Diş eksikliği

  • hocam merhaba. ben pomem sınavına girdim ve kazandım. 17 ocaktan sonra genel sağlık taraması var.fakat sağlık şartlarından birisi diş eksikliği. benim küçükken ilkokulda ön dişim kırılmıştı. sonrasında dişi küçültüp porselen yapıldı küçükte olsa diş kökü var. bu bir elenme sebebi olabilirmi? simdiden tesekkürler

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba, dişlerde kaplamalar olması diş eksikliği olarak tanımlanamaz . kök bile olması disinizin eksik olmaması demektir. başarılar..

    tarihinde cevapladı.

Tekirdağ Diş Hekimi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Tahlil sonucu

    Hocam merhabalar ben 2020 temmuz ayında şüpheli bir ilişkim oldu korunmasız bir şekilde 2021 4 haziran ayında test elisa testi oldum hepatitler de dahil olmak üzere negatif daha sonra kulak burun bogaz 27 yimayıs 2021 de bu testleri yaptı antı cmv ıgm 0.20 anti toxoplazma igm 0.23 c reaktif...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çok acil cevap

    Merhaba hocam. 2 buçuk ay önce sürtünmeyle ilişki yaşadım. 3 defa adet oldum fakat süreleri kısaldı. demir eksikliğim ve tiroidim var. tam 5 adet idrar testi yaptım. 15,35 ve 50. günlerde hepsi negatif çıktı. i̇lişki üstünden tam 2 ay 17 gün sonra karından ultrason çekildi. çekilen ultrasonda gebeli...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çok acil cevap

    Merhaba. sürtünme ile ilişki yaşadım. üzerinden tam 2 buçuk ay geçti. 2 buçuk ay içerisinde 5 adet idrar testi yaptım hepsi negatif. ayrıca 3 kere adet oldum en fazla 3-4 gün geç geldi ve miktarı eskiye göre biraz azdı. demir eksikliği ve tiroid bozukluğum var. geçen gün kadın doğum doktoru karından...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Esra Ayşin Tonguç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Acil cevap lütfen

    Merhaba. sürtünme ile ilişki yaşadım. üzerinden tam 2 buçuk ay geçti. 2 buçuk ay içerisinde 5 adet idrar testi yaptım hepsi negatif. ayrıca 3 kere adet oldum en fazla 3-4 gün geç geldi ve miktarı eskiye göre biraz azdı. demir eksikliği ve tiroid bozukluğum var. geçen gün kadın doğum doktoru karından...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Covid sonrası kan değerleri

    Merhaba hocam, 24 yaşındayım. 1 ay önce covid atlattım ve bir hafta önce de tedbir amaçlı kan tahlili yaptırdım. e nabız üzerinden görüntülediğim sonuçlarda toplamda 3 değer referans dışı gözüküyor, ciddi bir durum var mıdır ne yapmalıyım ? (rbc , hgb , vitamin d değerleri) sonuçların fotoğraflarını...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Elif Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çölyakmıyım.istenilen tetkikler.

    Önceki sorum çölyakmıyım.(bugün cevapladınız)tetkiklerimi istemiştiniz. hocam tekrar merhaba, tc 17042785116 önder sağlam. e nabız şifrem: naz15ela10 tüm tetkik sonuçlarıma bakabilirsiniz. bir cok bt ve ultarason ve kan testi yapildi. çarem kalmadi hocam.endoskopiyide zar zor diye diye5 ay sonra...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Barış Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Fenalik hissi

    Merhaba hocam. 2 senedir cok stresli hayatim var hala da islerim ters gitmeye devam ediyor. kendimi iyi hissetmemeye basladim artik. çarpıntı sorunum vardi cok kez kardiyologa gittim sonuç psikolojik cikti. ancak bu ara farkli şeyler yaşıyorum milletle otururken bir anda baş dönmesi hissi gibi bir h...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Yeşim Abanoz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Metilfenidat'ın etkisinin azalması

    Cevabınız için teşekkür ederim. dehb tanımı doğruladığınız takdirde(8 yaşından beri üniversite hastanesi + ruh sağlığı hastanesinden kesin tanı aldım lakin hala tanıya güvenemiyorum.) yurtdışından ithal amfetamin reçete etme şansınız var mıdır? metilfenidat'a hem hızlı tolerans geliştirdim. hem de a...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. R. Sabri Yurdakul

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 25-hidroksi d vitamii

    25-hi̇droksi̇ vi̇tami̇n d 5.96 ng/ml l(30 - 100) kolesterol 207 mg/dl h(20 - 200) crp, nefelometri̇k 8.5 mg/l h(0 - 5) ldl kolesterol 133 mg/dl h(60 - 130) hocam aşırı yorgunluk gçözlerimi dahi açamama sikayetleri için vermiş olduğum kan tahlil sonucunda yukarıdaki sonuçlar norma...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ayşen Bayraç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kanama miktarı

    Merhaba hocam, 2 ay önce sürtünme yoluyla ilişki yaşadım. bakire değilim. üstüne 3 defa adet gördüm fakat kısa süreliydi. tiroid ilacı kullanıyorum ve yakınlaşmadan 2 hafta sonra prozac ilacına başladım. yaklaşık 1,5 ay kadar içtim. adet miktarım prozactan dolayı etkilenmiş olabilir mi? ayrıca tsh d...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Endoskopi sonuç raporu

    Merhaba hocam bugün yapılan endoskopide korpus geçişinde dış bası ile uyumlu 2 cmlşk alan izlendi yazıuor ve buradan biyopsi alınmış bt çektieilmesi önerilir yazıyor bu bası tehlikeli birşeye mi işaret çok endişeleniyorum bu arada hiç bir şikayetim yok demir eksikliği için endoskopi önerildi için en...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boy uzamasi

    Boyum günlük ortalama 176 175.7 sabahları daha uzun oluyor 178 e yakın annem 160 babam 173 16 yaşına yeni girdim 14 yaşında 171 falandim 1.5 2 senede 4 5 cm uzamam normal mi daha uzar miyim muhtemelen uzamam devam ediyor kilom 70 son 1 aydır uyku düzenim çok yok ama ondan önce vardı basket futbol oy...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Lütfi Akgün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Boy uzaması ve zayıflamam iyi olmuş mu?

    Hocam merhabalar. 2 ay önce 15 yaşıma girdim boyum 168-169 cm. annem 150,babam 175 cm boyunda. 10-11-12 yaşlarımdayken boyum 155 cm di ve çok kiloluydum. 85 kiloydum. 12 yaşımda başladım ve spor (zayıflama) bisikleti sayesinde 2-3 ayda 30 kilo verdim ve 85 kilodan, 55 kiloya kadar düştüm.şuan kilom...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Lütfi Akgün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Eos degerleri hk

    Merhaba kadri hocam, daha önce demir eksikliği ve d vitamini eksikliği yaşadığımdan dolayı ilaç ile tedavi gördüm ve tekrar kan sayımı için test istendi. sadece referans değerleri dışında yer alan kan bilgilerini paylaşacağım: eos# : 0.62, eos%: 7.1 , pct: 0.32 olarak görünüyor. diger kan değerl...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Ersoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Hocam merhabalar ben 2020 temmuz ayında şüpheli bir ilişkim oldu korunmasız bir şekilde aylık olarak elisa testi yaptırdım negatif çıktı ancak 3 ay sonra dilde pamukçuk oluştu beyaz lezyonlar 2021 mayısta tekrar elisa testi yaptırdım vdrl ve hepatitler negatif çıktı ancak dilimde pamukçuklanma ve be...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ahmet Şahin Alpay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x