Düzensiz adet kanaması

  • Merhaba hocam ben 26 yaşındayım 13 senedir düzensiz regl oluyorum polikistik teşhisiyle doğum kontrol hapları içiyorum yıllardır ve en son gittiğim 2 ayrı jinekoloji uzm. bana rahimde kist görmediklerini yine de regl görmek için haplara devam etmem gerektiğini söylediler.bir endokrin uzmanına danışmam gerektiği tavsiye edildi açıkçası ilgilenir misiniz bilmiyorum genel hasta kitlenizin size bu tip hastalıkla başvurmadıklarını tahmin ederim ama artık bir sonuç istiyorum ölene kadar doğum kontrol haplarına mahkum kalmak istemiyorum bu şikayetle size gelmeli miyim ne tavsiye edersiniz? iyi günler dilerim hocam.

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba. alanım değil açıkçası. ancak mutlaka endokrinoloji uzmanı ile görüşün.

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Genel Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Solid kitle

    Tiroid glandi superior komsulugunda derin cilt altı yağ dokusu kas planları arasinda yerleşimli homojen hipoekoik düzgün sınırlı 2.5 0.8 cm boyutlarında avaskuler sonografik olarak lipom ile uyumlu solid kitle izlenmiştir bilgi verirseniz srvinirim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ferit Taneri

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid hormon

    İyi günler doktor bey idrar yolumda enfeksiyon çıkmıştı doktorum purınol verdi 2 haftaya yakın kullandım ve bitti kadın doğum doktoruda vajina florası düzelmesi için gyno lomexin ve gynoflor verdi onları kullanıyorum. purınol bitince tekrar idrar tahlili yapıldı değerlerimin hepsi iyi çıktı ama gyno...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid kanseri

    Hocam iyi günler yaşım 23 ben papiller ca oldum.ameliyat geçirdim tiroidektomi.şimdide atom tedavisi alacağım.benim size sorum ben subaylığı kazanmıştım.bunun üstünden 15 gün sonra bunlar başıma geldi.ben tekrardan bu sınavlara gireceğim heyette beni bundan dolayı elerler mi? bu arada hocam hapı içt...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ferit Taneri

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Başımdan geçen korkunç hadise

    Hocam iyi günler. bundan bi kaç ay önce ufak bi gofret yemiştim aniden öksürmeye başladım ve nefesimi içime çektikçe hava alamamaya başladım 1 2 saniye sonra nefes alamamaya başladım araç kullanıyordum hemen arabadan inip çömeldim ve ölüceğimi zannettim rabbim yardım etti sakinleştirdim nefes almad...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ferit Taneri

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Meme kanseri

    Merhabalar hocam, eşimin meme us incelemesi aşağıdadır. doğuda olduğumuz için imkanlar kısıtlı olduğundan dolayı size yazdım. ne yapabiliriz. şimdiden teşekkür ederim. bi̇lateral meme us i̇ncelemesi̇ her iki meme parankimi fibrokistik yapıdadır. her iki meme cilt - ciltaltı doku olağandır. sol meme...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Akın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Troid nodül

    Hocam boğazımın sol tarafındaki şişlik ile hastaneye başvurdum bunun sonucunda bana ultrasıon çekinmem söylendi farklı tarihlierde hastaneye başvurdum ve ultrason sonuçları aşagıdadır . troid teslerinde herhangi bir sıkıntı çıkmadı tsh , serebest t4 , kalsiyum gibi testler normal çık...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ferit Taneri

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Troid nodül

    Hocam boğazımın sol tarafındaki şişlik ile hastaneye başvurdum bunun sonucunda bana ultrasıon çekinmem söylendi farklı tarihlierde hastaneye başvurdum ve ultrason sonuçları aşagıdadır . troid teslerinde herhangi bir sıkıntı çıkmadı tsh , serebest t4 , kalsiyum gibi testler normal çık...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Çağatay Çifter

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid hormon

    Anladım peki doktor bey acaba ilk tahlil 5,43 iken 2 gün sonra yaptığım tahlil 3,83 olması normal mi yani o zaman neden yüksek çıktıda şimdi normal değer çıktı sizce

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid hormon

    Peki öyle birşey olursa tiroid hormonu kullanırsam bebekte kötü birşey olur mu

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Trioid hastalığı

    Trioid teşhisi merhaba ben 2007 yılında trioid ameliyatı oldum 150 mg lavetron kullanıyorum renkli ultrason değerlerim sağ lob9*11*22 sol lob 11*9*23 parankimi heterojen ve kabalaşmış eko yapısı sağ lob birbiri içine geçmiş 13*8 mm hipoekoik halolu izoekoik miks tip kanlanan solid nodul genel trioi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ferit Taneri

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid hormon

    İyi günler doktor bey geçenlerde size tsh değerimin 5.43 çıktığını söylemiştim. daha sonra doktorum tekrar çağırdı tekrar tahlil yaptı ve tsh 3.83 t3 3,11 t4 1,09 çıktı sizce durum nasıl? gebelik düşündüğümü söyledim düşünebilirsin gebe kalınca tekrar tahlil yaparız dedi sizin düşünceleriniz de beni...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid ve guatr

    Koah hastası olduğu için cerrahi müdahale riskli buluyorlar.yapmiyorlar.ama tedavi içinde seçenekleri sunmadilar.ameliyat olmadan ne gibi tedavi önerirsiniz .lütfen hocam

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ferit Taneri

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tiroid ve guatr

    Sayın hocam öncelikle saygılarim sunarım. 71 yaşında annem koah hastasi.trakeaya basi yapan ve lümen çapını 7-8 mm e kadar daraltan 4 cm civarında tiroid dokusu mevcut mediastene inmiş..bu konuda neler yapabiliriz riski nedir?tekrar ilginize teşekkür ederim.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ferit Taneri

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid hormon

    Teşekkür ederim bir tanıdığımda gebelik düşünüyor tsh 4,13 t3 2,59 t4 1,20 bunu değerlendirebilir misiniz ilaç kullanması gerekir mi

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid hormon

    İyi günler hocam ben gebelik düşündüğüm için kan testi yaptırdım tsh 5,43 çıktı t3 3,09, t4 1,02 çıktı durum nedir ilaç kullanmam gerekiyor mu gerekiyorsa ne tavsiye edersiniz teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x