E2 değeri ne olmalı

  • Dr hanım merhabalar.Ciddi anlamda pos hastasıyım.Klomen günde 2 defa 5 günde yumurtam gelişmedi.Günde 3,7 günde 17mm ulaştı.Estradiol(E2)hormonum 151 çıkmıştı Cumartesi günü.Doktorum hormon değeri düşük dedi.Bugün akşam çatlatma iğnesi vurulacam.Moralim bozuk E2 değeri yumurtanın kalitesini belirtiyormuş büyüklükle birlikte.400 ile 600 arasında olması lazımmış diye duydum.Normalde E2 değeri kaç olması lazım.Saygılarımla

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba, e2 değeri adet dönemine göre ve kişiden kişiye farklılıklar gösterir. klomen ve benzeri ilaç kullanımında ise yine kişisel farklılıklar oluyor.bir anlamda yumurtanın kalitesini ve sayısını gösteriyor.17 mm ve tek yumurta için bu değer normaldir.ama gebe kalabilmek için düşüktür. selamlar. kolay gelsin. op.dr.filiz ak. şişli/ist 0212 233****

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Gebelik için hormon tahlillerim lütfen hocam bakın

    Gebelik öncesi hormon değerleri yaş 19 total testesteron 60.99 referans değeri 14-76 prolaktin sonuç 17.29 referans değeri 2.8-29.2 lüteinizan hormon(lh sonuç. 2.73 vitamin b12 sonuç 278 referans değeri 211-911 tsh sonuç 4.68 referans değeri 0.35-5.5 follikul stimülan hormon (fsh) sonuç 7.74 estradi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Başak Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Non klasik konjentinal adrenal hiperplazi

    İyi gunler hocam ben nonklasik kahliyim bir senedir cocuk deniyoruz olmuor fsh8.5 lh5.240 e2 33 progesteron 6.44 total testesteron 67.91 dheaso4 442 17hidroksiprogesteron 9.97 delta androstenedion 4.84 acth 17.1 rahim filminde tupler açık eşimin sperm sayisi yeterli ocak ayinda bakilan amh 3.67 kah...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon değerleri

    Merhaba hocam, gebe kalmak adına doktora gittiğimde hormon testi yapıldı değerler şöyle; fsh :4.6 lh: 3.8 prolaktin:29.7 tsh:3.15 estradiol:78.5 değerler hakkında ne söylenebilir yardımcı olursanız sevinirim. iyi çalışmalar.

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Fsh değerim 13 gebeliğe engel midir.

    Merhaba hocam 42 yaşındayım fsh:13 lh:14 e2:84,13 tsh:3,15 t3:5,09 t4:18,48 prolaktin:15,55 sonuçlarım. düzenli adet görüyorum ama hamile kalamıyorum. sonuçlarıma göre bilgi verirseniz çok sevinirim. şimdiden tşk ederim.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet azlığı

    Teşekkür ederim bir sorum daha olucak evlendiğimde bu degerlerle hamile kalmam zor olurmu çünkü adetliyken e2 50 nin altında olmalı fsh de 8 in altında olmalı dediler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tüp bebek.............

    Hocam mrb. bir sorum olacak, reglin 3.günü e2, lh ve progesteron kaç olmalı hocam? e2 değerinin 19 olması tüp bebek öncesi normalmidir? bu arada 2.deneme için tedavim başladı hocam 2 gün önce..3.gün yapılan kontrollerimde yumurta sayısı az göründü, yani bu benim4 aydır kullandığım takviyelerin hiçbi...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Sevinç Ege

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tüp bebek ve hormonlar

    Hocam mrb. bir sorum olacak, reglin 3.günü e2, lh ve progesteron kaç olmalı hocam? e2 değerinin 19 olması tüp bebek öncesi normalmidir?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Endo hastası..çok umutsuz..cevaplarsanız çok sevinirim

    Merhabalar ;1 yıllık evli 10 yıllık endo hastasıyım.34 yaşındayım.24 günde 1 düzenli regl oluyorum.reglin ilk 2 günü ağrılarım dışında başkaca sorunum yok.sağ ve sol overde kistlerim var.7,5 cm ve 4 cm.çocuk istediğimiz için hormon testine bakıldı.adetimin 3.gunu fsh 16.70 prolaktin 20.31.e2 30 lh 4...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Değerlerim normal mi?

    Merhaba, sperm hareketsizliği nedeniyle tup bebek tedavisine başlayacağız. regl 2. günü tahlil sonuçlarım amh:1.32 fsh: 6.89 ( folikuler faz 3.03-8.78) e2 : 61( folikuler phase 12.4-233) lh: 2.57 ( folikuler faz 2.12-10.89) progesteron : 0.65 amh çok mu düşük? fsh ve e2 değerleri normal...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Volkan Aksakallı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hsg ve hormonlar

    Hocam mrb. dün hsg çekildi.sonucunda sağ tüpümün tamamen açık, sol tüpümün ise uç kısımlarına doğru genişleme olduğunu söyledi gittiğim hekim. hocam tam olarak telaffuz edebildimmi bilmiyorum. bikaç ay bekleyelim dedi. asıl sormak istediğim sol tüpteki bu genişleme benim gebe kalmama engelmidir hoca...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yüksek lh değeri

    Merhaba adetimin 3. günü hormon testleri yaptırdım. yaşım 28 hsg çekildi bir sorun yok eşimede testler yapıldı ondada sorun yok. benim lh çok yüksek çıktı bu durumda gebelik için şans olabilir mi? iki kez femara kulandım 2 doz. ama yumurtlama oluşmadı. pkoluyum tedavisiz olan bir çocuğum var. tsh...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormonlarr

    Regli 2 ayı geçiyor olmadım. doktora gittim hormonlara bakmak için kan aldı sonuçlar fsh 4.42 lh 21.60 e2 196.7 çıktı benden tekrar kan tahlili istedi adet döneminde iken bu sonuçların normal değeri kaç olmalı 19 yasindayim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ahat Selman Laçin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Fsh menepoz demek mi?

    39 yaşındayım 1 oğlum var 8 yaşında. tekrar bir çocuk istiyoruz.3 ay önce doktora gittim yumurta vardı çatlama iğnesi kullandim ama gebelik olmadı bu ay tekrar gittim ve fsh değeri 23.19 çıktı. 2 ay önce 7 idi.dünyam başıma yıkıldı. bugün yaptırdım tahlili adetin 2.günü fsh kötü çıkınca doktorum ya...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çocuk sahibi olmal için

    Benim 3.günü hormon sonuçlarım şöyle e2 32- fsh 9.92- lh 7.41-prolktn 22-ft3 2.81- ft4 0.88-tsh 2.41 eşimin 2.5 perhiz sonucu verdiği test hacim 6 ml sayı 21 milyon/ml ph 8 normal form 1 ileri hareketlilik(+4)hızlı 6 ileri hareketlilik yavaş(+3) 13 bunların üstünde durdu doktor ama ilaç ve...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Filip Taşhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon testleri yaptırdım, sonuçlarını değerlendirebilir misiniz?

    Merhaba seval hanım, ben 34 yaşındayım. bir kaç haftaya 35 olacağım. bebek düşünüyoruz . 5 aydır olmayınca adetin 3. günü hormon tahlilleri yaptırdım . en son 1 eylülde regl oldum. sonuçlarım aşağıda. amh ım düşük çok üzüldüm ama diğer değerlerim normal. sonuçları yorumlarsanız çok sevinirim....

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x