Diş sorunu

  • Mrblar. Benim şoyle bir sorunum var. Bayramdan önce disim ilthaplandi diş doktorum antibiyotik yazdi 1000lik ve bayramdan sonra cekime gitmem gerektigini soyledi. Bu a4ada çene kemigimin sonu gibi cok agrili lenf şişti. Antibiyotigim bittikyen sonra doktoruma gitti ve agrilarimin azaldigini ama geçmedigini soyledim. Disi cekelim yine antibiyiotik kullanirsin dedi. Suanda dis cekimim 1 ay gecti fakat lenf hala duruyor. Nasil gecer ne zaman gider normalmi onu ogrenmek istedim. Simdiden tskler

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba muayene etmeden kesin bir teşhisten bahsedemeyiz fakat çekimden sonra şişlik küçülüp nohut büyüklüğünden bir sislik kalabiliyor ve çok uzun zamanda geçiyor yada kalabiliyor eğer bu şekildeyse takip edin başka bir şüpheniz var ise ultrason ile inceleme için kbb uzmanınada danışabilirsiniz geçmiş olsun

    tarihinde cevapladı.

Tekirdağ Diş Hekimi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kalp krizi mi

    Hocam iyi günler , ben beş gün önce tavuk konservesi yedim bir gün sonrası ateş ve üşüme başladı akabinde bir gün sonra kabız ve gaitada kan gelmeye başladı ve üçüncü günün akşamında nefes alıp vermekte zorlanma kusma dişlerin birbirine geçmesi kaslarda aşırı titreme ve parkinson hastalarındakine be...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Zekeriya Arslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dolgu sonrası çiğneğememe

    Damla hocam derin bir öürüğe arayüz çürüğü,dolgu yapıldı sonra 5 gün sonra dişimde baskıda ağrı ve yüzümde şişme oldu gece uyutmayan ağrılarım oldu başka bir diş hekimine gittim antibiyotik verdi 5 gün kullandıktan sonra kanal tedavisi yapacak.benim sorum çürük dolgu yapılırken temizlenmiyor mu nası...

    Doktor Cevabı:

    Dt. Damla Zenar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Treponema pallidum total antikor testi - sifiliz

    İyi günler hocam şüpheli ilişkiden 48 gün sonra yaptırmış olduğum bir test var. testi il dışında bir tıp fakültesinde yaptırdığım ve çıkması çok 5 i bulduğu icin hekimin görüşünü alamamıştım. testin kağıttaki tam ismi ""troponema pallidum total antikor testi""" bu tpha testi mi oluyor. daha sonra si...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Psa yüksekliği

    Hocam merhaba, yaşım 42. 1 ay önce prostat şikayetiyle yapılan psa testi ve ultrason normal çıkmıştı. şimdi rutin kontrolde total psa 2,41 (ref: 0-2) ve serbest psa 0,38 (ref: 0,26 - 4,14) çıktı, idrar yaparken yanma şeklinde değilde, zorlanma şeklinde sıkıntım var. aceba prostat lehine kötü bir dur...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hakkı Perk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kalp kası iltihabi

    Hocam iyi günler , ben beş gün önce tavuk konservesi yedim bir gün sonrası ateş ve üşüme başladı akabinde bir gün sonra kabız ve gaitada kan gelmeye başladı ve üçüncü günün akşamında nefes alıp vermekte zorlanma kusma dişlerin birbirine geçmesi kaslarda aşırı titreme ve parkinson hastalarındakine be...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ağız kanseri olma ihtimalim var mı

    Hocam merhabalar benim ağzımın içinde sol yanakta ufak bi şişlik var ayriyetten arada sırada kırmızı renkli görünen noktalar çıkıyor ve kendiliğinden gidiyor bu noktalar internetten biraz baktım ağız kanseri diyordu lakin ben önce bir bilene danışayım dedim malumunuz internetten bakılan çoğu hastalı...

    Doktor Cevabı:

    Dt. Emel Yaşbek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Helico & reflü

    Hocam tekrardan merhabalar, hocam daha önce yazdığım üzere helico bakteri sorunum vardı. ilk basamak 3lü tedavisi başarısız oldu. ikinci basamak 4 lü tedaviyi kullandım. doktorum tok karnına demişti ama sizin açıklamalarınız daha tatmin edici buldum ve ek olarak araştırdım dediğiniz gibi aç karnı...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Batin timograsi

    Sayin degerli hocam ben sedimantasyon yujsek ciktigini icin ilacli batin tomigrafi cekturdim hicam batin tomografide kanser olsaydi cikarmiydi bobrek karaciger pankrens dalak mide bagirsaklar yumartaliklar utarus.net girulurmu hicam bilgilendireseniz memun olunur iyi aksamlar saygilar

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ömür Gencel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acilll cevap

    Hocam merhaba, midemde antral gastrit ve hp bakterisi var (hafif) önceden de kanlı tükürük kan tadı şikayetleriyle gittim doktora, teşhisler bu şekilde oldu endeskopi ve biyopsi sonrası, trio seti ilaca başladım bugün, sabah 3lü ilacı attım çok halsizlik oldu uyudum uyandığımdan beri ağzımda çok acı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Bahadır Ege

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Prostatit prostat iltihabı

    Hocam bana kronik prostatit teşhisi konuldu 23 cc prostat boyutum vardı 23 yaşındayım 4 senedir bu sorun var ultrasonla odasında inceleyip termoterapi uygun gördü termoterapi yaptı en son gittiğim hekim fakat benim penisim hâlâ üşüyor buz gibi oluyor bazen xatral xl kullanıyorum . opera...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Abdullah Akkurt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İltihaplı diş çekimi

    Hocam merhaba,19 yaşındayım.4 gün önce sol alt azı dişimi çene cerrahisinde çektirdim.3 gün sonra dikişler alınacak.doktor zor bir çekim olduğunu kökleri iltihap kapladığını ve sinire yakın olduğunu söyledi.şu an çok hafif bir şişlik var,ağrı da çok hafif.antibiyotik ve gargara kullanıyorum.dişlerim...

    Doktor Cevabı:

    Dt. Yağmur Çömlekçioğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hafif hp gastriti ilaç kullanımı ve karın agrisi

    Sayın hocam merhabalar, yaşim 39. 2 hafta önce sabahları uyandiran mide agrisi sebebiyle gastroloji doktoruna gittim. gaita testi negatif cikti, endoskobi yapildi duedonom temiz, midede ise hp'ye bağlı hafif düzeyde kronik hp gastriti çıktı. atrofi, instestinal metaplazi ve displazi izlenmedi.sonra...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kronik hp gastriti

    Sayın hocam merhabalar, yaşim 39. 2 hafta önce sabahları uyandiran mide agrisi sebebiyle gastroloji doktoruna gittim. gaita testi negatif cikti, endoskobi yapildi duedonom temiz, midede ise hp'ye bağlı hafif düzeyde kronik hp gastriti çıktı. atrofi, instestinal metaplazi ve displazi izlenmedi.sonra...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Halil Genç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kızımın mide sorunu

    Değerli hocam. mümkünse sizin yorumunuzu rica edecektim. kızım 23 yaşında bir süreden beri mide rahatsızlığı var. en ufak bir şey yediğinde midesinde şişkinlik kasılma ve ağrı oluyor. danıştığımız doktor abdomen usg ve gastroskopi yaptı.usg de hiç bir sorun yoktu, gastroskopi sonucunda bazı bulgular...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yusuf Akcan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tetanoz mudur

    İyi günler.porselen kupadan 2-3 kere çay içtim. kupayı yıkarken pas lekeleri olduğunu gördüm. kırık diş dolgum ve diş etimde iltihap gibi beyazlık var. tetanoz bulaşabilir mi?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Paşa Göktaş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x