Dis etinde morarma

  • Doktor bey iyi günler benim 9 aylık bebegim bugün düştü ağzını vurdu ve dudağı kanadı üst disının ucu gözükmüştü orayı vurmuş galiba tam da görmedim o çıkmaya başlayan dişin üstü et morarmis napmam lazım baktım dişin ucu kırık falan değil dis içerde kırılmış olabilir mi çıkmayacak mı simdi teşekkürler


İzmir Diş Hekimi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Yutma refleksi

    Hocam iyi günler, biz daha önce size 27.02.2019 da muayene olmuştuk, hastamız: eylül asel uyan yaş:15 aylık, kilo:6,5 şant amaliyatı geçirmiştik enfeksiyonumuz vardı ondan dolayı 6 ay hastanede kaldık 3 aydır da epilepsi nöbetlerimiz başladı, onunla mücadele ettik şuanda katı gıdalarda biraz iyiyiz...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Numan Demir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kıl dönmesi

    Hocam haydarpaşa numune hastanesinde mi calışıyorsunuz birde kıl dönmesi için mikrosinusektomi yöntemi uyguluyormusunuz?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Emre Günay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Testiste ağrı

    Sayın hocam hemeroit sikayeti nedeniyle sıcak oturma banyosu yaptım. bu testisime zarar verir mi? sol testisimde ağrı oluştu. termal su kaplıcaya gitmeyi de düşünüyorum bu sıcak su testisime kalıcı hasar bırakır mı? geri dönüşümlü müdür? saygılar sunarım hocam.

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Meme kitle

    Öncelikle hızlı ve rahatlatıcı cevabınız için teşekürler hocam. yukarda attığım mr 4/12/19 tarihinde çıkmış olup mamografi ve meme usg den sonra çekildi.diğerleri aşağıdaki gibidir. mamografi (8.10.19) not: mamografik duyarlılığın düşük olduğu tip c-d paterne sahip kadınlarda klinik bulgu ve anam...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemoroid anal tromboze anal hematom hangisi acaba

    Makatta ortaya çıkan meme için gelel c uzmanına gittim ve bana hemoroid oldugumu söyledı ve progtolog krem ve fitil verdı bunları 1 hafta kullandıktan sonra meme kayboldu fakat makattaki dolgunluk hissi gecmedi tekrar doktora gittigimde kontrol sorucunda bir sey olmadı söylendi hiç bir zaman kanama...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Mehmet Gürsan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik riski

    Hocam iyi gunler kız arkadaşımla sürtünerek ilişkiye girdik benim altımda birsey yoktu kız arkadaşımda tayt iç çamaşırı ve ped varken üzerine boşaldım regl doneminin 6. gunuydu ertesi gun hastaligi bitti genel olarak duzenli adet goruyor herhangi bir gebelik riski olur mu ? teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Histamin ve nabız

    Merhaba doktor bey; daha önceki sorularımı cevaplandırdığınız için çok teşekkür ederim. bir hastanızın sorusunda öksürük yapan tansiyon ilaçlarını sıralamışsınız, bir de öksürük yapmayan ilaçları sıralarsanız sevinirim. hayırlı akşamlar.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tomografi sonucu

    Merhaba hocam ilaçlı tomografide intrahpatik safra yolları belirgindir mide antrum duvar kalınlığı artmıştır rektum dilate ve distandü görünümündedir sigmoid kolonda minimal duvar kalınlaşması izlenmiştir lütfen bilgilendirirmisiniz kanser belirtileri mi

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. İlhan Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pankreas kisti

    Annemin ultrason sonucu tesadüf bulduğumuz pankreas kisti nedeniyle çekilen ilaçlı bt sonucu pankreas başında 52×40 mm boyutunda portal ve smv ile sınırları net seçilmeyen kistik kitle bulunmuştur.(diğer organlar sorunsuz) not: kan testinde cea değeri 1,3 (üst sınır 5) pankreas kanseri riski b...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Fatih Çiftçi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hipodens lezyon

    Hocam merhaba.böbrekle ilgili sıkıntım için bt çektirmiştim.böbrek dışında ''karaciğer sağ lob kubbe kesiminde yaklaşık 12 mm çapında düzensiz konturlu hipodens bir lezyon izlenmektedir(hemangiom?). safra kesesinde milimetrik boyutlarda multiple taş dansiteleri gözlenmektedir'' denilmektedir.hipoden...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hacı Mehmet Ulusal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Usg fibrokist

    Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için 🙏🏻

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Akın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam merhabalar

    Hocam hayırlı günler diliyorum ben 11 ekim gibi bir kedi ısırması olayı yaşadım ve 18 ekimde de karanlık bir alanda bulunmam sonucu yarasa gibi bir hayvanın uçtuğunu gördüm ve eve geldiğimde bir iz gördüm daha sonra 22 ekimde aşı vurunmaya başkadım (kedi olayı yüzünden yarasayı söylemedim) 3 doz aşı...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Solid lezyon

    Zekai bey merhaba 34 yasindayim 2 cocuk annesiyim genel kontrol amacli meme ultrasonu yaptirdim.sonuc **** iki meme ciltdokusu ve meme başı normaldir.bileteral meme parankim fibrokistik eko paterndedir. sol meme sol dış katranda 3 mm capinda anekoik kist mevcuttur. sağ meme saat 10 hizasinda 1.1×2.8...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Güven Atasoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ellerdeki morluklar

    Merhaba ben 20 yaşındayım. yaklaşık 1 aydır el tırnaklarımda diplerden başlayıp ortalara doğru gelen morluklar var. bu morluklar kesik kesik değil bir bütün halinde neredeyse tırnağımın ucuna kadar geldi ve tüm tırnaklarımda var. geçen yıl efor holter ve ultrason ile kalp kontrollerim yapıldı ve sor...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemogram yuksekligi

    Rbc referans 4.44-5.61 iken benim 5.64 10^6 hemoglobin sonuç 16.9 hct 40.0-49.4 iken benim 49.5 mpw 9.13- 12.1 iken benim 13.4 mdw 10.1-16.1 iken benim 18.6 p-lcr 18.5-42.3 iken benim 51.6 ly# 1.6- 2.5 iken benim 3.5 10^3 bu değerler yüksek sorun nedir acaba yardımcı olurmusunuz ?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x