag negatif tsh 1.81 (0.270-4.20) total kolestrol 207 (0-200) trigliserid 220 (0-200) alp 53(40-130) albumin 49(34-48) ggt 42(7-60) kreatinin 0.93(0.5-1.4) ure 29(10-50) total bilirubin 0.79(0-1.2) direk bilirubin 0.29(0-0.6) total protein 82(64-83) bu...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sırt fıtıgı

    Merhaba hocam mr sonucum bulgular lomber lordoz normaldir. tum duzeylerde vertebra korpus yukseklikleri ve dizilimleri normaldir. t11 ve t12 vertebralara uygulanmis fiksator materyallere ait sinyal artefaktlari mevcuttur. t11-12 duzeyinde vertebra posterior elemanlari operedir. posterior paraverteb...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. E. Onur Kulaksızoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kas fasya yırtığı

    Merhaba sayın hocam, affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum, kaslar daki fasya yırtığı acı ve ağrı yapar mı? baldır ve uyluk kasların daki fasya yırtığını tespit etmek için mr gereklimidir?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hasan Tatari

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Trismus çene rahatsızlığı

    Merhaba hocam sorum 5 gün önce çürük diş için dr gittim dr dişinize dolgu yapmamız lazım küçük bir çürük dedi tamam dedim diş sol alt çiğneyici büyük diş bu arada anestezi yapıldı sonrasında dolgu yapıldı bu arada dolgu öncesi flim vs çekilmedi evime gittim anestezi etkisi geçtikten sonra sol çenemd...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Dt. Tansu Erakman

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kas ağrıları

    24 -195 hocam

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yürürken kalpte sıkıntı

    5 ay öncee yapılmıştı elektrofizyolojik çalışma ve anjio sonuç normal çıkmıştı ve ilaç tedaviside verilmedi. fakat eko bulguları da normal sol ventrekül sistolik fonksiyonu normal sağ ventrekül çapi ve fonksiyonu mitral kapak fibrotik yapidadir mn my yazıyordu.şuanda bile ani nefes kesilir güm diye...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Güllü Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Halsizlik ve grip

    İyi günler doktor bey benim sorum biraz uzun rica etsem cevaplarmısınız.özellikle kış aylarında sadece bir defa grip olurken 2 yıldır 10un üzerinde grip oldum, sürekli üst ve alt solunum enfeksiyonu geçirdim, boğaz ağrısı kas ağrısı ve halsizlik geçmedi, ev işi yaparken sürekli omuzdan yorulma el ve...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyun düzleşme

    Hocam bende boyun düzleşmesi var beyin cerrahına gittim emar çekindim boyun kemin deyişik bişey olmuş düzleşmen ilerlemiş dedi kas ve sinirlere baskı yapıyo dedi felaket sırt baş çene kulak arkası koltuk altıma göğüs üstüme doğru inanılmaz felaket ağrılarım var hiç geçmeyen buna yapacak bişey yok se...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Fzt. Burak Pekdoğan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dilde batma kaşıntı

    Hocam merhaba. bugün aile hekimime boğazda ağrı/takılma hissi ve dilde batma hissi sebebiyle başvurdum. farenjit dedi. ve dil arkası dıl kökünde iltihap var dedi.gargara ve antibiyotik verdi. henüz antibiyotige baslamadim ama dilde kaşıntı ve batma hissi için doktorum bir şey demedi.yukarda söylediğ...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Derya GİRGİN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kulunç tedavisi

    Doktor hanım omuz ve sırtımda kulunç var yorgun ve halsiz oluyorum normal mi 3 aydan fazla kas gevşetici kullanıyorum geçmedi

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Serap Latif Raif

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bacak damar tıkanıklığı

    Hocam merhaba. 26 yaşındayım geçen yıllarda aniden bacağımda bölgesel tüy dökülmesi oldu (dizimin üstü, ayak bileğimin üstü) ve her iki ayağımın baş parmağının tam ortasında tüy döküldü önceden pek önemsemedim ama o bölgelerde bir daha hiç tüy çıkmadı. başparmakta tüy dökülmesi bacak damar tıkanıklı...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Süleyman Tanrıverdi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Enfeksiyon kas erimesi yapar mı

    Merhaba hocam 6 aydır vücudumda seğirme karın ağrısı ve bacağın iç kısmında incelme var karın ağrısı ve seğirme aynı anda başladı bel emr iğnesiz emg ve kan tahlilim normal segirmem karın ağrısıyla beraber oluyor beni endişelendiren bacağımda incelme var size sorum acaba enfeksiyon kas erimesi ve s...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x