Diskilama suresi

  • Merhaba hocam 3. ayina yeni giren bebegimiz 8 gundur buyuk tuvaletini yapmiyor. Kullandigimiz biogaia samp simpleks,relamaks diskilamasini yavaslatirmi. Annenin dikkat etmesi gereken seyler varmi


İstanbul Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Estradiol yüksekliği

    Merhaba hocam sizin cevabınız üzerine kontrole gittim bana adet duzensizligi ve bikac tane kist olduğunu söylediler ve duphaston verdi dr. duphaston da doğum kontrol hapı grubuna mi giriyor. kan pıhtılaşma mtfhr(c677t) bölgesinde homozigot formda mutasyon olduğu tespit edilmiştir. buna göre duphasto...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Osman Balcı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ttp genetik test

    Hocam merhaba trombotik trombositopenik purpura hastalığı geçirdim . bunun için herhangi bir genetik test yapmam gerekir mi ? hamilelik düşünüyorum , herhangi bir ekstra test tahlil gerekir mi ? ayrıca covid için hangi aşıyı önerirsiniz ? teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Ali Ergün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mthfr 677 homozigot

    Merhaba alparslan hocam, ben 27 yaşındayım. 36 haftalık bebeğimi hareketlerinin ve kalp atışının azalması sonucu acil sezeryan sonrası kaybettim. pıhtılaşma ve bağışıklık testleri yapıldı. lupuslar temiz. sadece mthfr c677t homozigot. doktor folik asit ve b12 başlattı. gebelikte iğne kullanmam ger...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Alparslan Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bilgi edinme

    Hocam son yaptırdığım doppler sonucumu yorumlarsanız çok sevinirim.sol vsm çapı proksimalde 6 mm ölçülmüş olup artmıştır.sol cfv ve sfv de damar duvarında yer yer düzensizlikler ve periferde dolum defektleri izlenmektedir,damar çapı azalmıştır,kompresyon ve augmentasyona yanıt azalmıştır.gorunum kro...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erkan İriz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Faviripavir

    Merhaba hocam benim trombofoli sorunum vae yani gebe ölünce iğne kullanıyor lakin sorun şu eğer ben kovid pozitif olsam faviripavir ilacı bu pıhtılaşma bozukluğunu etkiler mi evet normal de sorun yok ama böyle bir durumda ne yapmalıyım tesekur ederim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrfan UÇGUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Faviripavir

    Merhaba hocam benim trombofoli sorunum vae yani gebe ölünce iğne kullanıyor lakin sorun şu eğer ben kovid pozitif olsam faviripavir ilacı bu pıhtılaşma bozukluğunu etkiler mi evet normal de sorun yok ama böyle bir durumda ne yapmalıyım tesekur ederim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hakan Cıncık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kan pıhtılaşma bozukluğu

    Merhaba hocam acil veya polinik gitsem kan tahlili mi makine okumuyor muş kas katı kanın var diyor lar hocam kana su katıp öyle makine ye veriyor lar mis

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Osman Şener

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bilgi edinme

    Iyi günler hocam ben 4 gün önce ayak tabanıma basamadigim için kalp damar cerrahisine gittim daha önce bir dvt geçirmiştim 2015 yılında, klinik muayene ve doppler sonucunda bir tromboz saptanmadi ancak d-dimer 2909 cıktı ancak ayağımda şişme ödem herhangi bir bulgu yok günlük 100 mg coraspin kullanı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kronik dvt

    Merhabalar hocam ben kronik dvt hastasiyim.son 5 gündür ayağımın üzerine basamamaya başladım doktora gittim doppler ve klinik muayeneyi normal gördü damar akımları normal dedi.ancak d-dimer testinde sonuç 2 binin biraz üzerinde cıktı.ayagimin üzerine basarken çok ağrı oluyor ama uzatınca hareketsiz...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erkan İriz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bebekte fibrinoloji

    Hocam merhabalar.3 buçuk aylık bebeğimiz.fibrinojen değeri 162 çıktı.nasil yorumlarınız.cok mu düşük hocam.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Duran Canatan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karaciğer yaglanmasi

    Hocam selamlar ferritin referans aralığı (13-150) deger:6.32 folat referans aralığı (3.1-17.5) değer:4.53 vitamin b12 refarans aralığı (183 -883) değer :289.6 demir bağlama kapasitesi referan aralıgi(120-370) değer:419 demir serum referans aralığı (65-175) değer:36.4 hgb refarans aralığı (...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Düşük sonrası hangi tahliller

    Ayşegül hocam merhaba ben bir düşük geçirdim 7.haftada kalp atışı duyulduktan sonra zayıfta olsa bir kalp atışı vardı.şimdi yeni gebelik öncesi hangi tahlillerimi yaptırmam gerekiyor

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Pcos ilişkide kanama ağrı

    Hocam yaşım 27 üç ay önce kürtaj oldum. sonrasında pıhtılaşma ve pcos olduğunu öğrendim. şuan takip önerdiler. yaklaşık bir aydır da ilişki sırasında rahimde ağrı oluyor. bazen ilişki sırasında bazen de sonrasında kanama oluyor. sebebi ne olabilir pcos ilişkide ağrı ve kanama yapar mı (ağrı yumurtal...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Midede ödem

    Hocam 2013 yılında dvt geçirdim sol bacak yapılan araştırmalar sonucu mthfr c677t heterozigot genine sahip olduğumu öğrendim yani pıhtılaşma bozukluğu aspirini koruyucu olarak kullanıyorum pıhtıya karşı koruma amaclı

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Trombofili sonuçlarım

    Merhba mthfr c677t :heterozigot faktör v leiden g1691a:heterozigot faktör xlll v35l:homozigot bilgi verirmisiniz

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Ali Ergün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x