Diş kökünde eye kırılması

  • Murat bey 16 yasindaki kizimin alt çene azı dişinde kanal tedavisi esnasinda kökünde eye kırılmış 5 ay sonra haberimiz oldu.Röntgende kökten sarkmış şekilde bariz gözüküyor.Ağrı ve kaşıntı yapıyor.Telde takılacak o diş çekilirse karsı dişte çekilecek.Bu dişi kurtarabilirmiyiz.Lütfen cevap verin.Saygılarımla


Kırıkkale Diş Hekimi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kalp atışını hissetmek

    Doktor hanım iyi akşamlar. kalp atışlarını hissetmek zararlı mıdır? şuana kadar eko ekg hep temiz çıktı. sadece exstrasistol denilen hastalığa sahibim. zararsız oldukları için umursamamaya çalışıyorum. benim sorunum kalp atışlarımı bu aralar çok fazla hissediyorum. yattığım yerde deprem oluyormuş gi...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Güllü Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yanan ağız sendromu

    Merhaba hocam,benim 3 aydır devam eden dil ve dudaklarımda yanma şikayetim var.son 1 haftadır da ağzımda geçmeyen acı bir tat oluştu.bu durum beni çok rahatsız ediyor.ana testi yapıldı negatif.vitamin eksikliği çıkmadı.bu durum ilk defa kullandığım avmigran adlı ilaç sonrası oluştu.hocam sizce benim...

    Doktor Cevabı:

    Dt. Tijen Secerli Dürer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kulak sorunları

    Merhabalar, 4 senedir kulak zarım delik.işitme dışında herhangi bir sorunum yoktu.1.5 aydır 24 saattir sol kulağımdan vakum/rüzgar sesi geliyor. tv izlerken bile duyabiliyorum. sadece dışarda duymuyordum.bunun üzerine tomografi çekildim. hastaneye gidemiyorum pandemi dolasıyıyla yorumlama imkanınız...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Murat Doğan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Merhaba hasan hocam

    Merhaba hocam ben 2 gün önce soru sormuştum ayak güçsüzlüğü ile ilgili siz bana ms olabileceğini söylemiştiniz . ben 25 hidroksi d vitamin ölçtürdüm 28.34 ng/ml çıktı doktorum bu değerin düşük olduğunu en az 50 olması gerektiğini söyledi. size bahsettiğim gibi 15-20 gündür ellerim ve ayaklarım karın...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sac dokulmesi

    (asuman hnm bugün diğer oglumun tahlilleri yapildi)hdl kolesterol 35 mg/dl 35 - 65 150 mg/dl kardiyovasküler hastalık riski ldl kolesterol 94 mg/dl < 130 >130 mg/dl kardiyovasküler hastalık riski demir paneli (fe-tibc-ubc) demir(fe) 96 ug/dl 65 - 175 uibc (ansatüre demir bağ.kap.) 204 ug/dl...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Asuman Kıral

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Beyin kanaması

    6 yıl önce göz ve kafatasımın üstüne aldığım darbe sonucu kafatasım ve suratımda ki kemikler kırılmış gözümün altına plak diş tarafımın üstüne plak konulmuştur. kafatasına 5x3 cm gibi bir boyutta platin koydular. beyin kanaması ve darbeye bağlı geçici görme kaybı ( şuan zamanla azaldı gözüm iyi görü...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Göz kuruluğu

    Merhabalar hocam, öncelikle inşallah okursunuz gerçekten yardıma ihtiyacım var.hocam 2 yıl önce bebek tedavisi sırasında hormon ilaçları harici yanlış reçete sonucu kortizon yüklenmesi oldu ve cushing olmuşum yüzüm ve boynum çok şişti bu arada bebeğimde gelişmedi ve alındı.en son haftada görmem de s...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Umay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tedavi ücreti

    Hocam merhaba,ben antalya kaleiçinden yazıyorum.adım burhan.diş eksikliğim var.protez yapmak istiyorum.tedavimi sizinle yapmak istiyorum.bir protez dişin ücretini öğrenebilir miyim mümkünse? teşekkür ederim.

    Doktor Cevabı:

    Dt. Gülfidan Kahriman Yalçın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Saç dökülmesi

    Glukoz * 101 mg/dl 60 - 100 < 70 mg/dl hipoglisemi 100-125 mg/dl bozulmuş açlık glukozu >= 126 mg/dl diyabet y üre (serum) 21 mg/dl 18 - 45 onaylayan doktor dış laboratuvar örnek no: 501186760107 test adı sonuç durum birim referans değerler önceki sonuçlar çalışılıyor ldl kolesterol (dire...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Asuman Kıral

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Dikkat eksikliği ve hiperaktiviteye bozukluğu

    Merhaba. 8 yasında oğlum dehb tanımlı. conseta36 mg ve mefikinet 20 mg kullanıyor. bunlarla birlikte hergün bir tablet krilom ultra krill oil ve lectus ps (fosfatidilserin) kullanıyor. çocuğa bir zararı olurmu. kullandığı ilaçlarla birlikte versem zararı olurmu.kendi doktoru izinde soramıyorum. içim...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ceyhun Caferov

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fitil kanama yapar mı

    Merhaba hocam çok akıntım vardı kaşıntım yoktu doktor sadece livagy 750 mg verdi kullandım 6dan sonra azar azar kanama yaptı bugün son 7 cisini koydum sabah tekrar gördüm bu fitilin kanama yapması normal mi

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Azı dışlerde çürük

    İyi günler kızım 17 yaşında 20 lik dişleri çıkmadı henüz ancak onların yanında olan azı dısleri çürük ve çok kötü kanal vb yapılamaz ancak çekersek 20 lik dişler onun yerine kayar ve orada çıkar dedi doktorumuz .böyle birşey olurmu veya 20'lik dişler azılar kadar kullanılabilir mi

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dt. Serap Şimşek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sgk raporu

    Merhaba,iki çocuğumda da genetik olarak diş eksikliği var ortodonti uzmanı arayışı icerisindeyim, ancak dolgu vb. gibi tedaviler için de başka bir kliniğe gitmek istemiyorum, gereken tedavinin tamamını tek bir dr dan almak istiyorum, siz bunun için doğru adres olabilir misiniz, ayrıca sgk sevki kabu...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Dt. Melis Sönmez Çakan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İlişki sonrası kanama

    Merhaba kutay hocam sizi yeni takip etmeye başladım bir yorumunuz dikkatimi çekti. ascusun hpv negatifse önemli olmadığını ve kolposkopideki mozaik görüntünün normal olduğunu yazmışsınız bende aynı dertten muzdaribim. geçen sene yeşil akıntı ve her ilişkide kanama oldu hatta bir defasında pedi doldu...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçları

    Hayri bey merhabalar. geçen günlerde size yazmıştım tekrardan annem 46 yaşında ve demir eksikliğine bağlı anemisi çıktı. kıbrıstaki aile doktorumuz demir takviyesi verdi ve sanırım adet döneminden kaynaklandığından şüphe etti. 2 ay sonra tekrar tahlil yapmamızı istedi. annemin mide ya da bağırsaklar...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x