Distoni ağrıları

  • Merhabalar,servikal distoni tanili annem ilk defa oldugu botoks islemi sonrasi enjeks.bolgesinin yakinlarindaki kaslada siddetli agri hissediyor.kas gevsetici agri kesici ilac almasinin bir zarari var midir? Tesekkurler


İstanbul Nöroloji uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Ellerde ve başta titreme

    Hocam merhaba kardeşim şimdi 17 yaşında bundan 2 sene önce yüz felci geçirdi. son altı aydır zaman zaman ellerinde titreme ve başında titremeler oluşmaya başladı. bunlar geçirdiği yüz felcine bağlı olabilir mi yoksa başka önemli şey midir ?

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Özge Kiremitçi Özer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Nöroloji hap kullanımı ile ilgili

    Merhaba handan hanım, öncelikle 26 yaşındayım, 50 kg zayıf biriyim. geçmeyen baş ağrım, kafa uyuşmaları, baş dönmelerim, halsizlik - güçsüzlük, bacaklarımda - kollarımda zaman zaman titremeler, devamlı bayılacak gibi olma (bazen çok artmış bir şekilde) ​gibi şikayetlerimle şehrimdeki bir nöroloji...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Handan Selek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mr sonuçum

    Merhaba hocam sürekli baş dönmesi denge kaybı sarsıntı oluyor. arada kulak çınlaması kollarda ve bacaklarda titreme güçsüzlük gözlerde kararma oluyor bu sikayetlerimden dolayı norolojiye başvurdum mr sonuçum budur cerrahi müdahale gerekirmi ne yapmam gerektiğini ve hangi bölüme baş vuracağımı bilmiy...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ali Kuşçu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Clonexi aninden bıraktıktan sonra geçmeyen ciddi çekilme belirtileri

    Hocam bana clonex reçete edildi 125 mgda çok ciddi yan etkilerle karşılaştım.i̇lacı bırakıyım dedim 14 gün ciddi derecede ateş bastı gün içinde en az 5 6 kez kustum sıcak basmaları titremeler merdiven inerken ciddi derecede zorlanma aşırı terlemeler abartılı kas kasılmaları vs.... şuan iki günde bir...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hamdullah Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Titreme carpinti

    Hocam merhaba b 12 ve dediğiniz magnezyumla titremelerim geçti çok şükür teşekkür ederim size başka bir sorum var hakkınızı helal edin lütfen mide orta hatta zonk zonk bir ağrı giriyor çürük ağrısı gibi zonklayaci sanki kemik ağrısı sırtıma vuruyor tam karşı noktasına mide ağrısı midir kemik ağrısı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Uygunsuz sinüs taşikardi

    Hocam tekrardan merhaba 2 gündür sol göğsümün kol altı yakınlarında titremeler hissediyorum. nabzıma baktığımda normal düzenli geliyor elime ama bu titreşim kafamı karıştırdı. kalple ilgili olabilir mi? ritim bozukluğu falan. göğsümde ağrı nefes darlığım falan hicbir sey yok kalple mi alakalıdır diy...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Zekeriya Arslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kramp varis kemik erimesi halsizlik

    Merhaba hocam annem 64 yaşında 2 bacak baldırına 1 veya 2 gün bazende hergun kramp giriyor acıdan bagiriyor kramp geçene kadar bir defa kramp girdiğinde baldırlarının hafif döndüğüne şahit oldum kramp tan çok aci çekiyor annem ayak bileğinden dizine kadar çok belirgin varisleri var ortopedi doktoru...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İç titremelerim

    Hocam bugün tahlil oldum ferritinim 3.6 hemoglabin 12.6 b12 yükselmiş 453 t4 normal bu durumda ferritin düşüklüğü yaparmi hocam sonucu haftaya gostericem teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Süleyman Tanrıverdi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Esansiyel tremor'da mysoline ve dideral tedavisi

    Hocam merhabalar. ben 24 yaşındayım ve küçüklüğümden beri ailesel tremor rahatsızlığım var. heyecan,korku vb. durumlarda gözle görülür ciddi seviyelere ulaşıyor onun haricinde normal hayatımda fark edilir düzeyde bile değil. tedaviye başlama amacım meslek olarak önümüzdeki yıllarda askeriye ya da po...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İç titremelerim

    Hocam merhaba içsel titremelerim oluyor damarsal olabilirmi ferritinim düşük idi demir 120 ferritin düşüklüğü yapabilirmi icim titriyor resmen ellerimede vuruyor b12 150 15 gündür dil altı kullaniyorum ama değişen birşey yok dolasim ilgili olabilirmi hocam birde sol boynumda segirmeler var ultrasond...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Süleyman Tanrıverdi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Segirme titreme

    Hocam merhaba benim yaklaşık 1ay sol boynumda segirme anlık vurup geçiyor günde 10 15 defa oluyor boyun damarlarima bakıldı herhangi bişi çıkmadı yanak iclerimi çok isiriyorum birde geçenlerde sol yanak kası güldukten sonra asılı kaldı yavaşça indi aşağı eşim karşıdan gördü üç defa oldu geçti sinir...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Özge Kiremitçi Özer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ne yapmam gerek

    Merhaba, ben hastalık hastası bir insanım ve her zaman korkularım var ve son 1-2 aydır öncekilerden çok daha yoğun kaygılar yaşıyorum birinde acile gitmek zorunda kaldım kaygı anımda vücudum titremeye başlıyor üşüyormuşum gibi oluyor sanki deliricem kimse beni tutamayacak kesin şizofren olucam ya da...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Fırat Çelik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Korkuyorum ne yapmalıyım

    Merhaba, ben hastalık hastası bir insanım ve her zaman korkularım var ve son 1-2 aydır öncekilerden çok daha yoğun kaygılar yaşıyorum birinde acile gitmek zorunda kaldım kaygı anımda vücudum titremeye başlıyor üşüyormuşum gibi oluyor sanki deliricem kimse beni tutamayacak kesin şizofren olucam ya da...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Görkem Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ne yapmalıyım korkuyorum

    Merhaba, ben hastalık hastası bir insanım ve her zaman korkularım var ve son 1-2 aydır öncekilerden çok daha yoğun kaygılar yaşıyorum birinde acile gitmek zorunda kaldım kaygı anımda vücudum titremeye başlıyor üşüyormuşum gibi oluyor sanki deliricem kimse beni tutamayacak kesin şizofren olucam ya da...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Yalçın Güzelhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Titreme carpinti

    Hocam tekrar merhaba hemen yazıyorum tsh 1.566 referans değerleri 0.27-4.2 t3 3.42 1.8 4.6 t4 0.58. 0.61 1.12 b12 150 hocam birde hdl kolestrolum109 30-90 referans değeri diğerleri normal şuan yazarkende titriyorum sebebi ne olabilirki çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x