Diyetisyen

  • Merhabalar kilomdan dolayı yaşadığım rahatsızlıkların çık hastalıklarımın bitmesini istiyorum ne kadar deneme yapsamda başaramıyorum kilo verebilmek için ne yapmalıyım nasıl bi yol izlemeliyim böyle olmak hiç mutlu etmiyor beni ne kadar diyetisyene gitmiş olsamda yapamıyorum hayatımı değiştirmek istiyorum biandan da asla başaramıycakmışım gibi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkürler

  • Doktor Cevabı:

    Bir diyetisyene gidip yardım alabilirsiniz. beslenme kişiye özeldir. kan değerlerinize, sağlık sorunlarınıza ve vücut analiziniz değerlendirilerek bir diyet programı düzenlenmesi gerekir.

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Diyetisyen uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Çocuk hastaliklari

    Değerli hocam merhabalar size bir sorum olacaktı daha öncede yardım etmistiniz allah razı olsun.bebegimiz 2aylik sol gözünde kızarıklık sarı capaklanma su gibi yanagina akıntı oluyor mesai saati dışı olduğu için goturemedik onemlimidir napmaliyiz acaba?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Oğuz Söylemezoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Talesemi olabilirmı mcv 72,4

    Merhaba değerli hocam 8 yasındakı oglum mcv degeri 72,4 cıktı 7 yıla kadar ındım genelde 75 76 77 78 79 80 gibi sayılar gidip gelmiş şimdi 72,45 olunca dr bana talasemi olabilir dedi ne önerirsiniz hocam

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Duran Canatan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kalp muanesi

    Merhaba yasim 33 kalple ilgili bir sikintim yok ama kardiyoloji bolumune kontrol amacli muane olabilirmiyim (doktor neyin var derse ne demem gerekli) sonucsa biseyim yok ne tavsiye edersiniz teşekkürler (akdeniz anemisi var)

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Zekeriya Arslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Safra kesesi

    Hocam merhaba. 22 yaşımda safra ameliyatı oldum doktor bana akdeniz anemisi ve ya hızlı kilo alıp verme durumundan oluşabileceğinden söz etti şuan 24 yaşındayım ve sağ tarafımda tam göğsümün sağ alt tarafında yürürken ve derin nefes alırken batmalar ve hafif ağrı hissediyorum ameliyat sonrası iyileş...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Hacı Murat Çaycı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Akdeniz anemisi

    Hocam 34 yaşındayım bende akdeniz anemisi var(taşıyıcı) teşhis 17 yıl önce cerrahpaşada konuldu..geçende öyle psikiyatrist doktor kan tahlili istedi hemoglobin 11 çıktı hiç doğru dürüst düzgün değer yok hep aşağı yukarı oklar bu normalmi. birde yüzüm çok beyaz ayakta durdumu çok direncsizleşiyor vüc...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Halil Genç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Troid t4 sınıra yakın

    Ben rexapin 2.5 mg ilaç kullanmaya başladım 1 ay önce ve yemek yeme iştahı gelmesine rağmen kendimi tuttuğum halde 1 ayda 4 kilo aldım ve tsh t4 t3 testi yaptırdım sonuçlar ise tsh: 0.88(0.35-5.5) t4: 0.97(0. 89-1.76) t3: 3.53(2.3-4.2) t4 tsh biraz sınıra yakın geldi ama doktor durum için nor...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Troid t4 sınıra yakın

    Ben rexapin 2.5 mg ilaç kullanmaya başladım 1 ay önce ve yemek yeme iştahı gelmesine rağmen kendimi tuttuğum halde 1 ayda 4 kilo aldım ve tsh t4 t3 testi yaptırdım sonuçlar ise tsh: 0.88(0.35-5.5) t4: 0.97(0. 89-1.76) t3: 3.53(2.3-4.2) t4 biraz sınıra yakın geldi ama doktor durum için normal...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Senem Tekeoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mch düşüklüğü

    Merhaba hocam ben kan tahlili yaptırdım bugün bütün değerlerim normal fakat mch değerim düşük 23.2 olarak çıktı. sorun nedir acaba? astsubay sağlık yönetmeliğin de bana engel çıkartır mı durum?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bademcik ameliyatı

    Mehmet bey kızım bademcik ameliyatı olacaktı 8 nisanda fakat pandemiden dolayı olamadı. uykularında nefes alamıyor. sürekli bademcikleri şiş. akdeniz anemisi intermedia hastası doktorları bademciklerinin hastalığı üzerinde çok etkisi olduğunu söylüyorlar. çok rahatsız ve hiçbir şekilde randevu alamı...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Mehmet Aşık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tek gen hastalığı

    Merhaba kutay bey. cevabınız için şimdiden teşekkür ediyorum.ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım(minör) eşim(intermedya)de öyle.biz genetik danışmanlık alıp 2 kez tüp bebek tedavisi denedik, başarısız olduk.yumurta sayısı ve ilk günlerde gelişimlerinde bir sıkıntı olmuyor. sorun embriyonun 1. denemede...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sonucu normal mi

    Adı sonuç 4226102 nolu ahb referans birim aralığı/karar önceki sonuçları sınırı lökosit y 13.77 k/mm3 3.5 - 10 lym 3.76 k/mm3 0.5 - 5 eritrosit y 5.54 m/mm3 3.5 - 5.5 hemoglobin d 11.3 g/dl 11.5 - 16 hematokrit 36.7 % 35 - 55 mcv d 66.3 fl 70 - 100 mch d 20.5 pg 25 - 35 mchc d 30.9 g/dl...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Sinan Demircioğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ferrittin düşüklüğü

    Hocam ferritinimde 3 ne kadar süre daha ilaca devam etmeliyim ilaca ilave olarak ne yapabilirim ..teşekkür ederim .saygılar hocam

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Yıldız İpek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Vitamin eksikliği

    Hocam merhaba öncelikle. benim uzun süredir sabahları şiddetli kas ağrısı ve halsizlik sorunlarım var. ayaklarımda kas gerilmesi ve karıncalama var. 1 yıl önce ekim ayında i̇ç hastalıkları kan tahlili yaptı hidrosi 25 vitamind 12.9, ferritin 7.3, glikoz 88, kalsiyum 9.3, b12 336, hgb 12.5, mcv 65, r...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dalak büyümesi

    Benim dalak boyutum 15,5 cm ve akdeniz anemisi taşıyıcısıyım buna bağlı olabilir mi ilaçlı tomoğrafi çektirdim bişey çıkmadı sebeb akdeniz anemisi olabilir mi bilgi verirseniz sevinirim

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Yıldız İpek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Multiple myelom tanı test sonuçları

    Annem 53 yaşında. bacakta ağrı rontgende kist ve genişleme. mrlar+ pet/ct çekildi kafatası, kürek, omurga, leğen komple tutulum litik lezyon komponent belirlendi. hasta hepatit b taşıyıcısı ve akdeniz anemisi taşıyıcısı. hct25(ref. aralığı 35.4-46.2) , mcv58.3(76-95), mch 18.8(27.2-33.5) rdw-cv 18,6...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x