Dr bey merhaba 5 aylık oğlumun topuk kanındakı tsh değerleri normaldi haf

  • dr bey merhaba 5 aylık oğlumun topuk kanındakı tsh değerleri normaldi hafıf başını tutamaması vardı arştrma hstanesınde tsh değerleri total t3 2.23(referans aralğı 0.8-2.0) srbst t4 1.45 (0.7-1.9) tsh 0.551 (0.8-8.2) çıktı hipotrodi dendı 20 gun kadar euthyrox ilaç kullandık en son sonuçlarımız totl t3 2.21 (0.95-2.75) total t4 13.02 (5.3-16.3) tsh 0.54 (0.55-7.1) ilacı bıraktık şu an başıyla ilgili bi prblemimizpek kalmadı sizce bu değerler ileride zekası açısından bi sorun yaratırmı teşekkürl

Bu soruya oy verin :

.
x