Dizimdeki cilgin agri

  • Merhaba benim sag dizimde sivi artisi kist ve sivrilesme var atka kismindada romatizma cikti mr da doktorum bana ameliyat dedi ameliyatsiz baska bir çaresi yokmudur acaba 2 defa mr girdim odem attirici kullanmama ragmen kuculmesi buyumus almamiz lazim dedi baglarin altindami ustundemi onu acinca anliycaz dedi korkuyorum lutfen fikir verin bana sevgiler hocam


İstanbul Anestezi Uzmanı uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Helicobacter

    Selam hocam bende helico bakter çıktı endoskopi sonucunda kronik helicobacter gastriti çıktı atrofi intestinal metaplazi ve displazisi izlenmemistir yazıyodu doktor antibiyotik verdi kullanamıyorum çarpıntı yapıyor kullanmasam midemde ağrı var napcam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim fikir ver...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hamile miyim ?

    İyi günler en son 13 haziran’da adet oldum son adetten bu yana adet görmedim 2 ağustos’ta erkek arkadaşımla cinsel ilişkide bulunduk herhangi bir boşalma olmadı acaba hamile miyim.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadir Güzin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Iliskiye girememe ve adet duzensizligi

    Merhaba doktor hanim. ben bir ay once kadar erkek arkadasimla iliskiye girmek istedim ama cok agrim oldugu icin yapamadik. denedi ama basini dahi girdiremedi. sadece surtunme oldu. uzerine bosalmadi da. bu ay ki adet donemimde 3. gunumdeyim gecikme olmadi fakat 3. gunumde olmama ragmen kanamamda aza...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hocam rica etsem cevaplar mısnız

    İyi günler hocam sevgilimle sürtünme yoluyla ilişki yaşadık ikimizde çıplaktık boşalma felan olmadı ama benim pesinim ucu vajinasına değdi zevk suyu geldi girmek için zorladım ama girmedim kendisi bakire 11.02.2020 de adet olmuş biz ilişkiyi 05.03.2020 de yaşadık ilişki sonrası baya stres yaptı 11.0...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Meme kanseri

    Hocam ben 21 yaşındayım halam meme kanserinden vefat etti benim de son 6 aydır göğsüm ağrıyor ve ele gelen büyük birşey var ,herhangi bir yere değme sonucunda bile çok acıyor ve ağrı yapıyor sizce normal bişey midir elleyemiyorum bile acısından bana görünürde bişey yok

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Pelin Basım

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mitral kapak uçları kalin

    Hocam 24 yaşında bayanım.yaklasik 1 yıl önce kalp carpintisiyla doktora gittim. eko ve holter yapıldı.holterde kalpte ritim bozukluğu cıktı.eko da şöyle yaziyor mitral kapagi kapak uclari kalin sağ kalp bosluklari normal genislikte.hasta tasikardik izlendi.my eser derece.bu sekile yaziyor bana sorun...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Kani Gemici

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mitral kapak uçları kalın

    Hocam 24 yaşında bayanım.yaklasik 1 yıl önce kalp carpintisiyla doktora gittim. eko ve holter yapıldı.holterde kalpte ritim bozukluğu cıktı.eko da şöyle yaziyor mitral kapagi kapak uclari kalin sağ kalp bosluklari normal genislikte.hasta tasikardik izlendi.my eser derece.bu sekile yaziyor bana sorun...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Fuat Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hymen ve mast.

    Ben adetimin 5.gününde yastıkla sürtünme ile kıyafet üzerinden mast yaptım.ondan önce kan falan yoktu fakat hemen arkasından kan geldi rengi açıktı.daha sonra yaklaşık bir hafta boyunca ağrı hissettim o bölgede.içeriye herhangi bir şey sokmadım tek ihtimal var eğer mümkünse tabii böyle bir şey o esn...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hatice Karabay Berber

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bilgi almak

    Merhabalar sayın hocam... 35 yaşındayım,2 gündür idrarımı yaparken penis uç kısmında idrar çıkarken orta şiddette yanma ve ağrı hissi oluyor... idrar akışı normal... ne olabilir hocam teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kalp ağrısı gibi

    İyi günler hocam.27 yaşındayım yaklaşık 1 buçuk yıldır kalbimin ağrıdığında kanaatindeydim ama hiç nefes darlığım olmadı.sadece geçen gün duşta hafif bir nefes sarığı ve baş dönmesi yaşadım sonra bidaha olmadı.1 buçuk yıldır ağırlarım değişiklikler gösterdi.geceler uyutmayan son köprücük kemiği sol...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Güllü Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kanal tedavisi ağrı

    Hocam merhaba, yaklaşık bir ay önce bir dişime önce dolgu yapıldı ama ağrım devam ettiği için bir de kanal tedavisi yapıldı. şu an dişimde sıcak soğuk hassasiyeti yok ama yemek yerken dişimde tam tanımlayamadığım ağrı gibi bir durum var sanki dişim havada ve her bastırdığımda yerleşiyor gibi, dişime...

    Doktor Cevabı:

    Dt. Ülkü Koloğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ağrı yanma uyuşma

    Hocam mrblar bulgular: lomber spinal mr incelemesi; inceleme: sagital planda t1 ve t2 tse, aksial planda t2 tse sekanslar uygulanmıştır. bulgular: lomber lordoz tabiidir. vertebra korpus yükseklikleri tabii olup kortikal ve medüller sinyal intensiteleri homojendir. s2 vertebra korpusunda 8 mm çapınd...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Tufan Cansever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Buzlu cam görünümlü nodül

    Merhabalar hocam yaklaşık bir aydır sol göğüste bir ağrı şikayetiyle doktora gittim. başlarda yemek yedigim anda batma seklinde başladı sonra daha fazla alana yayıldı sol kol omuz boyun dahil genelde gece ağrımaya başladı. bt raporumda sol akciğer üst bölgede 6mm buzlu cam görünümlü bir nodul tesp...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Melih Kaptanoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kemikte lezyon

    Merhaba hocam, sırt ve bel agrisi icin ilacsiz emar cekildi emzirdigimden dolayi. sonuclarini iletiyorum.yonlendirirseniz ve yorumlarsaniz sevinirim. sonuc: vertebra korpuslarinda her iki iliak kemik ve sakrumda t1ag hipointens,t2ag hiperintens izlenen çok sayıda degisik cap ve boyutta kemik lezyonu...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Züleyha Kadehci

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sabahları kalkınca yorgunluk kaslarda güçsüzlük

    Alt 135 (0-41) ast 56 (0-40) anti hcv negatif hbsag negatif tsh 1.81 (0.270-4.20) total kolestrol 207 (0-200) trigliserid 220 (0-200) alp 53(40-130) albumin 49(34-48) ggt 42(7-60) kreatinin 0.93(0.5-1.4) ure 29(10-50) total bilirubin 0.79(0-1.2) direk bilirubin 0.29(0-0.6) total protein 82(64-83) bu...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x