Koronavirüs (COVID-19) ile ilgili bilgilenmek için Sağlık Bakanlığı ve Türk Tabipler Birliği sitelerini ziyaret edin.

Düşük ile ilgili

  • Handan hanım merhaba; Şu anda yeni düşük yapmış biriyim.Bu düşüğün sebeplerini tam olarak öğrenebilmem için hangi testleri yaptırmam gerektiği hakkında bilgi verebilirmisin.teşekkür ederim.

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba, bütün düşüklerin nedenini açıklayabilmek mümkün değil. her kadın belli bir sebebe bağlı olmaksızın düşük yapabilir. düşük ihtimali yaşla birlikte artar. düşüklerin sebepleri düşük yapılan haftaya göre de değişir. genellikle ilk düşükten sonra bir araştırma yapmak gerekmez. buna en iyi sizin kendi doktorunuz karar verecektir.

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kalp hastalıkları

    Ali hocam o kadar faydalı oldu ki bilgilendirmeleriniz..var olun..hocam ben beloc'un anksiyete ve panik bozukluk durumunda dahi etkili olduğunu bilmiyordum.sizden öğrendim.benim açımdan ekstra atımlara da engel olup kişinin korku yaşamasını engellediğini biliyordum sadece.bir ilaç veriliyor ama nede...

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Ali Özeren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik ile ilgili

    Hocam merhaba aralık’ta düşük yaptım 3 aydır gebe kalamıyorum endişelenmelimiyim :( adetim düzenli bir de concerta içiyorum şuan adetim planlı gebelık bir sakıncası olur mu

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Songül Yapıcı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Depresif duygudurum ve antidepresan kullanımı

    Hocam merhaba iyi günler. ben 21 yaşındayım. istanbulda okuyorum fakat yaşadığımız günler nedeniyle memleketime ailemin yanına geldim. evde babamla hiç anlaşamıyoruz ve kendini psikılojik şiddete maruz kalıyormuş gibi hissediyorum sürekli üzgünüm ve ağlamak istiyorum. günlük hayatımı etkileyen bir d...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sıtkı KARACA

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Regl ile ilgili

    Hocam bi de 4 ve 5. hapta da hapı 19.30 gibi içmiştim gece 1 gibi malesef kusmuştum da

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kalp hastalıkları

    Ali hocam hayırlı akşamlar..burada ki iskemi ile ilgili bilgi paylaşımınız görünce maalesef ciddi anksiyete ve panik bozukluk problemi olan birisi olarak bir konuda fikrinizi almaktan kendimi alamadım.çok zor olsa da ilaç kullanmadan bu iş için kendi atlatmaya çalışıyorum.hocam genel kontrol amaçlı...

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Ali Özeren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçlari hk.

    Merhaba, 1957 doğumlu cushing hastası, kronik rahatsızlıkları olan hasta yakınım hakkında size danışmak istiyorum. endokrinoloji, nefroloji, kalp damar ve göğüs hastalıkları bölümlerinde takip ediliyor. ancak bazı gıda ve ilaçlara verdiği alerjik reaksiyonlar sebebi ile bazı tedavileri alamıyor. e...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. İlke Kılıç Topcu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Boğaz reflüsü

    Merhabalar hocam. şu an 23 yaşındayım ve 18 yaşımdan beri bende yemekten sonra öksürme, sürekli boğaz temizleme hissi ve geniz akıntısı vardı. doktora gittim ve tedavi sonucunda boğaz reflüsü olduğum ortaya çıktı. ilaçlar sadece geçici rahatlama sağlıyor ve benim boğaz reflüsünden hayatımı kötü etki...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Sevtap Akbulut

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kalp ile ilgili mi.?

    Hocam çok teşekkür ediyorum,vakit ayırıp cevap verdiğiniz için..eforu hareket veya gereğinde eşya taşıması olarak ben testten daha ağır bir şekilde kendim yapmak durumunda kalıyorum.hatta bazen özek kendimi denemeye çalışıyorum.daha önceki kontrollerde tetkik olarak efor isteyen hoca da olmadı zaten...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Savaş Açıkgöz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kalp ile ilgili mi.?

    Savaş hocam iyi çalışmalar.hocam bazen oturduğum yerde bile sol meme ve sol kola doğru ayrıca sol kürek kemiği ve köprücük kemiği üstünde,hatta boynumun sol tarafında hissettiğim kötü bir his yaşıyorum.şöyle ki.tam yerini tespit edemiyorum.hocam ağrı desem tam ağrı değil..böyle kötü bir çekilme,s...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Savaş Açıkgöz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hocam bilgilendirme yapar mısınız tekrardan

    Hocam ben size tesadüf gebelik ile ilgili bi şey sormuştum öncelikle ayrıntılı bilgilendiriyorsunuz teşekkürler 🙏🏼allah razı olsun benim başka sorularım da olucak size spermler dış ortamda banyo gibi hafif sulu bi ortamda kimyasala temas etmeden kaç dakika yaşayabilirler ? mastürbasyon sonrası bi...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hakan Kılavuz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Seboreik dermatit

    Merhaba hocam bende 22 yaşında erkek im. bende 8 yıldır seboreik dermatit var birçok tedvi almama rağmen geçmedi kortizonlu ilaçlar dahil. kısa süreli faydası oldu veya hiç olmadı. zayıf biriyim. özellikle kafamda saç derisinde ve sakal bölgemde burun kenarında kabuklanma ve dökülme kızarıklık var n...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Emel Güngör

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ferritin düşüklüğü

    Selam hocam.benim ferritinim 48 iken 1ay demir takviyesi ve c vitamini kullandım.aynı zamanda çinkom ve magnezyumum da düşüktü.iyonik çinko ve iyonik magnezyum da kullandım.1 ay sonra ferritinim 42 çıktı.bu tahlilden 3 gün önce demiri ve c vitaminini kesmiştim. 1 gün sonra tekrar ferritin tahlili ol...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. İlke Kılıç Topcu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tiroid kanseri

    Hocam merhabalar. daha önce de size yazmıştım. ben 35 yaşında erkek papiler tiroid ca hastasıyım geçen yıl atom aldım ve 4 ay önce yapılan tüm vücut tarama grafisinde de temiz çıktı filmim. şuan ilaçlarımı kullanıyorum ve kontrollerimde devam ediyor. tiroid ile ilgili bi sıkıntım görünmüyor. merak e...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kamil Kumanlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Plcc değeri kanser

    Hocam tıp öğrencisiyim annem 42 yaşında.halsizliği vardı ve haşimato tiroiditi rutin kontrolü sırasında tahlil yapıldı plcc değeri 99 yüksek (30-90) plcr 33(11-45)ve plt(301) değeri normal rdw cv 14 yüksek (12-13) fakat rdw sd normal 41 (39-45) hgb 12.8 mcv 80.8 mch 26.7 mchc 33(32-36) ferritin eski...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Özgüven ile ilgili

    Merhaba benim özgüvenim çok çalkantılı mesela diyelim ki bir gün çok güzel özgüvenim var ortamda gelen geçen herkesle konuşabiliyorum hiç kasma yok çok rahatım ama bir gün geliyor o zaman hiç rahat hissetmiyorum kasılıyorum ortamlarda rahat olamıyorum özgüvenim düşüyor bunun nedeni ne ? herkeste ola...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Kl. Psk. Melek Sarıçiçek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x